beni yanlarına almayan takımlara sesleniyorumm nedeeennnnbenimle birlikte zayıflayacak arkadaşlar arıyorum yediklerimi yazıp paylaşmak istiyorum birkaç kez yazdım bu aradada yediklerime dikkat etmeye devam ettim bugünde kan tahlili yaptırdım kafaya koydum kiloları vereceğim ama birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birileri ile devam etmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olacak diyet günlüğümü paylaşacak kişilere ihtiyacım var.işyerinde foruma yazacak zamanım var akşamlarıda yazabilirim hadi benide alın aranıza:)65 kilo ,boy1,61
Karaca 28 bol paylasim yapacaksab 3. takima bekliyorum.
Merhaba,
Kendimi bildim bileli tombulum. Ancak son 4 yıl içerisinde ulaştığım nokta artık beni aynalardan soğutuyor. Böyle devam edemeyeceğim. Her tür tahlilim yapıldı ve demir eksikliği dışında kayda değer bir sorun bulunamadı. Asıl sorun şu ki ben yemeyi seviyorum ve masa başı işim var. Rejim yaptığım zaman kendimi çok iyi tutuyorum ama direnç noktasında hep pes ediyorum. Bu defa fazla şansım yok ya zayıflamalıyım ya da zayıflamalıyım. Çünkü yaz sonuna gelinlik görünüyor. Artık insanların beni zayıf noktam olan kilolarımdan vurmasından kurtulmak istiyorum. Fiziğine ve görünüşe çok önem veren bir nişanlım olduğu için evliliğimde de sorun yaşamaktan korkuyorum. Yani artık bıçak kemiğe dayandı ve ben 70-79 kilo grubundaki takıma katılıp bu işe bir son vermek istiyorum! Tam 18 kilo hedefim. Allah yardımcımız olsun :) Sevgiler!
Moral bozukluğundan gözlerim kör olmuş yaa kaç kerede baktım 3.takıma ve beni uyaran arkadaşlara teşekkürler.....3.takıma nasıl devam edeceğim bir de bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba ,
31 yaşındayım.ofis içinde çalışan biriyim.evlendikten sonra kilo almaya başladım.eskiden çok ta zayıf sayılmazdım ama 55 kilonun üzerine hiç çıkmamıştım.kilo almayan ve sürekli yemek yiyen bir eşle evli olmanın bana en büyük hediyesi şuan 98,2 kg olmam oldu.geçen yıl diyetisyen yardımı ile 20 kilo verdim ama maddi durumlardan dolayı tedaviyi bırakmak durumunda kaldım.sonrada verdiklerimide geri aldım.artık son kez olacak şekilde pes etmeden birbirimizi destekleyecek şekilde son kez diyet yapmak ve mutlu sona ulaşmak istiyorum.beni benim gibi kilo vermeye çalışanlar haricinde kimse anlayamaz.bu nedenle sizin bu cuma zayıflama yarısmasına katılmak istiyorum..yardımınızı ve desteğinizi bekliyorum..teşekkürler
merhaba
bu topik cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler icin,eger takimlardan birine katilmak istiyorsan buraya yazmalisin,70-79 kg grubuna katilmak istiyorsan direk o topige yazman yeterli
Yarışmaya katılmak istiyorum ben. 1.64 boyunda 75 kiloyumtombulum da tombulum :)
4. takima cagirdigim bi arkadas vardi gelmedi,sen gelirim,bol paylasim yaparim,diyetimede dikkat ederim diyorsan 4. takimdaki son yerimizi sana verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?