Merhaba
Ben çocukluğumdan beri çok zayıf birisi olmadım. Lise yıllarında bile 60-61 kilodaydım. Üniversitede ise 55-60 aralığında değişti hep kilom. 2005 te sigarayı bıraktım ve 2 ayda 16 kilo alarak tam 77 kilo oldum. Hemen akupunktura başladım. Akupunkturla beraber doktorun verdiği tamamen yağsız karbonhidratsız ve hergün 1-1,5 saat tempolu yürüyüşle 15 kilo verdim. Ancak kiloları geri almam vermemden daha hızlı oldu. 2006 da 72 kilo iken evlendim. Evlilikle birlikte ibre yukarı fırlamaya devam etti. 86 kg ile hamile kaldım. hamileliğin 8. ayında 104 kg geçtikten sonra doktor beni tartmaktan vazgeçti zaten
Emzirme dönemi zaten verirsin kiloları sen ye bebek doysun dediler. Kızım şu an 19 aylık ben en son 98.9 kg oldum. Artık kızım ortalıkta koşturuyor ama ben peşinden yetişemez oldum bu kilolarla. 1 ay kadar önce diyete başladım. şu ana 90.5 kg 'a düştüm. Çok kararlıyım ve zayıflamak istiyorum. Aynı sorunu yaşayan kişilerin paylaşımları motive edici oluyor. Diyete başladığımdan beri bu forumu okuyorum ve çok faydası oldu gerçekten.
Cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum...
Merhaba arkadaslar,
Bende uzun sureden beri kilo verememe problemi yasiyorum. Hamile kalmadan once 64 kiloydum hamileligimi 92 kilo olarak tamamlayip, anlamsiz bir rekor kirdim. Dogumdan sonra 76 kiloya kadar dustum, daha sonra ozel bur detoks programi ile 1.5 ayda 10 kilo verdim, bu kiloyu uzun bir sure korudum. Fakat sonra beklenmedik bir ameliyat sonucu kilo almam basladi 68-69 olan kilom son iki ayda 75 lere cikti. Gecen hafta isvec rejimi yaptim ama en fazla 72 yi gordum. Idealim 65 kilo olmak. Beni de araniza alirmisiniz?
Boy:1,73
Kilo:73
Yas:37
Beni alacak grup yok mu acaba?
hiç bi takımda boş yer yok mu ki
benide alın takıma 72 kg yim hedef 60 olmak tabi verebilirsem dahada vermek istiyorum bebeek istiyorum ve zayıflamam gerek
Kilo almaya başlayacagim diye korkuyorum... yok mu boş yer acaba?
hiç bi takımda boş yer yok mu ki
beni de alıcak bi takım olucak olucak olmalııı
benide alıcak takım yok herhalde((((((((((((
ağlarım ama yaaa
Ağlama ağlama ..
13. takıma buyur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?