• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar merhaba ben lethem. 26 yaşındayım. 155 civarı boyum var. şuan 49 kiloyum. 2 sene önce burdaki diyet gruplarına katılıp 53ten inmiştim, sonra aynen kaldım. aslında hedefim 47 idi ama 45 olmak istiyorum.. boyum çok kısa ve bölgesel kilom var. göbek bel kalça hiç hoş değil.. şimdi kış da geliyor, evde oturup çay vs yanına kekler börekler yememem lazım. o yüzden tekrar bir gruba dahil olmak istedim. uygun mudur size de? bu arada ocak yada şubat sonu gibi nişan olaylarım olabilir :17: öyle planlıyoruz ve ben kendime güzel bir elbise almak istiyorum :31: yandan önden yağlarım fışkırmasın istiyorum..

düzenli beslenemiyorum ama ertesi gün dengelemeye çalışanlardanım.. beni gruba alabilecek olan var mı??

gel canım 9. takıma bekliyorum..

Merhaba arkadaslar;
Boyum 1.67 kilom 58.7. Ve ideal kilom olan 53 kiloya inmem gerekli. En son 10 sene once diyet yaptım. 75 kilodan 53 kiloya düştüm ve bu seneye kadar hiç kilo almadım düzenli yürüyüş ve spor sayesinde.
Bu sene yaşadığım sıkıntılar ve is yoğunluğu sebebiyle 6 kilo aldım. Beni zayiflatan yiyecekleri ve nasıl bir diyet programı izleyebilecegimi biliyorum ancak cevrem aman ye bosver, sen mı diyet yapıyorsun diye beni diyetten çıkarmaya çalışıyorlar. Ama benim bu 6 kiloyu vermem lazım. Karnım, bacaklarımın üst kısmında, kalçamda kalinlasmalar başladı. O yüzden beni motive edicek bir ortama ihtiyacım var :))

Merhaba arkadaslar;
Boyum 1.67 kilom 58.7. Ve ideal kilom olan 53 kiloya inmem gerekli. En son 10 sene once diyet yaptım. 75 kilodan 53 kiloya düştüm ve bu seneye kadar hiç kilo almadım düzenli yürüyüş ve spor sayesinde.
Bu sene yaşadığım sıkıntılar ve is yoğunluğu sebebiyle 6 kilo aldım. Beni zayiflatan yiyecekleri ve nasıl bir diyet programı izleyebilecegimi biliyorum ancak cevrem aman ye bosver, sen mı diyet yapıyorsun diye beni diyetten çıkarmaya çalışıyorlar. Ama benim bu 6 kiloyu vermem lazım. Karnım, bacaklarımın üst kısmında, kalçamda kalinlasmalar başladı. O yüzden beni motive edicek bir ortama ihtiyacım var :))
9. Takıma bekliyoruz

Merhaba,

Hiç bir zaman öyle çok zayıf biri olamadım. Şuan 82.8 kiloyum ve hedefim 65 olmak. Zamanı kendime sorun etmiyorum, ama vakit de kaybetmek de istemiyorum.Artık kararlı olup kilo vermeliyim.Takımına dahil etmek isteyen varsa katılabilirim.Sevgiler. :)

7.takima gelebilirsin canim

benide takıma alabilirmisiniz ama ben yemeyi kesemem şuan hamile kalmayı planlıyorum ve benim nisanda gebeliğim sonlandırıldı vitamişnsizlikten bebeğimin omuriliği gelişmedi şuan vitamin ilacı içiyorum aralık gibide hamile kalmayı düşünüyorum boyum 1.65 kilom 72 hedefim 60 olmak ama 65 e de düşsem yeter yardımcı olursanız sevinirim...tşkler

Merhabalar herkese..
1.72 boyundayım ve 66 kiloyum. Hedefim 57 kg ya inmek. Ayrıca bisküvi+kahve zaafım var. Bu da bana bölgesel fazlalık olarak geldi. 7 aylık hamileyken bile daha ince görünüyordum. Hemen sizlerle beraber bir yarışa katılıp sağlıklı beslenip spor yapmak istiyorum..

Merhabalar benden dee :)
Boyum 1.61 ve 80 kiloyum. Görenler inanmaz ama etim sıkı sanırım :D Tek hastalığım çikolata ve çayda bol şeker... Kilo konusunda bel altı ve bacak bölgesinde bir yığılma var. Sağlık problemim yüzünden de kilo vermek zorundayım. Bir ara böyle bir bahaneyle 7 kilo vermiştim. Hedefim 65e inmek. Çooook büyük bi hedef ama olsun, tutturamasam bile yakınına gelirim herhalde :)

betul 3 kısı bır sey yapamayız kı... takım kaptanı yok mu en az 6-7 kısı oluyordu benım bıldıgım. sen neden yalnız kaldın kı?

aslında varlar ama gelmiyorlar :))) takım dağalmıştı yeniden toplanma sürecinde ve bu ilk haftamız.... ama katılım yok denecek kadar az.... bari siz katılın :)

4-5-6 yı ınceledım. Güzel gruplar. Ama 5. grup çok cazip geldi şimdilik.

Katılırım tabıkı betul ama sızde grup yok kı daha? olusmaya baslarsa ve kısı eksıgınız olursa yarısma ıcın ben gelırım.

Ama o zamana akdarda olsa hemen baslamak ıstıyorum yarısmaya...:52:

Merhabalar benden dee :)
Boyum 1.61 ve 80 kiloyum. Görenler inanmaz ama etim sıkı sanırım :D Tek hastalığım çikolata ve çayda bol şeker... Kilo konusunda bel altı ve bacak bölgesinde bir yığılma var. Sağlık problemim yüzünden de kilo vermek zorundayım. Bir ara böyle bir bahaneyle 7 kilo vermiştim. Hedefim 65e inmek. Çooook büyük bi hedef ama olsun, tutturamasam bile yakınına gelirim herhalde :)

O 15 kilocuğu 8.takımda vermek istersen bekliyorum...

BİZ kilo vermek isteyenlerin en büyük problemi olan çevre etkisini bir grupla dağıtabileceğimi düşündüm burdaki grupları arkadaşlarımdan duydum
110 KİLOCUK kadarım hedefim ilk etapda 90 olmak ama sonrası allah kerim 60 olasımda var hani içten içe
1.70 boyundym 22 yaşındayım
akşamları paylaşım yaparım
inş bir grupta boş yer vardır çünkü yolum çok uzun ve vazgeçmek istemiyorum :52:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back