77.6 kıloyum 1,59 boyundayım bnı grubunuza alırsanız bol bol paylasım yaparım
merhabalar ben 165 boyundayım 1 yıl içinde 105 kilodan 80.8 kiloya düştüm 1 ay önce tekrar diyete başladım şimdi 77 kiloyum benide aranıza alırmısınız :)
Gamzenurmelih 3. Takıma gel buyur
Merhaba Arkadaslar,
Bende araniza katilmak istiyorum. 2011'de 95 kilo ile, basladigim diyet serüvenime 2012 yazinda, 64 kilo son vermis, toplamda 31 kilo vermistim. Ama koruyamadim maalesef kilomu, 2013'e pekte iyi baslamadim. Yeme düzenim bozuldu ve yine azimle diyet yapmak istiyor ve hedefime ulasmak istiyorum yaza kadar. Su anda 70-71 kilo araligindayim. 12-13 civari kilo vermek istiyorum.
tekrardan merhaba...3.5 ayda 8.5 kg verdim ve bunu geri almak istemiyorummm....acil motivasyon ve desteğe ihtiyacım var....boyum 1.60 cm ve kilom 66.4 kg....takım desteğiylede hedef kiloma ulaşmak istiyorummmm....
tekrar merhaba, beni takımında görmek isteyen yok mu acaba:)
forumda cok yenisin bu yüzden hergün paylasim yaparmisin takima günde 5 mesaj yazarmisin diye kararsiz kaldim. ama yok ben günde 5 mesaj yazarim bool paylasim yaparim dersen gel buyur 3. takima.
çok uzun zamandır buraları takip ediyorum ama yeni yazmaya başladım:) peki şimdi ne yapmam gerekiyo
Günde 5 mesaj yazarim düzenli paylasim yaparim diyorsaniz 3. Takima buyurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?