merhabalar.. 41 yaşındayım..82.4 kiloyum.boyum 1.56...üç çocuğum var ve artık ben de zayıflamak istiyorum.bir çok alıp verme deneyimim oldu.bu son olsun istiyorum...bana destek olabilecek ve arasına kabul edecek bir grup var mı acaba?
Selam arkadaşlar,
Lütfen bana yardım edin. genel olarak tombul balık etli biriyim bu hep böyle olmuştu. 3 ay önce evlendim ve kilo almaya devam ediyorum . Vücudumun şekli oturmaya başlıyo sanırım ( bu ne demekse :) ) belimde göbeğimde yağlanmalar oldu daha da fazla polikistik over var bende o vücutta yağlanma yapıyormuş. artık gözüme çok batmaya başladı. selülitlerim aldı başını gidiyo vahim durumdayım. BAna engin bilgi ve tecrübelerinizden aktarırsanız mutlu olabilirm sanırım. şimdiden teşekkürler...
81 kiloyum boyum 1.67
3 gündür azimle diyetteyim suyu ve sporu artırdım .
Bir gruba katılmak isterim
9.takıma gelebilirsin boş yerimiz var
Merhaba
boy 157
kilo 62,5
hedef 57
bu kiloya 71den düştüm,artık tek başıma devam etmek istemiyorum,motive olamıyorum.bir süre bir diyet günlüğüne takıldım,günlük sahibi gelmez olunca gurubumuz dağıldı,burdan devam etmek isterim
Başarı hikayelerine bakarken burayı buldum beni de aranıza alırsanız sürekli paylasımda bulunmayı düşünüyrm
boy:160
kilo:87
yas:21
Şimdiye kadar hep kiloluydum artık bunun değişmesni istiyrm :/
mrb bendde zayıflama gruplarına katılmak istiyorum nasıl bi gruba dahil olabilirim
hedef kilonuz kaç? her gün düzenli katılacağım, menülerimi yazacağım bol paylaşım yapacağım derseniz 4.takıma buyrun.merhaba,
ben 28 yaşında 1,52 cm boyunda ve 77 kg'mım. son bir yılda nasıl olduğunu anlamadan 10 kilo aldım evlendim v.s ama sonra durup bir baktım ki kendimi ne hale getirmişim... kolestrolüm tavan yapmış kötü huylu koletrolüm yükselmiş... cumartesi günü için diyetisyen randevumu aldım artık bu işi iştahıma ve şansa bırakmayı düşünmüyorum. 28 yıldır ben kilolarımla mücadele ediyordum artık onlar benle mücadele edecek. bu mücadelemde yanımda olur musunuz?
hedef kilonuz kaç? her gün düzenli katılacağım, menülerimi yazacağım bol paylaşım yapacağım derseniz 4.takıma buyrun.
4. takıma bekliyoruz o halde :) ben de memurum masa başı çalışıyorum aynı şartlardayız. incecik olacağız inşallah hep birlikte.hedef kilom 55 inşallah işim masa başı olduğu için yoğun bir gün olmadığı müddetçe paylaşımda bulunmak istiyorum merak etmeyiniz..
:1hug:gel gel başımın tatlı belası ....:1hug:
yanlız senden önce çagırdıgım hatunlar gelirlerse kısma bana emi.
gerçi listede olmanda şart deyil aramızda olup katılımda bulunman için ..:1hug:
mrb bende katılmak istiyorum yarışmaya ama 11 aylık bebeğim var nasıl ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bildiğim tek şey zayıflamak istiyorummm((((((((((((((
Bir haftadır diyet yapıyorum. Başladığımda 103.6'ydım şu an 101.3'üm. Cuma günü yarışmalarıyla kendimi motive edecegime inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?