Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gamzenurmelih, günlük yediklerimizi içtiklerimizi paylaşıyoruz sohbet ediyoruz. Ve her cuma tartılıp kilomuzu bildiriyoruz

İki hafta deneme süren olacak sonra paylaşımın yeterliyse listeye alınacaksın. 3. Takıma kendini tanıttığın bir mesaj atabilirsin.

Merhaba Arkadaslar,

Bende araniza katilmak istiyorum. 2011'de 95 kilo ile, basladigim diyet serüvenime 2012 yazinda, 64 kilo son vermis, toplamda 31 kilo vermistim. Ama koruyamadim maalesef kilomu, 2013'e pekte iyi baslamadim. Yeme düzenim bozuldu ve yine azimle diyet yapmak istiyor ve hedefime ulasmak istiyorum yaza kadar. Su anda 70-71 kilo araligindayim. 12-13 civari kilo vermek istiyorum.

Merhaba,ben 22 yaşındayım ve 69 kiloyum boyum ise 172 cm yaklaşık 4 ay gibi bir sürede belki de daha kısa da olabilir 61 kilodan bu kilolara çıktım tabi bunu bol bol yiyerek yaptığım içinde şu anda iştahım oldukça açık yani yarın başlıyacağım diyetimde oldukça büyük bir irade savaşı vericem tabii bunu tek başıma gerçekleştiremiyeceğimi düşünüp beni kabul edeceğiniz grupta başınızı ağrıtmak istiyorum:))ayrıca power plate ve pilates yapıyorum ilgli deneyimlerimi paylaşabilirim.hedef mayıs ortasında gideceğim tatilde 61-62ye inip ağustos tatilinde ise asıl hedefim olan 55e ulaşmak.Lütfen geri dönüşü bekliyoruumm:)))

tekrardan merhaba...3.5 ayda 8.5 kg verdim ve bunu geri almak istemiyorummm....acil motivasyon ve desteğe ihtiyacım var....boyum 1.60 cm ve kilom 66.4 kg....takım desteğiylede hedef kiloma ulaşmak istiyorummmm....

Günde 5 mesaj yazarim düzenli paylasim yaparim diyorsaniz 3. Takima buyurun.

forumda cok yenisin bu yüzden hergün paylasim yaparmisin takima günde 5 mesaj yazarmisin diye kararsiz kaldim. ama yok ben günde 5 mesaj yazarim bool paylasim yaparim dersen gel buyur 3. takima.

çok uzun zamandır buraları takip ediyorum ama yeni yazmaya başladım:) peki şimdi ne yapmam gerekiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…