• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BİZ kilo vermek isteyenlerin en büyük problemi olan çevre etkisini bir grupla dağıtabileceğimi düşündüm burdaki grupları arkadaşlarımdan duydum
110 KİLOCUK kadarım hedefim ilk etapda 90 olmak ama sonrası allah kerim 60 olasımda var hani içten içe
1.70 boyundym 22 yaşındayım
akşamları paylaşım yaparım
inş bir grupta boş yer vardır çünkü yolum çok uzun ve vazgeçmek istemiyorum :52:

9. Takıma bekliyorum

merhaba kızlar,
22 yaşındayım, 155 boyunda ve bu sabah itibariyle 67.2 kiloyum!
yaklaşık 62 kilo olduğum günden beri kilo vericem diyorum ama sonuç bu!
rejim yaptığım zaman kilo verebiliyorum ama istikrar yok. o yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var.
hedefim 50

Son düzenleme:
bende bir takıma girmek istiyorum
böyle tek başına zayıflamaya çalışmak olmuyor
boyum 176 kilom 82
hedefim 70
33 yaşındayım

merhaba kızlar,
22 yaşındayım, 155 boyunda ve bu sabah itibariyle 67.2 kiloyum!
yaklaşık 62 kilo olduğum günden beri kilo vericem diyorum ama sonuç bu!
rejim yaptığım zaman kilo verebiliyorum ama istikrar yok. o yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var.
hedefim 50

9. takıma bekliyoruz hanımlar...

merhaba arkadaşlar. an itibarı ile 62,5 kg.yim. 1.65 boyundayım. çok iyi kg verebiliyorum.(haftada 500 gr ile 1 kg arası) problemim şu 2-3 kg verince şımarıp yiyiveriyorum bol bol. hoooooooooooop diyetten önceki kgdeyim. Takım olmanın bana ve takımıma faydalı olacağını düşünüyorum.evet hangi takıma geleyim???

merhaba arkadaşlar..daha önceleri çok denemelerim oldu ve 15-20 kilo verdim her seferinde 110-120 ye çıkıp kk sayesinde95 lere indim her seferinde.14. takımdaydım ve takım izne ayrıldı ben tamamen koptum ve tekrar alıverdim kiloları.benim sorunum alsamda veririm havası..ama burdan ayrılınca tamamen bitiyorum.güzel kilo veririm spor ve diyetle haftada 2-3 kg verdigim oluyo.kilolar fazla olunca çabuk veriliyo..ama kendimi motive edip başlamak çok zor ekip olmak şart.hemşireyim 2 çocugum var.39 yaşındayım.

samimi.paylaşımı bol,anlayışlı, beni taşıyabilecek bi takım arıyorum kendime.tekliflerinizi bekliyorum.

:16::16::16::16::16::16::16::16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back