• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bayanlar, benim hayatımın hiç bi döneminde büyük kilo problemlerim olmadı , hamilelik dönemimde bile toplamda 9 kilo almıştım kırkım çıkana yakında hiçbir şey yapmadan hemen hemen hepsini vermiştim FAKAT sütüm yetersiz gelmesi sonucu normalden fazla yemem sütümü artırmasıyla beraber kilolarımı da artırdı. 1.70 boyundayım 27 yaşındayım kilom şuan 64. İdeal kilom 58. Tekrar 58 kiloya düşmek istiyorum çok fazla değil şu 6 kiloyu vermem lazım . Artık bebeğim 8.ayında eskisi gibi emmiyorda , hem artık bende işe başladım koşturmam arttı öğretmenim 2 dk oturmadan eve geliyorum , yani artık düzenli bi diyetle veririm bu kiloları die düşünyorm , tek ihtiyacım olan motivasyon. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..

hepımız calısan bayanlarız cnm yogun bı tempoyla dıyet yapıoruz birbirimize faydamız olacagnı dusunuyorum.
6.ncı takımda yer var beklıoruz seni.:7:

hepımız calısan bayanlarız cnm yogun bı tempoyla dıyet yapıoruz birbirimize faydamız olacagnı dusunuyorum.
6.ncı takımda yer var beklıoruz seni.:7:

geliyorum çok tşk ler. kurallarınızı okurum inşallah birlikte zayıflarız. Yani çalışmaya başlamamı şu yüzden söylemiştim; doğumdan beri doğum izninde evde oturup bolca çocuk emzirerek ( zor bi bebeğim olmasına rağmen )kilo vermem mümkün olmadı bi 6 ay evdeydim. Şimdi koşuşturmaya başlayınca eridiğimi hissediyorum, çok istiyorum eski zayıflığıma dönmek grubunuzla birlikte bunu başarırız umarım. grşmk üzere:)

merhaba bayanlar bende an itibariyle diyete basladim benim azmimi artiracak bi grup varmi acaba boyum 168 kilom 110 civari malesef

Merhaba. :) 5. takıma gelmeni çok isterim. Azmini eminim arttırır. Ama şu aralar sadece kaptan yardımcısı olabilecek bir üye için yerim var. Eğer istersen çok mutlu olurum. :) Alttaki mesajımı oku, ilgilenirsen ayrıntıları 5. takımda konuşuruz. :34:

:3: Merhaba Sevgili Cuma Zayıflama Yarışması Üye Adayları! :3:

Takımıma üye almak istiyorum ama bazı ayrıntılar da var. İş ilanı gibi olacak biraz, kusura bakmayın... :)

KAPTAN YARDIMCILIĞI YAPABİLECEK ÜYE ADAYI ARIYORUM

5. takıma hedefi 20 kg'den az olmayan, kaptan yardımcılığı yapabilecek üye adayı arıyorum.

NELER YAPMASI GEREKECEK?

- Paylaşım alanını, karar defterini ve benzeri başlıkları takip edecek (düzenli olarak okuyacak). :126:
- Cuma listelerini hazırlamayı bilecek, gerektiğinde hazırlayacak (kimler izinli, yeni üye var mı, yüzde hesabı nasıl yapılır). :126:
- Gözümden kaçabilecek herhangi bir detay için beni uyaracak. :126:

NASIL BİRİNİ ARIYORUM?

- Takıma ayırabilecek zamanı olan. :126:
- Yarışmanın işleyişine ilgi duyan. :126:

Takımımızın kuralları 1. sayfamızdaki ilk mesajda yazıyor. İlgilenen ordan okuyarak bizim hakkımızda fikir sahibi olabilir.

Gelecek kişiyi üye olduktan sonra kaptan yardımcısı yapacağım, benden sonraki kaptan olmak üzere yetişecek. Yani aslında işin en en en özü; kilo vermeyi, hedefini gerçekleştirmeyi aklına kesin koymuş, takımını da sahiplenebilecek birini arıyorum. :16:

İsteyenler 5. takıma yazabilir.

Mesajın ayrıntıları gözünüzü korkutmasın, zor bir iş kesinlikle değildir. :34:

Umarım karşılıklı anlaşıp, mutlu mesut kilo vereceğimiz bir kaptan yardımcısı bulurum. :13:

kızlaaaaar cok acil aktif bir gruba katılmak istiyorum.. berbat durumdayım hem bedenen hem de psikolojik olarak :(

kilo alıyorum.. üstüne bir de bayram :((

166 boy 84 kiloyum 60 kilo olsam harika olacak ama arada 25 kilo kadar var :(

azimli olup vermek istiyorm 5 ay içinde filan...

lütfen acil olarak bir grup beni kabl edebilir mi :(

kızlaaaaar cok acil aktif bir gruba katılmak istiyorum.. berbat durumdayım hem bedenen hem de psikolojik olarak :(

kilo alıyorum.. üstüne bir de bayram :((

166 boy 84 kiloyum 60 kilo olsam harika olacak ama arada 25 kilo kadar var :(

azimli olup vermek istiyorm 5 ay içinde filan...

lütfen acil olarak bir grup beni kabl edebilir mi :(

canım aktif grup demişsin. O zaman seninde aktif olman gerekir. Ben 9. Takımı kurmaya çalışıyorum. Henüz kimse yok o yüzden kararı sana bırakırım. Ama gelirsen ben sana çözüm üreteceğim.

canım aktif grup demişsin. O zaman seninde aktif olman gerekir. Ben 9. Takımı kurmaya çalışıyorum. Henüz kimse yok o yüzden kararı sana bırakırım. Ama gelirsen ben sana çözüm üreteceğim.

tamam canım kabul :))

başaralım lütfeeennn

öğretmenim yüksek lisans filanda yapıyorum yogunum ama telefondan vs sürekli aktif olmaya calısırım. öyle olacaksak sadece ikimiz kalsak bile kabul ediyorum :) hem kurmaya calısırken yardıma ihtiyacın olursa yardımcı da olurum :)

tamam canım kabul :))

başaralım lütfeeennn

öğretmenim yüksek lisans filanda yapıyorum yogunum ama telefondan vs sürekli aktif olmaya calısırım. öyle olacaksak sadece ikimiz kalsak bile kabul ediyorum :) hem kurmaya calısırken yardıma ihtiyacın olursa yardımcı da olurum :)

anlaştık :) gel takıma orda konuşalım :)

arkadaşlar merhaba ben lethem. 26 yaşındayım. 155 civarı boyum var. şuan 49 kiloyum. 2 sene önce burdaki diyet gruplarına katılıp 53ten inmiştim, sonra aynen kaldım. aslında hedefim 47 idi ama 45 olmak istiyorum.. boyum çok kısa ve bölgesel kilom var. göbek bel kalça hiç hoş değil.. şimdi kış da geliyor, evde oturup çay vs yanına kekler börekler yememem lazım. o yüzden tekrar bir gruba dahil olmak istedim. uygun mudur size de? bu arada ocak yada şubat sonu gibi nişan olaylarım olabilir :17: öyle planlıyoruz ve ben kendime güzel bir elbise almak istiyorum :31: yandan önden yağlarım fışkırmasın istiyorum..

düzenli beslenemiyorum ama ertesi gün dengelemeye çalışanlardanım.. beni gruba alabilecek olan var mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back