herkese selamlar:)bende 23 yaşındayım boyum 164 kilom 83.çocukluğumdan beri hep kiloluydum.ama son iki yılda iyice kilo aldım.birçok diyet girişimim oldu ve zayıfladımda.biraz yememe dikkat ettiğimde çok güzel kilo veriyorum.bu senenin başında 86 kiloydum.hiçbişey yapmadan çok yememe rağmen kilo verdim.bunun sebebide okuduğum bölüm.diş 4 öğrencisiyim.bu sene stajdayım sürekli bi koşturma halindeyim.kilo vermek için hiç bu kadar kararlı olmamıştı.erkek arkadaşım mezun oluyo haziranda ve törende ailesiyle tanışıcam.bu halimle tanışmak istemiyorum:/şunanki hedefim 60 kilo olmak.haftada bir buçuk kilo vermek istiyorum.ve tabi ki yardıma ihtiyaç duyuyorum.beni de takımınıza davet ederseniz çok sevinirim:)
merhabalar ben 22 yaşında 1.68 boyunda 62 kiloyum.hiçbir zaman ince bir bayan olmadım,ama son yıllarda özellikle ağır okul koşullarım yüzünden çok hareketsiz kaldım ve kilolarım kalçama yığıldı resmen.tek başıma bi çok kez denedim,aslında sorun az yemek spor yapmak da diil de,bir destek,bir paylaşım,seni anlayacak kişilerle muhabbet edebilmek motivasyonumuzu korumak..o yüzden bu kez burada başarabileceğimize inanıyorum ben çok..55 kg olmak istiyorum,beni de aranıza alır mısınız?:)
gel canım 6.gruba bekliyorumMerhaba
Ben çocukluğumdan beri çok zayıf birisi olmadım. Lise yıllarında bile 60-61 kilodaydım. Üniversitede ise 55-60 aralığında değişti hep kilom. 2005 te sigarayı bıraktım ve 2 ayda 16 kilo alarak tam 77 kilo oldum. Hemen akupunktura başladım. Akupunkturla beraber doktorun verdiği tamamen yağsız karbonhidratsız ve hergün 1-1,5 saat tempolu yürüyüşle 15 kilo verdim. Ancak kiloları geri almam vermemden daha hızlı oldu. 2006 da 72 kilo iken evlendim. Evlilikle birlikte ibre yukarı fırlamaya devam etti. 86 kg ile hamile kaldım. hamileliğin 8. ayında 104 kg geçtikten sonra doktor beni tartmaktan vazgeçti zaten
Emzirme dönemi zaten verirsin kiloları sen ye bebek doysun dediler. Kızım şu an 19 aylık ben en son 98.9 kg oldum. Artık kızım ortalıkta koşturuyor ama ben peşinden yetişemez oldum bu kilolarla. 1 ay kadar önce diyete başladım. şu ana 90.5 kg 'a düştüm. Çok kararlıyım ve zayıflamak istiyorum. Aynı sorunu yaşayan kişilerin paylaşımları motive edici oluyor. Diyete başladığımdan beri bu forumu okuyorum ve çok faydası oldu gerçekten.
Cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum...
Merhaba buketcik.Bende buraya yeni üye oldum. Beraber bu yola devam edebiliriz. Tabii bu forumda olan herkesle. Bende herekese yabancıyım. Umarım en yakın zamanda kaynaşır hep beraber kilolarımızı veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?