Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam daha önce buradaki birlikte zayıflama gruplarıyla 6 kilo verdim şimdi tekrar kilo vermeye başladım ve bir hafta içinde 2.5 kilo vererek başladım.spor salonunada yazıldım.hem ideal kiloma ulaşmak için hemde düğünümde çıtır bi gelin olmak için 74 ten 60 a inmek istiyorum :) takımlarınızdan davet bekliyorummmmm..

Son düzenleme:

SAOL CNMM begendigin kiyafet ustune olmasin sende gel isyankar olma

5. takıma bekliyoruz. Kurallarımızı ilk sayfadan okuyabilirsin; anlaşabileceğimizi düşünüyorsan katıl bize.

Kendi adıma tekrar bir konudan yakınacağım...

Ben yarışmaya katılacağım zaman ilgili başlıkları okumuştum; yani yarışmaya katılmak için ne yapacağımı, nereye yazacağımı, ne yazacağımı biliyordum. Geldim adam gibi buraya yazımı yazdım ve çağrıldım.

Ama böyle yarışma sayfasında önüne gelen ilk gruba "ben de katılmak istiyorum, ne yapacağım?" yazıp, ondan sonra da buraya "beni de alın" denildiği zaman; o adayda pek umut göremiyorum. "Yarışmaya katılmak için bile kendi uğraşıp aramamış, takıma ne faydası olur ki?" diye düşünüyorum. Hadi onu geçtim, sayfayı da mı okumuyorsunuz? Görmüyor musunuz insanlar boyunu, kilosunu, hedefini, yaşını yazmış... Bir şeyler yazmış en azından.

Üye alacağım, geldim bu sayfaya yine doğru düzgün hiçbir başvuru yok...
Bu da yine bu yakınmayı yapan 2. mesajım oldu...

5. takıma davetlisin. :)
Kurallarımız ilk sayfada yazıyor, oradan okuyabilirsin. Umarım uyuşabiliriz. :)

acaba bizim neyimiz eksik bizi niye alan yok azim desen var 66 7 oldum mesela aaa bende dogum kilolari vermek istiyom bi ayda 5 kilo verdim suanda devam ediyorum neyimiz eksik gelen gidiyo gelen gidiyo bizden sonra

aynen ya bi kaç gündür kendimi motive ediyorum ve fazla kilolarımı vermek istediğimden emin oldum. bende bi takım istiyorumm

hayatı boyunca diyet yapmış bi insan olarak artık bu işin sonuna geldiğimi düşünüyorum.evet hiçbir zaman o kadar da zayıf bir insan olmadım ama her zaman dikkat ettim ve belli bir kiloyu korudum.üniversite bittikten sonra bende resmen kayış koptu ve 85 kilolara kadar çıktım,sonra kendimi topladım ama eski kiloma inemedim.diyetisyene gittim,güzellik salonlarında kavitasyon,ozon,regen,power plate vs. vs. çok şeye girdim tabi bi sonuç alamadım(harcadığım paralar hala canımı acıtıyor).neyse 8 eylülde evlendim hayalim zayıf gelin olmaktı ama beceremedim gerci o sıralar hala kilomu takmıyordum, amma velakin evlendikten sonra herşey değişti.kendimi hiç bu kadar zayıflama isteği içinde görmedim çünkü çocuk düşünüyorum ve bunun için kilo vermem lazım hemde en kısa zamanda(kilom 88 ve boyun 1,66).işte kilo sorunumun en kısa özeti.grupların hırs yaparak kilo vermene yardımcı olduğunu söylediler.artık benide bi gruba almanız için ne yapmam gerekiyor.

merhabalar,ben de 105 kilodan azimle 60 kiloya düştüüm uzun bir süreçte ardından bu sene çok hasta oldum kan aşıları,kan hapları ve sınav stresiyle 71 kilo oldum yeniden.Şimdi bunalımda gibiyim kendimi kadın gibi hissediyorum ünideki çıtırların yanında çünkü popomu saklamak için hırkalar giyiyorum uzun uzun bacaklarım kalın olduğu için daha da bi büyük gösteriyorum.Eğer beni de aranıza alırsanız çok sevinirim beraber başarabileceğimizi biliyorum çünkü bende hedefime bir zamanlar bu site sayesinde kavuştum.Hoşçakalın :)

merhaba bayanlar, benim hayatımın hiç bi döneminde büyük kilo problemlerim olmadı , hamilelik dönemimde bile toplamda 9 kilo almıştım kırkım çıkana yakında hiçbir şey yapmadan hemen hemen hepsini vermiştim FAKAT sütüm yetersiz gelmesi sonucu normalden fazla yemem sütümü artırmasıyla beraber kilolarımı da artırdı. 1.70 boyundayım 27 yaşındayım kilom şuan 64. İdeal kilom 58. Tekrar 58 kiloya düşmek istiyorum çok fazla değil şu 6 kiloyu vermem lazım . Artık bebeğim 8.ayında eskisi gibi emmiyorda , hem artık bende işe başladım koşturmam arttı öğretmenim 2 dk oturmadan eve geliyorum , yani artık düzenli bi diyetle veririm bu kiloları die düşünyorm , tek ihtiyacım olan motivasyon. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..

Merhaba hanımlar...

Ben de gruplardan birine katılmak istiyorum...

31 yaşındayım..Öyle çok aman aman bir kilo sorunum olmadı..55-58 kg arasında gezdim durdum...
2005 yılında sağlık sorunlarım yüzünden 25 kg kadar aldım...ve 80 kiloya merdiven dayadım..
1 yıl kadar bu kilolarla yaşadım..
Daha sonra 9-10 ay gibi bir sürede beslenme şeklimi değiştirerek bu kiloyu verdim..(Diyet yapmadım)..

Şimdi ise 1.67 boyunda 61.5 kiloyum...Yaklaşık 9 gündür yine sağlıklı bir beslenme şekline döndüm ve kalori sayma yöntemine başvurdum...Başlangıç kilo 63'tü..Şuan 61.5 kiloyum...
Hedef kilom ise 55...

Son düzenleyen: Moderatör:

3. Takimda yer var canim gel buyur.

Canim gel buyur 3. Takima

Merhaba Sevgili Cuma Zayıflama Yarışması Üye Adayları!

Takımıma üye almak istiyorum ama bazı ayrıntılar da var. İş ilanı gibi olacak biraz, kusura bakmayın... :)

KAPTAN YARDIMCILIĞI YAPABİLECEK ÜYE ADAYI ARIYORUM

5. takıma hedefi 20 kg'den az olmayan, kaptan yardımcılığı yapabilecek üye adayı arıyorum.

NELER YAPMASI GEREKECEK?

- Paylaşım alanını, karar defterini ve benzeri başlıkları takip edecek (düzenli olarak okuyacak). :126:
- Cuma listelerini hazırlamayı bilecek, gerektiğinde hazırlayacak (kimler izinli, yeni üye var mı, yüzde hesabı nasıl yapılır). :126:
- Gözümden kaçabilecek herhangi bir detay için beni uyaracak. :126:

NASIL BİRİNİ ARIYORUM?

- Takıma ayırabilecek zamanı olan. :126:
- Yarışmanın işleyişine ilgi duyan. :126:

Takımımızın kuralları 1. sayfamızdaki ilk mesajda yazıyor. İlgilenen ordan okuyarak bizim hakkımızda fikir sahibi olabilir.

Gelecek kişiyi üye olduktan sonra kaptan yardımcısı yapacağım, benden sonraki kaptan olmak üzere yetişecek. Yani aslında işin en en en özü; kilo vermeyi, hedefini gerçekleştirmeyi aklına kesin koymuş, takımını da sahiplenebilecek birini arıyorum.

İsteyenler 5. takıma yazabilir.

Mesajın ayrıntıları gözünüzü korkutmasın, zor bir iş kesinlikle değildir.

Umarım karşılıklı anlaşıp, mutlu mesut kilo vereceğimiz bir kaptan yardımcısı bulurum. :13:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…