Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merabalar..
yaklaşık 4 yıl öncesine kadar oldukça zayıftım ama fit olduğumu söyleyemem. tam 4 yıl önce yaklaşık bir 10 kilo alarak başladım. sonraları sürekli kilo aldım ve hiç zayıflamadım. 1 yıl önce 3 ay spor yaptım (diyet programı uygulamadan) ve 8 kilo verdim. fakat verdiğim bütün kiloyu tatilde geri aldım hatta daha fazlasını. şimdi azimli bir şekilde diyete başladım şuan 5.haftamdayım ve 6 kilo kadar kaybettim. beni de takımınıza alıp yarışmaya sokarsanız daha verimli olacağını düşünyorum. davetinizi bekliyorum :)

hayırlı cumalar arkadaşlar
8. takımın kaptanı ucukmavi nin evinde elektrik kesik bundan dolayı 8. takımın listesini hazırlayamayacak rica etsek diğer takımların kaptanlarından biri hazırlayabilir mi teşekkürler

Ben 5. takımım kaptanıyım.Bir kişilik boş yerimiz açıldı.(şimdilik)
Takımımıza bir kaptan yardımcısı gerekli o yüzden yeni arkadaşa böyle bir öneri sunuyoruz.Takıma yeni kurallar eklenecek ancak yeni yardımcıyla birlikte karar almak isterim.

umarım kabul eden birisi çıkar.Çok zor birşey değil merak etmeyin..

kabul ederseniz buyurun :

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=23740275&noquote=1

beni alır mısınız lütfenn. zaten diyet yapıyorum ve yarışmaya katılmak istiyorum bilgilerimi topiğe yazmıştım ordan bakabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…