Merhaba, Öncelikle herkese başarılar diliyorum..Kendi başarı yada başarısızlık öykümü kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum :)
Annemin 2. çocuğuyum, iilk kızlarına (ablama) rağmen :) biraz gelişmiş, birazda değişikmişim..Şudur ki; bacakları o kadar tombul bir bebekmişim ki annemle babam aralarında konuşup, acaba bir problem mi var, doktoramı götürsek demişler
yıllardır hep iyiydim ben.. Şişman değil, zayıf değil ama iyiydim :) Sonrasında bende bir bebeğim olsun istedim, yıllarca uğraştık ama RABBİM nasip etmeyince olmuyor, baktım ki bu arada kendimi unutmuşum..Kilolar almış başını gidiyor..Yeni tanıyanlar anneme kız kardeşin mi demeye başladı
Sesli bir şekilde düşündüm ve kendine gell diyede uyardım kendimi
89 kilodayken diyetle tanıştım, daha öncesinde hiç bir şekilde diyet yapmamıştım..Diyetle birlikte yoğun araştırmalar, uğraşılar, çabalar..Baktım ki içimdeki bebek acısını da bu vesileyle azda olsa unutuyorum..Diyet benim arkadaşım olmuştu..Spor yapıyordum, yediklerimi yazıyordum ( hangi gıda kaç kaloridir ) artık hepsini öğrenmiştim.. 2 yıl sonunda 74 kiloya düştüm ama yine 82 ye kadar yükseldim..Bu kendime attığım 2. goldü :) yine sitemim kendimeydi ve yine toparladım..3 yılda 68 kiloya düştüm..Şu an 3-4 aydır diyetten uzağım ve gitti gidiyorum
72 kiloya çıkmışım
benim hedefim 64 kiloya düşmek..boyum 1.67 ama sporla birlikte verdiğim için kiloları asla kötü bir durum yok..çok şükür bundan çok mutluyum..şimdi 70-79 kilo grubumuzda arkadaşlarımızla zayıflamaya devam diyorum..Bu yarışmada bende olmak ve yarışmak istiyorum..Eminim ki bu şekilde daha başarılı olacağım..Çok teşekkür ediyorum :)