• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni de alsaniza araniza :-) 1.60 boyum 68kg. Erkek arkadasima soz verdim, eylule kadar5 kg vermeliyim :-) Beslenme ve diyetetik okudugum icin diyet konusunda bilincliyim (bu arada isteyenlere diyet konusunda yardimci olabilirim), internetten indirdigim bikac egzersiz videolariyla spor yapmaya calisiyorum kendimce :-)

Koş gel 4.takıma,bekliyoruz:)

ben hiç kendimi zayıf bilmiyorum arkadaşlar.en zayıf halim 65-70 arasıydı.evlenirken 71 kiloydum.geçen sene mayıs ayında doğum yaptım,bugün sabah tartılmıştım 92.500 kg ve boyum 1.63.sağlık bakanlığı çalışanıyım ve bakanımız obezite ile savaş açtığı için bizden bki istediler.adım ölçer,diyet ve egzersiz planlanıcakmış.çalıştığım kurumda 2.yüksek bki sahip olarak birşeyler kafamda oturdu.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

ben hiç kendimi zayıf bilmiyorum arkadaşlar.en zayıf halim 65-70 arasıydı.evlenirken 71 kiloydum.geçen sene mayıs ayında doğum yaptım,bugün sabah tartılmıştım 92.500 kg ve boyum 1.63.sağlık bakanlığı çalışanıyım ve bakanımız obezite ile savaş açtığı için bizden bki istediler.adım ölçer,diyet ve egzersiz planlanıcakmış.çalıştığım kurumda 2.yüksek bki sahip olarak birşeyler kafamda oturdu.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

Bol paylaşım yaparım dersen 13. takıma bekleriz canım.

Günaydın..

Ben daha önce 9. grup da idim 5 aydan fazla olmuştur sanırım ayrılmak zorunda kaldım son zamanlarda paylaşımda bulunamadım..Sonra da net sorunum oldu gelemedim.. 84 den 76,8 düştüm şuan 79 :(((

Ve tekrar başlamak istiyorum aldım başımı gidiyorum..Evimde sorunlar vardı kendimi çok bıraktım toparlanmaya bedenimin dış görünümünden başlamak iyi gelir diye düşünüyorum..

Elimden geldiğince gelmeye paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama 16 aylık oğlum var sağlık sorunları olduğu zaman 1 hafta gelemediğim oluyor..

merhaba hanımlar. 2 yaz önce 4. takımdaydım. o zaman istediğim kiloya çok az kala bırakmıştım. şimdi yine bir yaz ve ben takımca bu işin daha çok yürüdüğünü bildiğimden katılmak istiyorum. 26 yaşındayım. katılabileceğim bir grup var mı acaba?

kızlarrr benide alınnnn 10kg fazlam varrrr:2:
daha önce gruplardan brinde başlamıştım ama düğün hazırlığı falan bırakmak zorunda kaldım. şimdi tekrar geldim boş grup var mı acaba:26:
bide son olarak haftasonları giremem zorunlu değildir inş :2:

Merhabalaar,
Ben de uzun zamandır grupları takip ediyorum. Sizden de öğrendiğim şeyler sayesinde 70 'i tartıda gördüğüm günden beri spor+sağlıklı besleniyorum. Şu an 64.1kg 'mım. Amacının farkında, bol paylaşımlı yalnız kalmayacağım ve tabii ki motivasyon ve bilgilerinden faydalanabileceğim bir grup arıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back