- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Merhabalaar,
Ben de uzun zamandır grupları takip ediyorum. Sizden de öğrendiğim şeyler sayesinde 70 'i tartıda gördüğüm günden beri spor+sağlıklı besleniyorum. Şu an 64.1kg 'mım. Amacının farkında, bol paylaşımlı yalnız kalmayacağım ve tabii ki motivasyon ve bilgilerinden faydalanabileceğim bir grup arıyorum.
merhaba hanımlar. 2 yaz önce 4. takımdaydım. o zaman istediğim kiloya çok az kala bırakmıştım. şimdi yine bir yaz ve ben takımca bu işin daha çok yürüdüğünü bildiğimden katılmak istiyorum. 26 yaşındayım. katılabileceğim bir grup var mı acaba?
kızlarrr benide alınnnn 10kg fazlam varrrr:2:
daha önce gruplardan brinde başlamıştım ama düğün hazırlığı falan bırakmak zorunda kaldım. şimdi tekrar geldim boş grup var mı acaba:26:
bide son olarak haftasonları giremem zorunlu değildir inş :2:
merhaba kızlar
beni takımına almak isteyen olur mu?
172 boyunda 73 kilo civarında olmalıyım ( 2 3 gün oldu tartılmayalı tam rakamı yarın sabah söyleyebilirim )
30 yasındayım
yeni bir düsük yasadım ve tekrar hamile kalmadan önce zayıflamak istiyorum
merhaba ben 26 yaşında bir çocuk annesiyim doğumda aldığım kiloları verme çabasındayım aslında uzun zaman oldu
73 kilo ile başladım diyete şuan 65 kiloyum bir ara 8. takımdaydım takımımızın dağılması sebebiyle takımdan ayrıldım
şimdi motivemin yükselmesi için gruplara katılmak istiyorum
ben de katilmak istiyorum.
27 yasindayim, 63,5 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum^^
Merhaba ,
Foruma bakmaya başladığımda 90 kiloydum. Şu anda 88.5 'im. 32 yasındayım. Yaklaşık 1.5 aydır düzenli spor yapıyorum. Amacım gevşemeden, sarkmadan kilo vermek.
Geçen bir avm'de bir kız gördüm gencecik- 20'li yaşların başında- çok kilo verdiği belliydi ama her yeri sarkmıstı... Zayıfladıktan sonra doktor doktor gezmektense yavaş ve dengeli kilo kaybı en mantıklısıdır.
Sporla birlikte gün geçtikçe vücudum güzelleşiyor, sıkılaşıyor ve esniyor. Bu konudaki önerilerimi paylaşabileceğim ve bana bir şeyler katacak bir takım arıyorum.
kızlar selam,
ben bu topiğe bakmadan kendi kendime geçen cuma diyete başlamıştım zaten:))
doğum sonrası 22 kg verdim ama tembelliğimden olsa gerek, son 5 kg da gidip geliyorum devamlı :)
şimdi sizin de motivasyonuyla bu işin altından kalkmak istiyorum,bana da yardım eder misiniz??
çok teşekkür ederim!
163 boyum 63 kg yum bende bir takıma katılmak istiyorum
Lise yıllarımda uzun süre basketbol geçmişim vardı.Fakat o sporu bıraktım ve herşey bir anda değişti...
Çok uzun süredir kilolarla derdim var.Ama çok uzun süre dediysem,uzun süredir kilolu değilim.Uzun süredir kilo alıyorum,kilo veriyorum.Yaklaşık 5 senedir koruduğum bir kilom yok. 1.5 sene öncesinde tesadüfen duyup da yaptırdığım test sonucunda tiroid hastası çıktım.Meğer o dönem aşırı kilo almamın ve 'yemek yemediğim halde zayıflayamamamın' nedeni bu hormonlarmış.
İlaçlara başladığımda 83 kiloydum,henüz 24 yaşındayken,ah ne zor gelir o yaşta düzenli ilaç kullanmaya başlamak,hele ki başı ağrıdığında ağrı kesici içmeyen biri için..O dönemin tabi ki bir dolu kötü anısı var bende.Beklemediğiniz anda kilo almak ( ki çoğu insan o kiloları alırken aklın nerdeydi,o kadar olunca mı farkettin kilo aldığını diyor ,ama inanın o ana kadar farkedemiyorsunuz! Resmen bir ayda 10 kilo almıştım ve onun sonucunda artık hiçbir şeye sığamayınca fark ettim bu işte bir terslik olduğunu! ) ,aileden uzak bir üniversite hayatı,ev arkadaşlarıyla sorunlar ,sorunlar,sorunlar...Peşinde gelen psikiyatrik tedaviler vs...
Daha sonra bir silkelenme dönemi yaşadım ve yavaş yavaş (bildiğiniz yavaş :) ) yaklaşık 1 senede 73 kiloya düştüm.
Bundan sonra bir takım koşuşturmacalar yaşadım hayatımda ve 2 ayda 68 kiloya indim. Herşey gayet iyi gidiyordu.
Sonra yine nedenini farkedemen,engel olamadan ,bu ocaktan itibaren tekrar kilo almaya başladım,yine kontrol edemiyordum.
Yalnız şunu eklemem gerek diye düşünüyorum,Ocak ayında eve kapanıp,şu birtakım sınavlara hazırlanmaya başladım.Yani günde neredeyse hiç hareket etmiyordum.
şubat-mart döneminde,1 ay kadar spora gittim,o ara kilo alımım durdu ancak bırakmak zorunda kaldım sporu.Çünkü ders çalışamıyordum.
Derken artık bugün itirabiyle ocak ayında 68 kilo olan ben,temmuzun bu son günlerinde yeniden 79 kiloyu gören ,strese kapılan,ne yapacağımı tamamen bilmeyen,dımdızlak ortada kalmış biri gibi hissediyorum kendimi.
Aslında şu düzensiz kilo geçmişime bakılacak olursa,şu anda kilo verme evresindeyim (en azından öyle umud ediyorum :) ) tamam bu kendimi kandırma şekli de olabilir
Herneyse,uzun lafın kısası:
Belki beni de aranızda görmek istersiniz :)
8. takıma bekleriz :)163 boyum 63 kg yum bende bir takıma katılmak istiyorum
8. takıma bekleriz :)
mrb bende aranıza katılmak istiyorum
geçen sene oldukça ideal kilomdaydım sonra 1-2 kilo derken almaya başladım
ama önemsemedikçe artmaya başladı
alıp başını gidecek diye korkuyorum
dur demem lazım!!!!!
boyum oldukca kısa ve 56 kiloyum basenlerim geniş
yürüyüşe başladım fakat bana destek olacak birisi yok
tek başıma olunca hemen vazgeçiyorum
beni de aranıza alırsanız sevinirim..
merhaba canım aşağıdaki linkteki sporlar güzel hem ayakta yat uzan bir yandan takiğ etmeye çalış sıkıntısı yok. ben yeni başladım bile ama bacakları toparladı tavsiye ederim.
unutmadan her link bağımsız misal sadece 3 mili yapabilirsin. 1 mil 1,5 km ye denk geliyor yaklaşık. o kdr km yürümüşmü koşmuşmu ne gb oluyormuşsun. ben 500 adım 1 mil 2 mil i sırayla yapıyorum ama terletiyor bayağı
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?