Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar,

Bende uzun sureden beri kilo verememe problemi yasiyorum. Hamile kalmadan once 64 kiloydum hamileligimi 92 kilo olarak tamamlayip, anlamsiz bir rekor kirdim. Dogumdan sonra 76 kiloya kadar dustum, daha sonra ozel bur detoks programi ile 1.5 ayda 10 kilo verdim, bu kiloyu uzun bir sure korudum. Fakat sonra beklenmedik bir ameliyat sonucu kilo almam basladi 68-69 olan kilom son iki ayda 75 lere cikti. Gecen hafta isvec rejimi yaptim ama en fazla 72 yi gordum. Idealim 65 kilo olmak. Beni de araniza alirmisiniz?

Boy:1,73
Kilo:73
Yas:37

Beni alacak grup yok mu acaba?

ayça 6. takıma bekliyoruz

merhabalar ben 22 yaşında 1.68 boyunda 62 kiloyum.hiçbir zaman ince bir bayan olmadım,ama son yıllarda özellikle ağır okul koşullarım yüzünden çok hareketsiz kaldım ve kilolarım kalçama yığıldı resmen.tek başıma bi çok kez denedim,aslında sorun az yemek spor yapmak da diil de,bir destek,bir paylaşım,seni anlayacak kişilerle muhabbet edebilmek motivasyonumuzu korumak..o yüzden bu kez burada başarabileceğimize inanıyorum ben çok..55 kg olmak istiyorum,beni de aranıza alır mısınız?:)

Merhaba buketcik.Bende buraya yeni üye oldum. Beraber bu yola devam edebiliriz. Tabii bu forumda olan herkesle. Bende herekese yabancıyım. Umarım en yakın zamanda kaynaşır hep beraber kilolarımızı veririz.

herkese günaydın, 28 yaşında 1,70 boyunda ve 65 kiloyum. 2 yıl önce evlendiğimde 58 kiloydum!!! yani 7 kilo aldım hemen vermem gerekiyor, hiçbir elbisem olmuyor, sadece göbekten alıyorum ne gıcık birşey bu, üzerime şöyle badi veya oturan bir kıyafet giymeye hasretim ya, evde koşu bandı var mekik aleti var ama kullanmıyorum, burası bana gaz versin de şu işe bir baş koyayım artık yaz gelmeden dedim.
birde bu kilo insana kasvet veriyor, herzaman aynı kıyafetleri giymek zorunda kalıyorum diğerleri olmadığı için. o yüzden çok kararlıyım, beni hemen çok acil bir gruba eklerseniz o grupta mutlaka çok başarılı olacağıma inanıyorum. bana ufak bir gaz yeter ama çok acil cevap almam lazım, hemen şu andan itibaren başlayabilirim diyete :)

Merhaba

Ben çocukluğumdan beri çok zayıf birisi olmadım. Lise yıllarında bile 60-61 kilodaydım. Üniversitede ise 55-60 aralığında değişti hep kilom. 2005 te sigarayı bıraktım ve 2 ayda 16 kilo alarak tam 77 kilo oldum. Hemen akupunktura başladım. Akupunkturla beraber doktorun verdiği tamamen yağsız karbonhidratsız ve hergün 1-1,5 saat tempolu yürüyüşle 15 kilo verdim. Ancak kiloları geri almam vermemden daha hızlı oldu. 2006 da 72 kilo iken evlendim. Evlilikle birlikte ibre yukarı fırlamaya devam etti. 86 kg ile hamile kaldım. hamileliğin 8. ayında 104 kg geçtikten sonra doktor beni tartmaktan vazgeçti zaten
Emzirme dönemi zaten verirsin kiloları sen ye bebek doysun dediler. Kızım şu an 19 aylık ben en son 98.9 kg oldum. Artık kızım ortalıkta koşturuyor ama ben peşinden yetişemez oldum bu kilolarla. 1 ay kadar önce diyete başladım. şu ana 90.5 kg 'a düştüm. Çok kararlıyım ve zayıflamak istiyorum. Aynı sorunu yaşayan kişilerin paylaşımları motive edici oluyor. Diyete başladığımdan beri bu forumu okuyorum ve çok faydası oldu gerçekten.

Cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum...

gel canım 6.gruba bekliyorum

merhaba 22 yaşındayım boyum 1.57 kilom 63 bende çoğu kişi hiçbir zaman incecik olmadım ama üniversiteye geçince sürekli fast food tarzı beslenmek zorunda kaldığım için ve kızlar bir araya geldiğindeki gecelerde atıştırmalarla birlikte üniversitede epey kilo aldım.Okul bitince nişanlandım şuan çalışmıyorum. Nişanlıyım evlendikten sonra çalışmaya başlayacağım sürekli evde olduğum için sürekli atıştırmada kaçınılmaz oluyor sürekli kendime söz veriyorum ama tek başıma üstesinden gelemiyorum.10 kilo vermeyi hedefliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu kilolar beni deli ediyor sürekli kafama takıyorum kilolarımı düğüne kadar fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum lütfen yardım edin.... lütfen

bu mesajı yazalı 12 gün oldu hala bir takıma giremedim bu arada 2 kilo verdim ama yardıma ihtiyacım var çünkü arada kendimi kaybediyorum bir gruba ihtiyacım var....

Merhaba kızlar;

Yaşım 23, boyum 1.70, kilom 69. Evlendiğimde 64 kiloydum yabancı bi memlekete evlendim, yalnızlık çektim hep evde otura otura 6 ayda 72 kiloya çıktım şok oldum. boyum uzun olduğu için pek göstermiyorum ama kendimi rahatsız istiyorum eşimin yanında hiç güzel durmuyorum çok üzülüyorum kendi çabalarımla 1 hafta da 3 kilo verdim ve hala almadım ama desteğe ihtiyacım var eşime sorsanız böyle iyisin deyip duruyo biliyorum kırmak istemiyor beni.35 gün sonra burda düğün var en yakın arkadaşı evleniyo ve ben en az 5 kilo verip herkesi şaşırtmak istiyorum. Desteğe ihtiyacım var evde her tarafa motivi edici sözler yazdım bu sefer kesin kafamda bitirdim olacak kesinlikle olacak. Hedefim 60 kilo olmak. Başarabileceğime sonuna kadar bu sefer inanıyorum. Benide alın aranıza hep beraber başaralım. Şimdiden ilginize teşekkürler.

Merhaba buketcik.Bende buraya yeni üye oldum. Beraber bu yola devam edebiliriz. Tabii bu forumda olan herkesle. Bende herekese yabancıyım. Umarım en yakın zamanda kaynaşır hep beraber kilolarımızı veririz.

çook sevinirim ben de yeni üyeyim..o zaman hayırlı olsun diyelim şimdiden..umarım bizi alabilecek 1 takım da çıkar kısa zamanda..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…