• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mrb bende aranıza katılmak istiyorum
geçen sene oldukça ideal kilomdaydım sonra 1-2 kilo derken almaya başladım
ama önemsemedikçe artmaya başladı
alıp başını gidecek diye korkuyorum
dur demem lazım!!!!!
Boyum oldukca kısa ve 56 kiloyum basenlerim geniş
yürüyüşe başladım fakat bana destek olacak birisi yok
tek başıma olunca hemen vazgeçiyorum:(
beni de aranıza alırsanız sevinirim..

9 .takıma bir gel kaptana soralım boş yer varsa girersin gruba

selam geçmişe baktımda mesajında 56 kilo olduğunu yazmışsın hedefin kaç olmak
kilon normal geldi banada
14. takıma gelirsen konuşabiliriz

mrb 9 takıma gıttım orda bos yer varmıs tesekkur ederım
kılom 56 ama boyum cok kısa bu yuzden kılo vermek ıstıyorum
ve ben gecmıste cok kılo alıp zor verdıgım ıcın 54 kılodan sonra sinyaller calıyor benım ıcın cunku tekrar oyle olmaktan korkuyorum
ve son olarak erkek arkadası vermem ıcın bır seyler soyledı

merhaba, ben de katılmak istiyorum yarışmanıza...24 yaşında gencecik bir öğretmen adayıyım fakat ergenlikten bu yana balık etli kız kategorisinden çıkmadım.Boyum 1.68 Kılom 76 .Bir ay önce doktor kontrolunde bir dıyete basladım duzenlı sporla ayda 3 kılo verdım aslında daha fazla verebilirdim fakat doktorum yavaş zayıflamanın daha sağlıklı olacağını söyledi çünkü ben diyetinde diyetini yapıyordum .Aslında yemekle ilgili de çok sıkıntım yok benim problemim tamamen metobolızma ve hormonlar ...Balık etli bir kız olmama rağmen ara ara zayıflayabılıyorum :) Sanırım bunu daha sistemli bir hale getirmenin zamanı geldi :) Kpss ye hazırlanacağım şu süreçte ıdealım 63 olabılmek 13 kılo verebılırsem bana ne mutlu ...Kendi başımayken de cok hırslıyım ama böyle bır ekip çalışmasında yer almadım belki çok daha iyi olur düşüncem boş yer varsa bende dahıl olmak ıstıyorum sevgıler ..

Son düzenleme:
merhaba, ben de katılmak istiyorum yarışmanıza...24 yaşında gencecik bir öğretmen adayıyım fakat ergenlikten bu yana balık etli kız kategorisinden çıkmadım.Boyum 1.68 Kılom 76 .Bir ay önce doktor kontrolunde bir dıyete basladım duzenlı sporla ayda 3 kılo verdım aslında daha fazla verebilirdim fakat doktorum yavaş zayıflamanın daha sağlıklı olacağını söyledi çünkü ben diyetinde diyetini yapıyordum .Aslında yemekle ilgili de çok sıkıntım yok benim problemim tamamen metobolızma ve hormonlar ...Balık etli bir kız olmama rağmen ara ara zayıflayabılıyorum :) Sanırım bunu daha sistemli bir hale getirmenin zamanı geldi :) Kpss ye hazırlanacağım şu süreçte ıdealım 63 olabılmek 13 kılo verebılırsem bana ne mutlu ...Kendi başımayken de cok hırslıyım ama böyle bır ekip çalışmasında yer almadım belki çok daha iyi olur düşüncem boş yer varsa bende dahıl olmak ıstıyorum sevgıler ..

4.takıma bekleriz canım :34:

Merhaba bende 24 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim ve mimar olmama çok az bi süre kaldı.Şehir dışında okumaya başladığımdan beri yaklaşık 10 kilo aldım ve son olarak tartıda 70 i görünce şok geçirdim.(genelde 66 kilo olurdum) sinirlerim ve moralim çok bozuldu:25: bana da yardım edin hep birlikte zayıflayalım kızlar

Merhabalar, bende kendimi bildim bileli kiloluyum. Her zaman 'normal'lerden çok uzaktaydım. Ve açıkcası yakın geçmişe kadar kilomu hiç sorun etmemiştim. Hiç bir zaman diyet yada spor yapmadım hayatımda. Üniversiteyi kazandıktan sonraki ilk 6 ay yurtta kaldım. Yurtta yemek çıkmayınca sürekli dışardan, sürekli fast food falan derken o 6 ay içinde 16-17 kilo aldım. bir buçuk senedir kendi evimdeyim ama kilo almaya devam ediyorum. Yeme alışkanlığım bozuldu, üstelik eskiden beni doyuran yemekler artık çok az gelmeye başladı. Endokrinoloji doktoruyla görüştüm, glifor ve xenical verdi bana. Xenicalı bulamadık ama gliforu kullanıyorum. Diyetisyen kontrolunde 124 kiloyla diyete başladım. Çarşamba günü bir hafta olacak. Ve açıkcası beni motive edecek birşeyler arıyorum çünkü verilecek kilo 3-5 kilo olmadığı için uzun bir yolculuk olacak.

Hiiiç canın sıkılmasın... Ne uzun yolculukları tamamlamış insanlar var burada...Bulamadığın ıyı olmus. Xenical adet düzensizliğine ve azalmasına neden oluyor çok dikkat et ....
Kilonda sıkıntı yok... Çözülür... Yaşam şeklimizi hep beraber değiştireceğiz... Açmazlarımızı bulup sorulara çözüm sağlayacağız.. Hedefimiz hep 3-5 kilo olcak....
Sonra tekrar 3-5 derken incecik olcaksın...

1. takıma buyur gel...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Aslında hayata herzman merhaba diyemiyorum...Çok küçük yaşlarda yasadığım olumsuzluklardan ,talihsizliklerden dolayı bilinçsizce kilo aldım...Hep bir kıyaslanma içerisindeydim...Bu durum beni tamamen içine kapanık hale sokuyordu..Bende habire yedim yedim....şuan 22 yasındayım hayatımın en güzel anlarını kaçırdım...yasayamadım...Üniv hayatım tam bir rezalet ben erkek fatma olunca zor oluyordu....ünivden sonra ilk kez erkek arkadasım oldu 83 kilolarda filandım...ilişkimiz çok zor yürüyor..Ben yürütemiyorum bu kilolarla çok kasıyorum kendimi....ailevi kötü olaylar yasadım..bunun üştüne 96 kilolara kadar çıktım...erkek arkadsım çok tepki gösteri haklıda...:[ etrarafımı çok takan birisiyim....diyetisyene gittim...3 hafta sonunda 85 lere indim 11 kilo verdim......çok yiyen ve hareketsiz bir yapım olduğundan benm için kilo vermek kolay ama sabır ve inanç yok hemen pes ediyorum..Çünkü beni anlayacak motive edecek birileri yok...Ya siyah giymekten bıktım dolabım siyah kıyafetlrle dolu....Bende çok güzel giyinmek istiyorum......Hemde çoook.....Kendime güvenmek istiyorum ve kendime söz veriyorum 49 kilo olana kadar bırakmayacağım rejimi...Bu yolculukta bana destek verir misiniz?
Ben de bir gruba girmek istiyorum.......

merhaba ben burcu

32 yaşında, 1,63 boyunda 77 kiloyum. Bugüne kadar birçok diyet yaptım hepsinde de bayağı kilo verdim fakat daha sonraları düzensiz beslenme gibi nedenlerle tekrar kilo aldım. Şu anda çıktığım max. kiloya ulaştım ve biraz daha devam edersem değil kıyafetlere arabaya sığamayacağım. :))) Uzun süredir beraber kilo verebileceğim arkadaşlar arıyordum . Özellikle de yeni bir hayat programını seyrettikten sonra bir yarışma içerisine girersem daha iyi motive olabileceğimi düşündüm. Bu siteyi daha önce bulmuştum ama kendimi tamamen hazır hissettiğimde başvurmaya karar verdim. Şimdi hazırım ve bir gruba katılmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız mutlu olacağım...:)

merhaba ben burcu

32 yaşında, 1,63 boyunda 77 kiloyum. Bugüne kadar birçok diyet yaptım hepsinde de bayağı kilo verdim fakat daha sonraları düzensiz beslenme gibi nedenlerle tekrar kilo aldım. Şu anda çıktığım max. kiloya ulaştım ve biraz daha devam edersem değil kıyafetlere arabaya sığamayacağım. :))) Uzun süredir beraber kilo verebileceğim arkadaşlar arıyordum . Özellikle de yeni bir hayat programını seyrettikten sonra bir yarışma içerisine girersem daha iyi motive olabileceğimi düşündüm. Bu siteyi daha önce bulmuştum ama kendimi tamamen hazır hissettiğimde başvurmaya karar verdim. Şimdi hazırım ve bir gruba katılmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız mutlu olacağım...:)

hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuz :( oooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back