- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
merhaba ben 1.59 boyunda 79 kilo ağırlığındayım aslında bundan 5 yıl önce 55-57 kilo idim. Evlilik çocuk derken bu süreçte kilo aldım 2 yaşında bir kızım var. hamilelik süresince çok kilo almadım normal oranda gittim ama doğumdan sonra iştahı açılıp önüne geçemeyenlerdenim. 72 ile hamile kaldım 68 e düştüm ilk 2 ay içerisinde 79 ile doğuma gittim öncesindeki kilolarımda normal değildi sıkıntı veriyordu ama bir türlü başaramıyordum. sonrasında aldığım kilolardanda kurtulamadım 83 e kadar çıktım şu an 79 kiloyum verebildiğim 4 kilo. 1 yıldır bu kiloyu koruyorum ama bundan öteye gidemiyorum diyetlerimin sonunu getiremiyorum görüntümden hiç hoşnut değilim 55-57 kilo idim evlenmeden önce o yıllardaki fotograflarıma bakıp iç çekiyorum işin özü bende gruplardan birinde olmak istiyorum beni motive edeceğine yürekten inanıyorum 5 yıldır üzerimde taşıdığım bu ağırlıktan kurtulmak, en azından 60 kiloya düşmek istiyorum uygun olan gruba girmek istiyorum şimdiden teşekkürler....
Bu kez gerçekten kararlıyım, kendime güveniyorum ve bol paylaşım yaparım diyorsan eğer 13. takıma bekliyorum.