Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir süredir uğraşıyorum kilolarımla, 3 ay önce yaklaşık 68 kilo iken şu anda 61,5 kısıiloyum, hedefim 55 , ağır ilerlesemde azimliyim, 1,5 ay spor yaptım haftada 3 gün, ramazan ayı dolayısıyla verilen aradan sonra, eylül ayında tekrar başlıyorum ve bir gruba katılmak istiyorum...

merhaba kızlarrr

boyum 1.61
kilom 55

hedef kilom 50

yok mu beni takımına alacakk

boyum 1.65
kilom:67
hedef:60

ben de zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum kim belirlicek acaba?? cuma mı başlıyoruz diyete :)

8. takıma buyurun kızlar :)

evleneli 1 sene olmak üzere ancak ben çılgınlar gibi kilo alımına devam ediyorum evlenmeden önce çok zayıftım ancak şimdi hem çalışmayıp hemde sürekli mutfakla meşgul olunca aldım başımı gidiyorum
kendime dur demem lazım. grup psikolojisinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. bu yüzden kabul edilirsem bende zayıflama grubunda yer almak istiyorum

boyum 1.60
kilom 70
hedeflediğim kilo 55

8. takıma bekleriz :)

Selam arkadaşlar,

Lütfen bana yardım edin . genel olarak tombul balık etli biriyim bu hep böyle olmuştu. 3 ay önce evlendim ve kilo almaya devam ediyorum . Vücudumun şekli oturmaya başlıyo sanırım ( bu ne demekse :) ) belimde göbeğimde yağlanmalar oldu daha da fazla polikistik over var bende o vücutta yağlanma yapıyormuş. artık gözüme çok batmaya başladı. selülitlerim aldı başını gidiyo vahim durumdayım. BAna engin bilgi ve tecrübelerinizden aktarırsanız mutlu olabilirm sanırım. şimdiden teşekkürler...

Ben yeni kaydoldum.Boyum 1.78,kilom 95 şimdilik hedefim 75.Kilo vermek istiyorum ama takım olarak diyet yaparsam daha iyi zayıflarım diye düşünüyorum.4.sınıfa kadar çok zayıftım o zamanda boyum uzundu geçirdiğim bir ameliyat sonrası kilo almaya başladım.Bu sene ygs-lys,sınav sonucu yerleştirme sonucu derken neredeyse 20 kilo aldım,stres yani..Üniversiteyede yerleşince yeter artık canım başlayım dedim.3-4 gündür ekmek yemiyorum,normalde 1,5 çay kaşığı şeker atarken artık sadece 1 adet tatlandırıcı kullanıyorum.Bir an önce bir takıma girersem ne mutlu bana

4.takıma buyur gel canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…