Çok isyankar gördüm siziDiğer mesajınız gerilerde kalmış.
Paylaşımım çok ve sporda yapmaya gayret gösteririm diyorsan seni memnuniyetle 13. takıma bekleriz. Kurallarımız 13. takım konumuzun ilk sayfasında yer almakta. Güzel kilolar vermeni dileriz
selam daha önce buradaki birlikte zayıflama gruplarıyla 6 kilo verdim şimdi tekrar kilo vermeye başladım ve bir hafta içinde 2.5 kilo vererek başladım.spor salonunada yazıldım.hem ideal kiloma ulaşmak için hemde düğünümde çıtır bi gelin olmak için 74 ten 60 a inmek istiyorum :) takımlarınızdan davet bekliyorummmmm..
Merhaba,
Benim kilom Cuma günü itibariyle 66.4, çok zayıf ve hasta bir çocukluk geçirdim, 9 yaşında bademcik ameliyatı oldum ondan sonra kilo alma serüvenim başladı. 11-12 yaşlarında aşırı kiloluydum. 14 yaşında 52 kiloya indim, dershaneye gitmek için her gün gidiş-dönüş 90 dk yürümem gerekiyordu onun çok faydası oldu. Lisede tekrar kilo aldım. Şuanda 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Kesin bir şekilde bu kilo meselesinin Ocak 2013te son bulmasına karar verdim. Haftada 1 kilo verme hedefi koydum kendime, birkaç haftadır diyetteyim ve haftada ortalama 1 kilo 200 gr. civarında verebiliyorum. Böyle devam etmesini umuyorum sizlerin de desteğiyle :)
acaba bizim neyimiz eksik bizi niye alan yok azim desen var 66 7 oldum mesela aaa bende dogum kilolari vermek istiyom bi ayda 5 kilo verdim suanda devam ediyorum neyimiz eksik gelen gidiyo gelen gidiyo bizden sonra
Merhaba hanımlar...
Ben de gruplardan birine katılmak istiyorum...
31 yaşındayım..Öyle çok aman aman bir kilo sorunum olmadı..55-58 kg arasında gezdim durdum...
2005 yılında sağlık sorunlarım yüzünden 25 kg kadar aldım...ve 80 kiloya merdiven dayadım..
1 yıl kadar bu kilolarla yaşadım..
Daha sonra 9-10 ay gibi bir sürede beslenme şeklimi değiştirerek bu kiloyu verdim..(Diyet yapmadım)..
Şimdi ise 1.67 boyunda 61.5 kiloyum...Yaklaşık 9 gündür yine sağlıklı bir beslenme şekline döndüm ve kalori sayma yöntemine başvurdum...Başlangıç kilo 63'tü..Şuan 61.5 kiloyum...
Hedef kilom ise 55...
hayatı boyunca diyet yapmış bi insan olarak artık bu işin sonuna geldiğimi düşünüyorum.evet hiçbir zaman o kadar da zayıf bir insan olmadım ama her zaman dikkat ettim ve belli bir kiloyu korudum.üniversite bittikten sonra bende resmen kayış koptu ve 85 kilolara kadar çıktım,sonra kendimi topladım ama eski kiloma inemedim.diyetisyene gittim,güzellik salonlarında kavitasyon,ozon,regen,power plate vs. vs. çok şeye girdim tabi bi sonuç alamadım(harcadığım paralar hala canımı acıtıyor).neyse 8 eylülde evlendim hayalim zayıf gelin olmaktı ama beceremedim gerci o sıralar hala kilomu takmıyordum, amma velakin evlendikten sonra herşey değişti.kendimi hiç bu kadar zayıflama isteği içinde görmedim çünkü çocuk düşünüyorum ve bunun için kilo vermem lazım hemde en kısa zamanda(kilom 88 ve boyun 1,66).işte kilo sorunumun en kısa özeti.grupların hırs yaparak kilo vermene yardımcı olduğunu söylediler.artık benide bi gruba almanız için ne yapmam gerekiyor.
ben de herhangi bir gruba katılmak istiyorum boyum 1.70 kilom 69.7 hedefim 60 kilo. evlendikten sonra 60 tan 70 e çıktım kilo vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?