• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar.ben 32 yasında, 164 boyunda 69.4 kiloyum.kilolar bende üniversiteye hazırlanma döneminde başladı sanırım.ama üniversiteyi bititrken 53'lerekadar inmiştim. sonra 4sene enfazla 58 lerde olmuştum. Evlenirken yani 6 sene önce 60.dım.Hamileliğimi 72 ile bitirdim.Ama sütüm olsun falan derken 68'lerden asağı inemedim.Şu 2 :3:senedir de en sontartıda 64'lere kadar inmişken tekrar bu kiloya çıktım.Bir ay kadar önce bir diyetisyene gittim.Ancak verdiği listeye bir türlü tam olarak başlayamadım.Motivasyon için gercekten size ihtiyacım var.Benide alın takıma...:3:

8.takıma bekliyoruz...

arkadaşlar tekrar yazıyorum özelliklerimi merhaba.boyum 1.63 kilom 76.5 kg.bir kızım var hem hamilelik hem onun öncesinde kullandığım ilaçlar yüzünden bu kilodayım.evlendiğimde 62 kilodaydım.ben de zayıflamak istiyorum.inşallah bi
grupta yer bulurum davetinizi bekliyorum

arkadaşlar tekrar yazıyorum özelliklerimi merhaba.boyum 1.63 kilom 76.5 kg.bir kızım var hem hamilelik hem onun öncesinde kullandığım ilaçlar yüzünden bu kilodayım.evlendiğimde 62 kilodaydım.ben de zayıflamak istiyorum.inşallah bi
grupta yer bulurum davetinizi bekliyorum

5. takıma davetlisin. :34:

kizlarr yardim oglumun dogum gunune kadar 57 olmam gerekiyorrrrr bir aydir kendimce diyet yapiyorum 71.7 ile basladim suan 66.9 da takildim boyum 167 22 aralikta oglumun dogum gunu istedigim elbiseyi alamaiyorum basenler cirtlamis durumda takildim ayni kiloda ve yavas veriyorum emzirmiyorumda mahvoldumbenyaaaa

Merhaba,
Benim kilom Cuma günü itibariyle 66.4, çok zayıf ve hasta bir çocukluk geçirdim, 9 yaşında bademcik ameliyatı oldum ondan sonra kilo alma serüvenim başladı. 11-12 yaşlarında aşırı kiloluydum. 14 yaşında 52 kiloya indim, dershaneye gitmek için her gün gidiş-dönüş 90 dk yürümem gerekiyordu onun çok faydası oldu. Lisede tekrar kilo aldım. Şuanda 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Kesin bir şekilde bu kilo meselesinin Ocak 2013te son bulmasına karar verdim. Haftada 1 kilo verme hedefi koydum kendime, birkaç haftadır diyetteyim ve haftada ortalama 1 kilo 200 gr. civarında verebiliyorum. Böyle devam etmesini umuyorum sizlerin de desteğiyle :)

Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar bir kaç gruba girdim aslında ya takım dağıldı ya motivasyon düştü sonuç alamadım anlayacağınız....Tabii kilolar da geri döndü...Şimdi beni şöyle sıkıp yola sokacak arkadaşlara ihtiyacım var...Bu arada Çarşamba günü de diyetisyende randevum var yani bu sefer kararlıyım...Beni çağıracak bir takım arıyorum...:34:Kilom 69 boyum 1,68:16:Haaa yaş da 43:43:

merhaba arkadaşlar ben hayatımın hiç bi döneminde 110 lu kilolara çıkmadım.
boyum 177 kilom hep 65-70 civarlarındaydı ancak evlendikten sonra yani
3 yıl öncesinde aşırı kansızlık çıktı kan vermeler ilaçlar vs ve en sonunda da kortizon
tedavisi derken kilom 1 yıl içinde aldı başını gitti ve 112 yi gördüm :(
inanılmaz kötü bir görüntü hatırlamak istemiyorum. tam olarak bundan yaklaşık 2 ay önce tam olarak 19 ağustosta (bayramın 1. günü diyete başladım)
diyetisyen kontrolünde 2 ayda 22 kilo verdim. devamlı her gün spor yapıyorum 112 kilodan 90
kiloya düştüm. diyetisyenim dahi şokta ama spora borçlu olduğumu söylüyor.spor artık benim için bir yaşam şekli haline geldi.
bir iki haftadır verdiğim kilo haftada 2 yi geçmiyor ama sıkılaştığımın farkındayım ve haftada 2 kilonun çok iyi olduğunu söyledi diyetisyenim.
ben hala düzenli spor ve günde 1250 kaloriyi geçmeyecek şekilde besleniyorum ama bu bana diyet gibi gelmiyor çünkü alıştım bu düzene hiç aç olmuyorum
bu beslenme şekli hayatıma dahil oldu anlayacağınız. istikrarlı arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum çünkü 2 ay içinde birbirinden kişiliksiz insanlarla tanıştım
maalesef forumda...

düğünümden önceki stresli dönem hariç hiç manken gibi olmadım, olamadım.
boyum 165 kilom 58. kolay kilo verebilen ama kolay da alabilen biriyim.
1-2 ay sonra bebek düşünüyoruz, ne kadar az kiloyla başlarsam o kadar iyi olacak biliyorum. hedefim an az 55 olmak.
ama motivasyona ihtiyacım var. beni gaza getirecek birşeylere ihtiyacım var.
evde eşim ve oğluma kilo aldırmaya çalışıyorum, sürekli yediriyorum. onlar yerken benim yememek için bir sebebim olmalı.
zayıflama grupları sıkı bir yarışmacı olabilirimmm, beni seçereseniz asla pişman olmazsınız:))

merhaba arkadaşlar ben hayatımın hiç bi döneminde 110 lu kilolara çıkmadım.
boyum 177 kilom hep 65-70 civarlarındaydı ancak evlendikten sonra yani
3 yıl öncesinde aşırı kansızlık çıktı kan vermeler ilaçlar vs ve en sonunda da kortizon
tedavisi derken kilom 1 yıl içinde aldı başını gitti ve 112 yi gördüm :(
inanılmaz kötü bir görüntü hatırlamak istemiyorum. tam olarak bundan yaklaşık 2 ay önce tam olarak 19 ağustosta (bayramın 1. günü diyete başladım)
diyetisyen kontrolünde 2 ayda 22 kilo verdim. devamlı her gün spor yapıyorum 112 kilodan 90
kiloya düştüm. diyetisyenim dahi şokta ama spora borçlu olduğumu söylüyor.spor artık benim için bir yaşam şekli haline geldi.
bir iki haftadır verdiğim kilo haftada 2 yi geçmiyor ama sıkılaştığımın farkındayım ve haftada 2 kilonun çok iyi olduğunu söyledi diyetisyenim.
ben hala düzenli spor ve günde 1250 kaloriyi geçmeyecek şekilde besleniyorum ama bu bana diyet gibi gelmiyor çünkü alıştım bu düzene hiç aç olmuyorum
bu beslenme şekli hayatıma dahil oldu anlayacağınız. istikrarlı arkadaşlarla yoluma devam etmek istiyorum çünkü 2 ay içinde birbirinden kişiliksiz insanlarla tanıştım
maalesef forumda...

düğünümden önceki stresli dönem hariç hiç manken gibi olmadım, olamadım.
boyum 165 kilom 58. kolay kilo verebilen ama kolay da alabilen biriyim.
1-2 ay sonra bebek düşünüyoruz, ne kadar az kiloyla başlarsam o kadar iyi olacak biliyorum. hedefim an az 55 olmak.
ama motivasyona ihtiyacım var. beni gaza getirecek birşeylere ihtiyacım var.
evde eşim ve oğluma kilo aldırmaya çalışıyorum, sürekli yediriyorum. onlar yerken benim yememek için bir sebebim olmalı.
zayıflama grupları sıkı bir yarışmacı olabilirimmm, beni seçereseniz asla pişman olmazsınız:))
1.takima gelebirlsiniz

merhaba daha önce doğum sonrası kilolarımı kk cuma yarışması desteği ile vermiştim (25 kilo). aradan uzun zaman geçti. şu an 65 kiloyum ve 55 olmak istiyorum . daha önce sizlerle süper motiveydim, şimdi kendi kendime 3 kilodan fazla veremiyorum. sizlerle hedefime ulaşmak istiyorum teşekkür ederim:16:

merhaba daha önce doğum sonrası kilolarımı kk cuma yarışması desteği ile vermiştim (25 kilo). aradan uzun zaman geçti. şu an 65 kiloyum ve 55 olmak istiyorum . daha önce sizlerle süper motiveydim, şimdi kendi kendime 3 kilodan fazla veremiyorum. sizlerle hedefime ulaşmak istiyorum teşekkür ederim:16:
Merhaba paylaşımım çok ve sporda yapmaya gayret gösteririm diyorsan seni memnuniyetle 13. takıma bekleriz. Kurallarımız 13. takım konumuzun ilk sayfasında yer almakta. Güzel kilolar vermeni dileriz:16:

acaba bizim neyimiz eksik bizi niye alan yok azim desen var 66 7 oldum mesela aaa bende dogum kilolari vermek istiyom bi ayda 5 kilo verdim suanda devam ediyorum neyimiz eksik gelen gidiyo gelen gidiyo bizden sonra
Çok isyankar gördüm sizi :9: Diğer mesajınız gerilerde kalmış.
Paylaşımım çok ve sporda yapmaya gayret gösteririm diyorsan seni memnuniyetle 13. takıma bekleriz. Kurallarımız 13. takım konumuzun ilk sayfasında yer almakta. Güzel kilolar vermeni dileriz
:16:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back