- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Beni de alsaniza araniza1.60 boyum 68kg. Erkek arkadasima soz verdim, eylule kadar5 kg vermeliyim Beslenme ve diyetetik okudugum icin diyet konusunda bilincliyim (bu arada isteyenlere diyet konusunda yardimci olabilirim), internetten indirdigim bikac egzersiz videolariyla spor yapmaya calisiyorum kendimce
ben hiç kendimi zayıf bilmiyorum arkadaşlar.en zayıf halim 65-70 arasıydı.evlenirken 71 kiloydum.geçen sene mayıs ayında doğum yaptım,bugün sabah tartılmıştım 92.500 kg ve boyum 1.63.sağlık bakanlığı çalışanıyım ve bakanımız obezite ile savaş açtığı için bizden bki istediler.adım ölçer,diyet ve egzersiz planlanıcakmış.çalıştığım kurumda 2.yüksek bki sahip olarak birşeyler kafamda oturdu.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
herkesi almışsın çaarmışsın bi beni çaarmadın yaa alcan olsun
heyy kızlar ben de bir takıma girmek istiyorum.. bol paylasımlı bir takım olsunnn
bayanlar 6 ayda 117 kilodan 93 e düştüm boyum 175 hedefim 70 ve acilen motivasyon desteğine ihtiyacım var
aslında belli bi dönem diyet yaptım ama şu kaç haftadır kilom sabit. diyete 96 kilo ile başladım. şu an kilom 86.. benim de motivasyona ihtiyacım var. şu an zaten yediklerime dikkat ediyorum ama bunu yalnız yapmamak daha da mutlu eder beni
Merhabalar,
1 ay önce sıkı bir diyet ve spora başladım ve 2 haftada 3 kilo vererek 70 kilo oldum. . Şu bir haftadır yediklerime dikkat edemiyor ve spor yapamıyorum. motivasyona ve teşvik edilmeye ihtiyacım var sanırım .
8. takıma beklerim buyur gel canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?