merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bilemedim cevaplamayı o yüzden böyle yazıyorum 23 yaşındayım .boyum 1.68 çocukken zayıf ve balerin bir kızdım fakat sonradan ergenlik dönemi stresti sınavdı derken aşırı kilo aldım..ve üstüme yapışan bu kilolu halimden nefret edip kendimden soğumya başladım beni yıktı ve hergün arkdaşlarımın dalga geçmelerine maruz kalıp psikolojimi alt üst etmiştim ama devamlıı yemeye devam ediyordum annem yapma dedikçe iyiyirdum ben buyum beni seven böyle kabul eder diyordum taki mezuniyet balom da kıyafet bulamayana kadar 46 beden !bır kıyafetle mezun oldum lıseden ınanamıyordum!!!!!!!!!!!!!!! halıme resmen koca kadın kıyafetı gıymıstım butu narkdaslarım guzel ve estetık duruken karsımda yıkıntıdaydım universiteyi kazandım ilk 2 yıl çok kiloluydum herke skilomu sordugunda 68 derdım tartıya cıkmaya cesratım yoktu delı gını ders calısıyordum okudugum bolum dolsyısıyla malesef oda arkdaslarım cok zayıftu baska bı sehırde okumanın etkısıyle bunalıma gırmıs delı gıbı yemek yerken hazırlık sınıfını ve 1 sınıfı sısman ve arkasından dedıkodular yapılan bırı olarak bıırdım takıı bırının en yakın arkdasıma aa suna bak öküz gıbı şişmannn her yeri çıkmış diyene kadar..okul bıttı eve donduğumde 76 kiloydum!! ağlıyorudm hergün bıkmıştımmm daha çok yedım 80 kiloyu gördüm ve Ağustos 2011 de karar verdı mdiyetisyene gittim dünyanın parasını verdım 18 kilo verdımm harikaydıı !! benım için değiştiğimi gören her erkek deli gibi peşimden kosuyordu zoruma gidiyordu dış görünüşümü seven bir erkeğin bana iltifatlarını duymak istemiyordum sonra haziran kadar 18 kilo verdım fakat yumurtalıklarımdan dolayı polıkıstık over sendromlu oldugum ortaya çıktı kilo vermem zorlaşmıştı!! ayda 500 grm verınce sevıncek haldeydık yurtsıdında bır burs kazandım ve 3. sınıfımı Almannyada okuyorum .kilo aldım burada cok üzülüyormmm 60 kiloyla geldiğim bu ükde 72 olduguğum gördüm! şoka girdim erkkek arkadşım buyutme diyor oda burda sen çok güzelsin demesine ragmen zoru a gidiyor o zayıff yüzün yeter desede ıkna olmuyorum dıyete başladım tekrardan 3 .günüm bugnnn bende katılmak ıstıyorum 30 gun sonra eve dönceğim insanlarırn sasırmasını ıstıyorum ve bana destek olmanızı ıstıyorum ... ::) ölmek var dönmek yok!
Son düzenleme: