• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba,
bir iki gün önce takım aradığımı belirtmiştim ve ilk 9. takımdan mesaj almıştım fakat kendileri kapatma kararı almışlar.
Bir takımla kilo mücadeleme devam etmek istiyorum.
Yaz başından bu yana yarım yamalak diyetlerle 92 kilodan 84.2 ye düştüm.
Son doğumla birlikte yeniden aldığım kilolardan kurtulmak ve eski günlerime kavuşmak niyetindeyim.
İlk hedef 69 kilo daha sonra durumuma bakıp devam edebilirim.
İyi takımlardan birine talibim

herhese kolay gelsin

merhaba,
bir iki gün önce takım aradığımı belirtmiştim ve ilk 9. takımdan mesaj almıştım fakat kendileri kapatma kararı almışlar.
Bir takımla kilo mücadeleme devam etmek istiyorum.
Yaz başından bu yana yarım yamalak diyetlerle 92 kilodan 84.2 ye düştüm.
Son doğumla birlikte yeniden aldığım kilolardan kurtulmak ve eski günlerime kavuşmak niyetindeyim.
İlk hedef 69 kilo daha sonra durumuma bakıp devam edebilirim.
İyi takımlardan birine talibim

herhese kolay gelsin
4 takıma bekliyoruz umarım bol paylaşım yaparsın. sağlıklı kilo vermeler :71:

Merhaba, bende kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıyorum ama kendi yerimde sayıyorum sürekli. Bende grupların birine katılmak istiyorum. Bir takım ile beraber şu tıkanmışlığı üzerimden atacağımı düşünüyorum.

Merhaba, bende kendi çabalarımla kilo vermeye çalışıyorum ama kendi yerimde sayıyorum sürekli. Bende grupların birine katılmak istiyorum. Bir takım ile beraber şu tıkanmışlığı üzerimden atacağımı düşünüyorum.
Kaç kilosunuz hedefiniz kaç bunları bildirmemişsiniz?

daha önce 58 le mezun olmuştum burdan ama şimdi yine kilo aldım ,bi gruba girmek istiyorumm...

kiz nidahh sendemi kilo aldin ,nerelerdesin sen bakim :) sen ebni tanimassinda simdi :) nickim degisti ,1.takima gel diycem ama yer kalmadi istersen yer bosalana kadar misafir olarak gel bilgilide orda :)

merhaba arkadaşlar bensürekli diyet yapan ve zayıflayıp kilo alan biriyim su içsem 1 kg alıyorum formada yni yeni giriyorum şuan 84 den 79 düştüm ve tAKIM RUHUYLA motivasyon istiyorum çünkü çevrem hala zayıflayamam gözüyle bakıyor onlara nisipet olsun hedefim64
benide bir takıma alırsanız sevirim yalnız kota dolmadığı için özel mesaj atmıyorum işten geldiğim zaman yani 18 den sonra forma ilgili bir şekilde yazmaya devam ederim iyi günler...:

Merhaba, daha önce 9.takımdaydım takımımız kapatılacağı için başk bir takımda yer almak istiyorum.79 kilo ile başladım en son 66'lara kadar düştüm fakat istikrarsızlık sebebi ile bir türlü kilomu koruyamadım ve 70'lere çıktım şu 5-6 kiloyu sanırım ancak burda verebilirim çünkü 13 kiloyu burda vermiştim sanırım rekabet ortamında 5-6 k,loyu verebilirim diye düşünüyorum.

Boş yeri olan bir takımda yer almak istiyorum, çağrılmayı bekliyorumm :)

kiz nidahh sendemi kilo aldin ,nerelerdesin sen bakim :) sen ebni tanimassinda simdi :) nickim degisti ,1.takima gel diycem ama yer kalmadi istersen yer bosalana kadar misafir olarak gel bilgilide orda :)

yakışmış yeni nickin:)

ya benim acilen bi gruba girmem lazım varmı boş yeri olan ...???

merhaba arkadaşlar bensürekli diyet yapan ve zayıflayıp kilo alan biriyim su içsem 1 kg alıyorum formada yni yeni giriyorum şuan 84 den 79 düştüm ve tAKIM RUHUYLA motivasyon istiyorum çünkü çevrem hala zayıflayamam gözüyle bakıyor onlara nisipet olsun hedefim64
benide bir takıma alırsanız sevirim yalnız kota dolmadığı için özel mesaj atmıyorum işten geldiğim zaman yani 18 den sonra forma ilgili bir şekilde yazmaya devam ederim iyi günler...:

benide alsınlarrr :) :50:

Merhaba, daha önce 9.takımdaydım takımımız kapatılacağı için başk bir takımda yer almak istiyorum.79 kilo ile başladım en son 66'lara kadar düştüm fakat istikrarsızlık sebebi ile bir türlü kilomu koruyamadım ve 70'lere çıktım şu 5-6 kiloyu sanırım ancak burda verebilirim çünkü 13 kiloyu burda vermiştim sanırım rekabet ortamında 5-6 k,loyu verebilirim diye düşünüyorum.

Boş yeri olan bir takımda yer almak istiyorum, çağrılmayı bekliyorumm :)

yakışmış yeni nickin:)

ya benim acilen bi gruba girmem lazım varmı boş yeri olan ...???

3. Takıma gelin buyurun kızlar :34:

ben daha önce başvurdum bir gruba katıldım düzenli bildirim yapmama rağmen yarışmalara katılamadım şimdi benim motiveye ihtiyacım var ve yarışmalara katılmak istiyorum.düzenli spor yapıyorum hergün düzenli olarak kk'e giriyorum.yeni bir grup arıyorum.benide aranıza alın lütfen

Kizlar ben 2 yil once 14-15 kilo verdim. Gecen yil ise basladiktan sonra stresten dolayi kilolari yavas sekilde almaya basladim. 12 ayda 6 kilo alarak bugun 62 kilo oldugumu ogrendim :(( Moralim cok bozuldu. Hemen bu kilolardan kurtulmam gerek. Motivasyonu yuksek takima ihtiyacim var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back