• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 1.59 boyunda 79 kilo ağırlığındayım aslında bundan 5 yıl önce 55-57 kilo idim. Evlilik çocuk derken bu süreçte kilo aldım 2 yaşında bir kızım var. hamilelik süresince çok kilo almadım normal oranda gittim ama doğumdan sonra iştahı açılıp önüne geçemeyenlerdenim. 72 ile hamile kaldım 68 e düştüm ilk 2 ay içerisinde 79 ile doğuma gittim öncesindeki kilolarımda normal değildi sıkıntı veriyordu ama bir türlü başaramıyordum. sonrasında aldığım kilolardanda kurtulamadım 83 e kadar çıktım şu an 79 kiloyum verebildiğim 4 kilo. 1 yıldır bu kiloyu koruyorum ama bundan öteye gidemiyorum diyetlerimin sonunu getiremiyorum görüntümden hiç hoşnut değilim 55-57 kilo idim evlenmeden önce o yıllardaki fotograflarıma bakıp iç çekiyorum işin özü bende gruplardan birinde olmak istiyorum beni motive edeceğine yürekten inanıyorum 5 yıldır üzerimde taşıdığım bu ağırlıktan kurtulmak, en azından 60 kiloya düşmek istiyorum uygun olan gruba girmek istiyorum şimdiden teşekkürler....

Bu kez gerçekten kararlıyım, kendime güveniyorum ve bol paylaşım yaparım diyorsan eğer 13. takıma bekliyorum.:34:

1.67 boyunda 86 kiloyum dogumdan sonra cok kilo aldim ben hamileligimde bile sadece 9 kilo alan ben dogumdan snra gayet bi on kilo falan aldim ve artik biktim bu kilolardan ve sizlerinde destrkleriyle artik zayiflamak istiyotum o yuzden benide bi gruba dahil edin lutfen.....

1.67 boyunda 86 kiloyum dogumdan sonra cok kilo aldim ben hamileligimde bile sadece 9 kilo alan ben dogumdan snra gayet bi on kilo falan aldim ve artik biktim bu kilolardan ve sizlerinde destrkleriyle artik zayiflamak istiyotum o yuzden benide bi gruba dahil edin lutfen.....

Bol paylaşım yapabilirim dersen eğer 13. takıma beklerim.

Bu kez gerçekten kararlıyım, kendime güveniyorum ve bol paylaşım yaparım diyorsan eğer 13. takıma bekliyorum.:34:
kesinlikle kararlıyım kilo aralığı nedir acaba fark edermi 70 -79 aralığımı bu grup kilo aralığı önemli değilse hemen girmek istiyorum 13 takıma teşekkürler kabul ettiğiniz için yarından itibaran başlıyorum diyete ....

merhaba gruba kabul edildim ama kilo aralığı varmıdır ben şu an 79 kiloyum birde takıma paylaşımlarımı nereden yapacağım ben çok aktif değildim çok fazla detaylı bilmiyorum ama kararlıyım ben bu işi çözeceğim bi arkadaşım şubat anneleri grubu içerisinde bu şekilde zayıfladı çok motive ettiğine inanıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum. teşekkürler:16

kesinlikle kararlıyım kilo aralığı nedir acaba fark edermi 70 -79 aralığımı bu grup kilo aralığı önemli değilse hemen girmek istiyorum 13 takıma teşekkürler kabul ettiğiniz için yarından itibaran başlıyorum diyete ....

merhaba gruba kabul edildim ama kilo aralığı varmıdır ben şu an 79 kiloyum birde takıma paylaşımlarımı nereden yapacağım ben çok aktif değildim çok fazla detaylı bilmiyorum ama kararlıyım ben bu işi çözeceğim bi arkadaşım şubat anneleri grubu içerisinde bu şekilde zayıfladı çok motive ettiğine inanıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum. teşekkürler:16

hangi gruba kabul edıldıysen orada paylaşımlarını yapacaksın...kilo aralığı yok yanı takımlarda yok.herkes farklı farklı kilolarda.....

kabul ederseniz ben de katılmak isterim :)
163 boyundayım,belki de daha kısa,yeni evliyim ve hızlı bir şekilde 5-6 kilo aldım hem de 2ayda :O
bu böyle gitmez dedim kendi kendime...eskiden çok dikkat ederdim yediklerime,şimdi nasıl oldu anlamıyorum ama dikkat edemiyorum.bu arada çalışmam gereken bir sınav var.eşim gelene kadar ders çalışıyorum,sonra hızlıca yemek ve ev işleri yapıyorum,sonra eşimle vakit geçirebiliyorum.yani spora günde yarım saat civarı ayırabilirim.
şuanki kilom 61 arkadaşlar...

Merhaba,
32 yasindayim 2 cocuk annesiyim 70 kg dan 66 ya dusmek istiyorum lutfen benide grubunuza kabul edin. Sevgiler...

Bende varım benide alın grubunuza canlarrr

kabul ederseniz ben de katılmak isterim :)
163 boyundayım,belki de daha kısa,yeni evliyim ve hızlı bir şekilde 5-6 kilo aldım hem de 2ayda :O
bu böyle gitmez dedim kendi kendime...eskiden çok dikkat ederdim yediklerime,şimdi nasıl oldu anlamıyorum ama dikkat edemiyorum.bu arada çalışmam gereken bir sınav var.eşim gelene kadar ders çalışıyorum,sonra hızlıca yemek ve ev işleri yapıyorum,sonra eşimle vakit geçirebiliyorum.yani spora günde yarım saat civarı ayırabilirim.
şuanki kilom 61 arkadaşlar...

69kılo ıdım dogumdan glnce 3.hftada 6kg verdım. 3kg kaldı bnde katılabılırmıyım. Boyum 1.72.kg tam 63.0

2. takıma buyrun arkadaşlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4858.html:42:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back