1.75 boyunda 82 küsür kiloya cıkmısımmm malesef... hiçbirzaman cok zayıf olmadım ama bu kadarda kilolu olmamıstımmm... hep boyun var gostermıyorsun laflarıyla hasır nesır oldum.. yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyıde cok sevıyorum. 1.5 yıl once evlendım ve bu surede 12 kg aldım ve artık bır dur demenın zamanı geldı.. benide aranıza alırmısınız????
takım kaptanının haberı olmadan 1. gruba cagrıldım bı arkadasla ama gordum kı arkadas kendını gruba tanıttıgında takım kaptanının hıc bır bılgısı yok bu sekıldemı oluyor cagrılma ısı???
kuzucum nihayet başlamana çok sevindim.....bir takım kaptanı seni mutlaka çağıracaktır.....takım kaptanı çağııryor benim bildiğim....
kuzum cumartesı yazdım aslında ama henuz takım kaptanı cagırmadı beklemedeyımmmm bir guc zayıflamamı ıstemiiiii sanırımm
1.75 boyunda 82 küsür kiloya cıkmısımmm malesef... Hiçbirzaman cok zayıf olmadım ama bu kadarda kilolu olmamıstımmm... Hep boyun var gostermıyorsun laflarıyla hasır nesır oldum.. Yemek yapmayı yemeyı ve yedırmeyıde cok sevıyorum. 1.5 yıl once evlendım ve bu surede 12 kg aldım ve artık bır dur demenın zamanı geldı.. Benide aranıza alırmısınız????
Takım kaptanının haberı olmadan 1. Gruba cagrıldım bı arkadasla ama gordum kı arkadas kendını gruba tanıttıgında takım kaptanının hıc bır bılgısı yok bu sekıldemı oluyor cagrılma ısı???
eğer hala çağırılmadıysan ve düzenli paylaşım yaparım yediklerime dikkat ederim diyorsan 5. Takıma bekliyorum seni
Ben leyla. Gıda mühendisiyim ama kilo başımın belası.1 yıllık evliyim. Kulübe üyeliğim de en az diyete başlamam kadar yeni. Bir haftalık :)) ben çocukluğumdan beri hiç zayıf bir kız olmadım. şimdi 25 yaşında 1.67 boyunda ve maalesef 87 kiloyum. Tek problemim motivasyon. Böyle bir gurupla çalışırsam kısa sürede istediğim kiloya gelebileceğime inanıyorum. 80-89 gurubuna girmek istiyorum. Lütfen bana hemen dönüş yapın. Başlamadığım hergün bana yağ olarak geri dönüyooor
6. takıma bekliyoruzMerhabalar,
60 civarı kilo ile yıllardır mutlu idim. İşyerimdeki stres düzensiz çalışma saatleri vs nedeniyle kısa sürede 70'e çıktım. Sonra hamile kalıp 87 ile doğuma gittim. Kızım 7.5 aylık oldu hala emiyor ama ek gıdalara da geçtik artık, zayıflama zamanı geldi. Şu an 78 kiloyum. Bu 2. kızım, 1. kızımda da benzer zamanlarda diyete ve spora başlamış kısa sürede zayıflamıştım. Takım ruhuna ihtiyacım var, internet elimin alktında evde ve işte paylaşımım boldur.
Bir takım kaptanından çağrı bekliyorum, umarım geç gelmez.
6. takıma bekliyoruzmerhabalar ben 112.5 kiloyum ve 3gündür diyet yapıyorum. 116.2 ile başladım bu yola. yarışma, sınav vb şeyler her daim hırsımı en yüksek seviyede tutmamı sağlamıştır. daha da hızlı kilo vereceğime inandığım için gruplardan birine girmek istiyorum:)
kilo özgeçmişime gelecek olursak bundan 2 yıl önce 67-68 kilo olan ben üniversiteye başlamamla bi anda kilo aldım. 10 20 derken bu 30lara 40lara çıktı. bilinçsizce kilo alıyodum ama artık dur demem gerek buna.
bol paylaşım yaparım diyorsan 6. takıma bekliyoruzbeni kimse çağırmadı ben başımın çaresinemi bakayım peki ama ben zayıflıyacağım siz almasanızda
bol paylaşım yaparım diyorsan 6. takıma bekliyoruz
merhabalarr. dukan diyetine başladım. takımlardan birine dahil olursam. motivemin tavan yapabileceğine inanıyorum
5. atak günümdeyim. diyete başlamadan önce 79.6 kiloydum.
boyum 1.64
hedef kilom 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?