• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlarr beni de bir gruba alın lütfen ve zayıflayana kadar bırakmayın :18:
nisan ayına kadar 3-4 kilo civarı kilo vermem ve sıkılaşmam lazım.
bu sefer kararlıyım çünkü önümde belli bir tarih var.
yalnız şuan sömestr tatilindeyim ve annem deli gibi yediriyor. inş kilo almamışımdır.
pazartesiden itibaren aranıza katılmak isterim.
var mı bana da yeri olan??

arkadaşlarr beni de bir gruba alın lütfen ve zayıflayana kadar bırakmayın :18:
nisan ayına kadar 3-4 kilo civarı kilo vermem ve sıkılaşmam lazım.
bu sefer kararlıyım çünkü önümde belli bir tarih var.
yalnız şuan sömestr tatilindeyim ve annem deli gibi yediriyor. inş kilo almamışımdır.
pazartesiden itibaren aranıza katılmak isterim.
var mı bana da yeri olan??
6. takıma bekliyoruz

Merhaba ben 1.68boyunda ve 80kiloyum suan olduğum halimden memnun değilim ve kilo vermek istiyorum bir gebelik geçirdim ama kurtajla sonuçlanmak zorunda kaldı 2buçuk ayda 5kilo aldim ve sonrada tamamen saldim inşallah bebiş istiyoruz yeniden ve alacagim kilolardan korkuyorum beni motive edecekbir grup lazım davetlerinizi bekliyorum:)

Merhaba ben 1.68boyunda ve 80kiloyum suan olduğum halimden memnun değilim ve kilo vermek istiyorum bir gebelik geçirdim ama kurtajla sonuçlanmak zorunda kaldı 2buçuk ayda 5kilo aldim ve sonrada tamamen saldim inşallah bebiş istiyoruz yeniden ve alacagim kilolardan korkuyorum beni motive edecekbir grup lazım davetlerinizi bekliyorum:)
paylasimdan yana sikinti olmayacaksa 4. takima bekliyorum:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6380.html

Son düzenleme:
selam,

ben 16,61 boyunda 65kiloyum bir iki bölümde beraber zayıflamak için yazdım ama en doğru topik burası sanırım bu konuda kararlıyım ben zaten birkaç gündür dikkat ediyorum ve gün içinde yediklerimi yazmaya bayılırım zaten bir not defteri tutmaya başladım yeni gruplarda yer almak şevkimi dahada artıracaktır.umarım konuyu doğru yerde açıyorumdur takımınıza benide alırsanız sevinirim.yardımcı olun lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back