Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1.62 oyundayım şu an 71,4 kiloyum diyete bşlayalı 1.5 ay kadar oldu 79 la başladım hedefim şimdilik 60 1 haftadır adet dönmimdi kilo veremiyorum sanki durdu bende cuma yarışmasına katılmak istiyorum aciil çok ihtiyacım var motive olmya pes etmek istemiyorum
Yeterince dikkatli okumuyorsunuz arkadaşlar. Bu başlığa, boyunuzu, şu anki kilonuzu, hedef kilonuzu, kilo geçmişiniz yazmanız gerekiyor. Kilo bilginiz olmadan hangi takım sizi nasıl çağırsın? Bir süre beklersiniz, davet gelmediyse yazınızı yenilersiniz. "Ben birkaç sayfa önce yazmıştım" da demeyin. O birkaç sayfa öncesindeki yazıyı bulmak hiç kolay olmuyor.
öyleyse talebimimi yenileyeyim..
şu an 89,50 kiloyum. sabah tartıldım. hedef kilom 60. 1,60 boyundayım. dönem dönem zayıfladığım zamanlar oldu ama genelde kiloluydum. 21 aylık bir oğlum var. hamile kalmadan önce 75 kiloydum. aldığım kilolar hamilelikten kalan kilolar. emzirirken ye sütün olsun diye telkinler sonucu almış olduğum kilolar. şuan çalışıyorum. muhasebeciyim.
yeni yıla hiç değilse 15 kilo vermiş olarak girmek istiyorum..
Öyleyse 5. takıma bekliyoruz.
kızlar boşuna beklemeyin ben haftalardır bekliyorum.
Merhabalar Boyun 1.73 kilom:73 2 sene önce 88 kiloydum ve yaklaşık 1 senede daha da uzun olabilir 16 kilo verdim.Bu sen de sınava hazırlandığım için 6 kilo aldım yaz boyu tekrar verdim ve Jillian shred yaptım.İnsanity programına başlamıştım ama okulla beraber gitmedi.Şimdi haftanın 3 günü spor salonuna gidip diğer günlerde evde egzersiz yapmayı planlıyorum.Hedef kilomda şimdilik 63 yılbaşına kadar bir iddiaya girdim daha azimli olurum diye,tabii daha fazla versem de kötü olmaz:) davetinizi bekliyorum