• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir an önce baslamak istiyorum ama olmuyor sanırım bir takım bulamadım kendıme :25: 3 gündür bi ekip bulmaya ve motıve olmaya calsıyorum.:14:

bu sabah tartıldım 62.3 kıloyum. Boyum 1.68.Önceden 52 kılodaydım.Bir yılda bu hale geldim calısma hayatı benı maffetti:( suanda ıs degıstırdım.Yeni bir hayata baslıcam ve bu kılomdan kurtulup eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorum 48 kılodayken herkes nasıl zayıfladıgımı sorup duruyodu hocalarım bıle okul koselerınde sıkıstırıodu benı o zaman da burda kı gruplarla zayıflamıstım.Yine basarmak istiyorum.yardımınıza ıhtıyacım var.:14:

Son düzenleme:
merhaba
iki çocuktan sonra oldukça kilo aldım, şu an bebeğim 16 aylık ve artık eski günlere dönmenin vakti geldi. Haziran başında 92 kiloydum, bu yaz dönem dönem diyet uyguladım ve şu an 84.4 kiloyum
33 yaşındayım, 168 cm boyundayım ve takıma katılmak istiyorum.

Son düzenleme:
merhaba
iki çocuktan sonra oldukça kilo aldım, şu an bebeğim 16 aylık ve artık eski günlere dönmenin vakti geldi. Haziran başında 92 kiloydum, bu yaz dönem dönem diyet uyguladım ve şu an 84.4 kiloyum
33 yaşındayım, 168 cm boyundayım ve takıma katılmak istiyorum.

9. takıma gelirsen beraber veririz kilolarımızı inşallah

bir an önce baslamak istiyorum ama olmuyor sanırım bir takım bulamadım kendıme :25: 3 gündür bi ekip bulmaya ve motıve olmaya calsıyorum.:14:

bu sabah tartıldım 62.3 kıloyum. Boyum 1.68.Önceden 52 kılodaydım.Bir yılda bu hale geldim calısma hayatı benı maffetti:( suanda ıs degıstırdım.Yeni bir hayata baslıcam ve bu kılomdan kurtulup eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorum 48 kılodayken herkes nasıl zayıfladıgımı sorup duruyodu hocalarım bıle okul koselerınde sıkıstırıodu benı o zaman da burda kı gruplarla zayıflamıstım.Yine basarmak istiyorum.yardımınıza ıhtıyacım var.:14:

buarada 24 yasım 76 kıloyum 1.60 boyum 1 yasında bebegım var dogum kılolarımdan kurtulamadım maleseff

bende katılmak istiyorum kızlarrrr

boy:1.50
şu an 65.9 kg yum
rejime başlayalı iki hafta oldu şimdiye kadar 2.6 kg verdim :nazar::nazar::nazar:
ilk önce 58 kg, daha sonra 55 kg olmak istiyorum
62 kg ile hamile kaldım, şimdi bu durumdayım.
ben de bi gruba girmek istiyorum. tşk ederim

6. takıma bekliyoruz, sık sık paylaşımda bulunmanızı istiyoruz. Umarım takım hepiniz için yararı olur ;)

ben de aranıza katılmak istiyorum. 47 kilo ile hamile kaldım. doğumdan sonra 70 kiloydum. şimdi 66. ama boyum 1.53. bende sizinle birlikte
kilo vermek istiyorum.

Selam arkadaslar, kendi basima 20 kilo verdim gecen yil dogumdan sonra 75'e ciktmistim. Turkiye'ye tatile gittim, kebaplari goturdum, 3 kilo aldim. Ama hedefim 52 olmak. Bu sabah tartildim ve 59.7 ciktim. Vucut yapim ustten zayif kalcalardan genis oldugu icin ben spora agirlik verecegim, yaninda da beslenmeme dikkat edecegim. Oyle slkl, gecen yil yaptigim gibi bir diyet dusunmuyorum.
Hangi grup beni aliyor?
Grup arkadaslarimin gercekten iradeli, ve devamliligi olanlardan istiyorum, cunku biseyi kafama koydum mu onu sonuna kadar gotururum.

Ayricana, selulit problemi olan birisi olarak, yaptigim sporun selulitlerime etkisini, ve diger herseyi paylasmayi dusunuyorum.

hala bi grubum yok :(

6. takıma bekleriz kızlar ;)

arkadaşlar ben de 176 boyundayım ve 84 kiloyum.6 ay önce doğum yaptım ve şu anda tarihimin en yüksek kilosunu görüyorum(hamilelik hariç).7 yıl önceki halimi istiyorum.yani 60 kiloyu görmeyi umuyorum.danam benim diye sevilmek de hiç hoş değil.bu hafta tae bo ya başladım ve boğazımı tutma konusunda da dirayetli olmam için bu tür yarışma harika bir motivasyon olur diye düşünüyorum.yeni takımımı bekliyorum.

arkadaşlar ben de 176 boyundayım ve 84 kiloyum.6 ay önce doğum yaptım ve şu anda tarihimin en yüksek kilosunu görüyorum(hamilelik hariç).7 yıl önceki halimi istiyorum.yani 60 kiloyu görmeyi umuyorum.danam benim diye sevilmek de hiç hoş değil.bu hafta tae bo ya başladım ve boğazımı tutma konusunda da dirayetli olmam için bu tür yarışma harika bir motivasyon olur diye düşünüyorum.yeni takımımı bekliyorum.

4.takıma bekliyoruz canım

arkadaşlar ciddi ciddi zayıflamak erimek istiyorum.ama desteğinize motivenize bilginize ihtiyacım var.
yarın başlıyorum programım diyet +spor
her gün sabah akşam kondisyon bisikletine sauna eşofmanlarımla 45er dk binmek
10dk hılooop çewirmek
10dk mekik
diyet olarak da dukan diyetini seçtim
ne dersiniz.bu arada 7 kilo fazlam war:((:72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back