mrb bende aranıza katılmak istiyorum
geçen sene oldukça ideal kilomdaydım sonra 1-2 kilo derken almaya başladım
ama önemsemedikçe artmaya başladı
alıp başını gidecek diye korkuyorum
dur demem lazım!!!!!
Boyum oldukca kısa ve 56 kiloyum basenlerim geniş
yürüyüşe başladım fakat bana destek olacak birisi yok
tek başıma olunca hemen vazgeçiyorum
beni de aranıza alırsanız sevinirim..
yazdım ama kimse cevap vermiyor bana üff yaa
selam geçmişe baktımda mesajında 56 kilo olduğunu yazmışsın hedefin kaç olmak
kilon normal geldi banada
14. takıma gelirsen konuşabiliriz
merhaba, ben de katılmak istiyorum yarışmanıza...24 yaşında gencecik bir öğretmen adayıyım fakat ergenlikten bu yana balık etli kız kategorisinden çıkmadım.Boyum 1.68 Kılom 76 .Bir ay önce doktor kontrolunde bir dıyete basladım duzenlı sporla ayda 3 kılo verdım aslında daha fazla verebilirdim fakat doktorum yavaş zayıflamanın daha sağlıklı olacağını söyledi çünkü ben diyetinde diyetini yapıyordum .Aslında yemekle ilgili de çok sıkıntım yok benim problemim tamamen metobolızma ve hormonlar ...Balık etli bir kız olmama rağmen ara ara zayıflayabılıyorum :) Sanırım bunu daha sistemli bir hale getirmenin zamanı geldi :) Kpss ye hazırlanacağım şu süreçte ıdealım 63 olabılmek 13 kılo verebılırsem bana ne mutlu ...Kendi başımayken de cok hırslıyım ama böyle bır ekip çalışmasında yer almadım belki çok daha iyi olur düşüncem boş yer varsa bende dahıl olmak ıstıyorum sevgıler ..
Merhaba bende 24 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim ve mimar olmama çok az bi süre kaldı.Şehir dışında okumaya başladığımdan beri yaklaşık 10 kilo aldım ve son olarak tartıda 70 i görünce şok geçirdim.(genelde 66 kilo olurdum) sinirlerim ve moralim çok bozuldubana da yardım edin hep birlikte zayıflayalım kızlar
merhaba
daha önce mezun olmuş biri olarak geri geliyorum
4 ay önce doğum yaptım ve 90 kiloyum acilinden bir gruba girip zayıflamak istiyorum
hedefim 65
merhaba ben burcu
32 yaşında, 1,63 boyunda 77 kiloyum. Bugüne kadar birçok diyet yaptım hepsinde de bayağı kilo verdim fakat daha sonraları düzensiz beslenme gibi nedenlerle tekrar kilo aldım. Şu anda çıktığım max. kiloya ulaştım ve biraz daha devam edersem değil kıyafetlere arabaya sığamayacağım. :))) Uzun süredir beraber kilo verebileceğim arkadaşlar arıyordum . Özellikle de yeni bir hayat programını seyrettikten sonra bir yarışma içerisine girersem daha iyi motive olabileceğimi düşündüm. Bu siteyi daha önce bulmuştum ama kendimi tamamen hazır hissettiğimde başvurmaya karar verdim. Şimdi hazırım ve bir gruba katılmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız mutlu olacağım...:)
Bende bu gruba katılmak istiyorum. Diyetisyene gitmeye başladım ve geçen haftadan bu yana 2 kg verince kendime güvenim geldi. Gruba katılmak için ne yapmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?