merhaba kızlarrr
boyum 1.61
kilom 55
hedef kilom 50
yok mu beni takımına alacakk
boyum 1.65
kilom:67
hedef:60
ben de zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum kim belirlicek acaba?? cuma mı başlıyoruz diyete :)
bir süredir uğraşıyorum kilolarımla, 3 ay önce yaklaşık 68 kilo iken şu anda 61,5 kısıiloyum, hedefim 55 , ağır ilerlesemde azimliyim, 1,5 ay spor yaptım haftada 3 gün, ramazan ayı dolayısıyla verilen aradan sonra, eylül ayında tekrar başlıyorum ve bir gruba katılmak istiyorum...
evleneli 1 sene olmak üzere ancak ben çılgınlar gibi kilo alımına devam ediyorumevlenmeden önce çok zayıftım ancak şimdi hem çalışmayıp hemde sürekli mutfakla meşgul olunca aldım başımı gidiyorum
kendime dur demem lazım. grup psikolojisinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. bu yüzden kabul edilirsem bende zayıflama grubunda yer almak istiyorum
boyum 1.60
kilom 70
hedeflediğim kilo 55
merhabalar.
kılo 96 hedef 80 boy 172
6.5 aylık bır kızım var. emzırıyorum . bende bu lıstelere katılmak ıstıyorum. bunu nasıl yapacağız. bırı bana anlatsın lütfenn
gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. peki şimdi ne yapmam gerekiyor, nasıl dahil olabilirim bilgi verebilirmisiniz_?8. takıma bekleriz :)
gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. peki şimdi ne yapmam gerekiyor, nasıl dahil olabilirim bilgi verebilirmisiniz_?
81 kiloyum boyum 1.67
3 gündür azimle diyetteyim suyu ve sporu artırdım .
Bir gruba katılmak isterim
4. takıma buyrun85 kiloyum boyum 1.60 hedefim 65 ben de bir gruba katılmak isterim
4. takıma buyrun
takım linki: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5800.html
4. takıma buyrunMerhaba kızlar ,
25 yaşındayım 1.65 boyundayım ve suan 82.6 kgyim.. 1 hafta önce diyetime 84.5 kg ile başlamıstım... Hedefim haftada 2 kilo vererek eylül ün sonu gibi 67leri görmek.. yarısma grubunuza beni de alırsanız çok sevinirim
Ben yeni kaydoldum.Boyum 1.78,kilom 95 şimdilik hedefim 75.Kilo vermek istiyorum ama takım olarak diyet yaparsam daha iyi zayıflarım diye düşünüyorum.4.sınıfa kadar çok zayıftım o zamanda boyum uzundu geçirdiğim bir ameliyat sonrası kilo almaya başladım.Bu sene ygs-lys,sınav sonucu yerleştirme sonucu derken neredeyse 20 kilo aldım,stres yani..Üniversiteyede yerleşince yeter artık canım başlayım dedim.3-4 gündür ekmek yemiyorum,normalde 1,5 çay kaşığı şeker atarken artık sadece 1 adet tatlandırıcı kullanıyorum.Bir an önce bir takıma girersem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?