Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba. bende yarışmaya katılmak istiyorum. bu siteye zayıflama gruplarına katılabilmek için üye oldum. boy 1.65 kilo 64. diyet yalnız yapılmıyor. başkalarının da senin gibi çaba harcadığını bilmek ve yarışmak teşvik edici olur. birde bu yolu deneyelim bu sefer inş. bende zayıflarım. hedefim 55 kilo olmak. hepinize kolay gelsin.

İyi pazarlar herkeze bende bugünden itibaren sizinle yarışmak birincliklere doğru koşmak koşarkende takım arkadaşlarımla güzel paylaşımlar için olmak istiyorum

Ben 56.8 kilo 162 boya sahip balık etli bir bayanım ama benimde her bayan gibi kilo vermek istiyorum , hayalimdeki kilo 52 , odar çok arzuluyorumki :)
10 nisana kadar hedefim 52 kilo olmak.

Benim öyle beni kilolu yapan bir özgeçmşim yok bebeklilikten beri tombul bir kızdım

Aranızda olmak isterim

yaklasik 1.5 yil once kizim dogduktan hemen sonra benim kabusum basladi.70 Kilo ile hamile kaldim , 7 kilo alarak hamileligi tamamladim veee hipotiroidi ile tanistim, tabi ben arkadasi taniyana kadar o bana 30 kiloluk miniminnacik bir eklenti yapmisti bile.. neyse simdi ilac kullaniyor, 28 subattan beri diyet yapiyor ve bu makus talihten kurtulmayi hedefliyorummm. 28 subattan bu yana 7 kilo verdim . Araniza katilirsam motivasyonumun daha da artacagini dusunuyorum, basarilar, sevgiler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…