Bende bu gruba katılmak istiyorum. Diyetisyene gitmeye başladım ve geçen haftadan bu yana 2 kg verince kendime güvenim geldi. Gruba katılmak için ne yapmamız gerekiyor?
bizi gruba almıyorlar canım biz mi grup kuralım ne form dışında :)
Ah bizim grupta yer olsa hemen çağrıcam ama :) Bekleyin kızlar muhakkak sizi alırlar... Pes etmek yok
teşekkürler..Bekliyoruz ...bekliyoruzasla pes etmek yok
bol paylaşımda bulunuruz
zayıflamaya kararlıyız
uyumlu üyeleriz diyorsanız
buyrun yerimiz var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-6208.html#post25790635
merhaba benide alırmısınız bir takıma
81 kiloyum motive olamıyorum tek başıma
94ten 78 e kadar inmiştim ama 2 yıl içinde şimdi yne 81 oldum
hedefim 72
düzenli paylaşımda bulunacağıma söz veriyorum
hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuzoooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)[/Q
inşallah Ümit var her zaman Hele ki dolabımı açıp giyecek bulamayınca hırs geliyor insana Hepimize başarılar :)
1.Takimdada bir kisilik yer mevcut :)
İsteyen katilabiliyor mu cok istiyorum boyle gaza gelip verebilirim ancak:) 22 yasimda ve 58 kiloyum ve 156 boy:)
o zaman size sormadan yani yormadan :) forumda bi koşu dolaşıp neler yapmam gerektiğini öğreneyim heycanlandım teşekkürler :)evet canim suan bir kisilik yerimiz var,gelebilirsin
hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuzoooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)[/Q
inşallah Ümit var her zaman Hele ki dolabımı açıp giyecek bulamayınca hırs geliyor insana Hepimize başarılar :)
Hepimize başarılar bende giyeceğim istediğim herşeyiiii........:) Hep beraber bir takım olarak bunu başaracağız......
bende yeni üye olanlardanım ve 1.68 boyundayım.kilom ise 80 bi gruba alınırsam benim için iyi olacak:) şimdiden tşkler
merhaba ben 27 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalmıştım 90 a çıktım şimdi ise 77 kiloyum bende aranıza katılmak istiyorum. desteğe ihtiyacım var
Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?