Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Ben 19 yaşında bir hayli kilolu bir bayanım. Boyum 1.55, 90.2 kiloyum. İlk olarak 75 kiloya düşmeyi hedefliyorum. Normalde bu kilo indeksiyle 50-52 beden olmam gerekirken 48 bedenim. Ergenlik dönemimin öncesinden beri hep etime dolgun birisiydim. Ne mutlu ki 14 yaşımda istem dışı 10 kilo vererek 38 bedene düştüm ancak bu durum pek de uzun sürmedi. Bir yıl sonra, her sene üstüne kata kata kilo aldım. Bir dönem çok yiyorum. Aşırı abur cubur, tatlı, kola... Bir dönem de çok az yiyorum. Babam bana 38 bedenken bile kilolusun diyen birisi. Bu halimden resmen nefret ediyor. Sırf bu yüzden onunla tatile gitmek istemiyorum. Hele bu sene iyice kilo aldığım için tatile gitmek bir yana şort, bermuda bile giymedim. Sırf kilo yüzünden kendime olan güvenim yok. Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Başlarsam yaparım, biliyorum. Her şey başlayana kadar benim için. Motivasyon güçlüğü çekiyorum. Cuma yarışmalarının motivemi arttıracağını düşünüyorum. Takımlara alınmasam bile yarın diyete başlıyorum. Sevgier...

9.takıma bekleriz gel hepberaber vericez inşallah bende 94 kiloyum

Hala devam ediyor mu bilmiyorum son ileti yazilali bir seneyi gecmis ama yine de sansimi deneyeyim dedim :)
Ben 18 yasindayim. 1.75 boyunda, 87 kiloyum su anda. 5 yasindan beri hep kiloluydum ve gittikce daha rahatsiz edici oldu ama son 4 sene icinde 13 kilo aldigimi fark edince bi de 95 kilo olup 100 e merdiven dayadigimi gorunce korktum. Bazi rahatsizliklar da ortaya cikiyor tabi kiloya bagli. Seker ilaci kullaniyorum su anda. Onun etkisiyle 2 ayda 8 kilo verdim. Sonra dozu dusurdum ve kilo vermem durdu. Simdi tekrar yukselttim ama yediklerime dikkat etmek icin gaza gelmem gerekiyo galiba biraz, burayi bulduguma cok sevindim o yuzden :) yarismaniz hala devam ediyorsa ben katilmayi cok isterim :) hedefim de oncelikle 80 in altina bi dusmek 70 li kilolari kac senedir gormedim cok mutlu olucam gorursem insallah aslinda ideal olarak 67-70 gibi olmam lazim ama 75 i bi goreyim sonrasina oyle karar veririm diye dusunuyorum cunku nasil bi sey olacagim hakkinda hic bi fikrim yok hatirlamiyorum o zamanlarimi :)

9.takıma gel kaptanımız mursh

benide birileri grubuna alarmıııııı
sureklı dıyet yapıp bırakıp utanmadan bırde ustune durmadan kilo alan bi hatunum...
daha önce 5.grupda şansımımı denedim ama olmamıştı...
bugun diyetsiyene gittim ve anladımkı benim bunu tek basıma yapamamın nedenı doğru bildiğim yanlışlarmıs şimci diyetisyenim cep numarama kadar alarak seni zayıflatıcam ben dedı :) bende istiyorum e bıde motıve oldum ki ooooo bundan iyisi şamda kayısı hesabı...
e artık birileri buyur eder herhalde :))
92.8 kg 160 cm boyunda 3,5 yasında hayli hareketli bi oğlusu olan bendeniz aranızda varıp,bu yarısın galibi olmak istemekde... varmıdır bana yeri olan bır grup??????????

hepimizin 2. bi şansı olmalı değil mi....1. takıma bekliyoruz canım...

birde ben zayıflayabilsem

diyetisyene gittinizmi?*denge tıp merkezine arkadaşım gitti ve çok memnun kaldı

yukarıda yazdıklarım halaaa geçerlidir 1.takım dolmuş buyur eden bilmiyordu sanırım neyse beni grubuna alan yokmiiiiiiiiiiiiiii

meraba kızlar
ben yaklaşık bi 10 ay kadar önce mezun olmuş ancak geri dönmüş aciz şişko bi hatunummmkilom 75 boyum 172 desteksiz olmuyo bu işler ne yazıkki...7. takımdan 68 kilo ile mezun olmuştum ama lanet boğazımı tutamadım tilki gibi dönüp dolaşıp geri geldim hedef kilom 60...gayet düzenli diyet spor yapabilme kapasitem yüksek iski motıve olabileyimm...yok mu bu dombiğii motıvasyon dolu bir takıma kabul edecek hatunlar...

Canım gel 4.takıma

Beni de almak isteyen olur mu acep?küçüklükten beri maşallah diye sevilen bir kızdım.Büyüdüm,büyüdüm,artık maşallah değil koca popolu diyorlar.Kilo geçmişim pek iyi değil yani kışın 74 kiloydum,çok kötü hastalandım,4 kilo birden verdim ve verdiğimi almadım.Tatil süresince akşamları yürüdüm,68'e düştüm fakat bu benim için yetersiz.Bir de ben ekip ruhu isteyen biriyim.Tek başıma sıkılıp pes ederim fakat benimle birlikte çabalayanlar olursa,asla durmam,pes etmem,yorulmam.Yani şu anki durumum:

167 cm boy
68 kilogram

Evet işte ben buyum.Benim için de boş yeriniz var mı

4.Takıma gel canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…