Merhaba.. Ben 66.6 kiloyum an itibariyle. Boyum 1.68. 2-3 yıldır kilom 57-58 arasında gidip gelirdi, spor ya da diyet yapmaya gerek duymazdım. Ama geçen dönem atlattığım depresyon döneminin ardından bir anda 10 kilo eklendi buna. Kendimi daha da kötü hissetmeme sebep oldu tabiiki. Şimdi de kurtulmaya çalışıyorum. Fakat diyet yapabilen bir insan değilim. Ve yoldaşım olmayınca çok çabuk sıkılıyorum. Bu yüzden takımlara katılmaya karar verdim, uygun görürseniz tabiiki. :)
Bir de 1 aydır - arada ara vermiş olsam da - spor yapıyorum ama kilomda herhangi bir değişiklik yok. Son 4 gündür ise Jillian Michaels 30 Days Shred yapmaya başladım. Kilo kaybını görememek motivasyonumu düşürüyor ama denemeye devam etmem gerek. Aranıza alırsanız sevinirim. :)
Teşekkürler..
Bir de 1 aydır - arada ara vermiş olsam da - spor yapıyorum ama kilomda herhangi bir değişiklik yok. Son 4 gündür ise Jillian Michaels 30 Days Shred yapmaya başladım. Kilo kaybını görememek motivasyonumu düşürüyor ama denemeye devam etmem gerek. Aranıza alırsanız sevinirim. :)
Teşekkürler..