• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
163.boy 66 kilodayım 60 a düşene kadar ine kalka mücadele etmem için guruplardaki başarılardan bende faydalanmak istiyorum tabi hergün onlarca teklif geliyor üyelerden siz de haklısınız biraz bekleyeceğiz anlaşilan

1.75 boyunda 81 küsür kiloyum malesef... hiçbirzaman cok zayıf olmadım ama bu kadarda kilolu olmamıstımmm... hep boyun var gostermıyorsun laflarıyla hasır nesır oldum.. yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyıde cok sevıyorum. 1.5 yıl once evlendım ve bu surede 12 kg aldım ve artık bır dur demenın zamanı geldı.. benide aranıza alırmısınız????

Selamlar kısaca kilo verme geçmişimden bahsediyim 66 kiloya kadar indigimi hatırlıyorum 2 sene önce ancak şu an 85 kiloyum ve nasıl aldım hiç bilmiyorum geçmişte gene bu kiloya çıkmıştım ve 70 lere kadar düşmüştüm ama kış olunca çok fazla yedim sanırım :( bu arada 20 yaşındayım daha önce diyet deneyimim oldu ve başarıcağımı biliyorum yardımlarınızla 30 kilo vericem en fazla en yüksek hedefim bu herkese iyi şanslar diyorum umarım bir takıma katılabilirim. 1.60 boyundayım bu arada

1.75 boyunda 81 küsür kiloyum malesef... hiçbirzaman cok zayıf olmadım ama bu kadarda kilolu olmamıstımmm... hep boyun var gostermıyorsun laflarıyla hasır nesır oldum.. yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyıde cok sevıyorum. 1.5 yıl once evlendım ve bu surede 12 kg aldım ve artık bır dur demenın zamanı geldı.. benide aranıza alırmısınız????

Selamlar kısaca kilo verme geçmişimden bahsediyim 66 kiloya kadar indigimi hatırlıyorum 2 sene önce ancak şu an 85 kiloyum ve nasıl aldım hiç bilmiyorum geçmişte gene bu kiloya çıkmıştım ve 70 lere kadar düşmüştüm ama kış olunca çok fazla yedim sanırım :( bu arada 20 yaşındayım daha önce diyet deneyimim oldu ve başarıcağımı biliyorum yardımlarınızla 30 kilo vericem en fazla en yüksek hedefim bu herkese iyi şanslar diyorum umarım bir takıma katılabilirim. 1.60 boyundayım bu arada

takım kaptanından habersiz davet ediyorum kızlar sizi..bol paylaşım yapacak hatunlar aranıyor bilesiniz:))inşallah istediğiniz kiloya inersiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4930.html

merhabalar...ben 4 sene oncesıne kadar 50 kg olan bır ınsandım.boyum 161cm.gecırdıgım bır hastalık sonucu yaklasık 24 kılo aldım ve bunu vermek ıcın ugrasıyorum sımdılerde.dıyetısyne gıdıyorum henuz 1 kg verebıldım.yarısmanıza katılmak ıstıyorum.bu benım ıcın ıtıcı bır guc olabılır.sevgılerımle.simdiden tum arkadaslara basarılar dılerım...

sevgili bu mesajı okuyan takım kaptanı ,
ben 170 boyda 71 kg ağırlığındayım. amacım 60 - 61 olabilmek. kendime diyet günlüğü de açtım ama sanırım yeterince motive olamadım . yarışmaya katılırsam zayıflamama yardımcı olacağını hissediyorum.
cevap bekliyorum.

Ben leyla. Gıda mühendisiyim ama kilo başımın belası.1 yıllık evliyim. Kulübe üyeliğim de en az diyete başlamam kadar yeni. Bir haftalık :)) ben çocukluğumdan beri hiç zayıf bir kız olmadım. şimdi 25 yaşında 1.67 boyunda ve maalesef 87 kiloyum. Tek problemim motivasyon. Böyle bir gurupla çalışırsam kısa sürede istediğim kiloya gelebileceğime inanıyorum. 80-89 gurubuna girmek istiyorum. Lütfen bana hemen dönüş yapın. Başlamadığım hergün bana yağ olarak geri dönüyooor

1.75 boyunda 82 küsür kiloya cıkmısımmm malesef... hiçbirzaman cok zayıf olmadım ama bu kadarda kilolu olmamıstımmm... hep boyun var gostermıyorsun laflarıyla hasır nesır oldum.. yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyıde cok sevıyorum. 1.5 yıl once evlendım ve bu surede 12 kg aldım ve artık bır dur demenın zamanı geldı.. benide aranıza alırmısınız????

takım kaptanının haberı olmadan 1. gruba cagrıldım bı arkadasla ama gordum kı arkadas kendını gruba tanıttıgında takım kaptanının hıc bır bılgısı yok bu sekıldemı oluyor cagrılma ısı???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back