- 7 Ekim 2011
- 703
- 7
- 118
bende sitiyorummm beraber başlayalımmm mı bacım acilen facilenn diyet yapmam gerekkkEvet Canım anladığım kadarıyle dolu hepsi baksana biz kaldık böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sitiyorummm beraber başlayalımmm mı bacım acilen facilenn diyet yapmam gerekkkEvet Canım anladığım kadarıyle dolu hepsi baksana biz kaldık böyle
bende sitiyorummm beraber başlayalımmm mı bacım acilen facilenn diyet yapmam gerekkk
nilpery- miskin_sid eğer bir grup kurucaksanız bende varım. isterseniz bizde kendi aramızda yarışırız.
iyi ozaman her cuma yazalım mı kaç kilo olduğumuzu. en azından kendi aramızda birbirimizi teşvik etmiş oluruz.
tamam süper oldu bu beklemektense kendi aramızda yarışır gideriz hemde yardımcı olurzçok iyi olur vallahi. sen sayfa açmayı biliyor musun. eğer açabiliyorsan nilpery ve beni oraya yönlendirirsin. belki başka katılanda olur.
bencede süper olur. sen kaç kilosun şimdi. hedefin kaç kilo, ben 64.5 kiloyum,hedefim 54 kilo olmak.
4.de ben olım mı???Tamam canım valla çok iyi olur 3 kişi olduk
4.de ben olım mı???
ayıpsın vermezmiyim :) özel msej atabilsem :)ordanda ulaşıcam amane kadar güzel bişi 56 kilo olmak. senin memnun olmadığın kilo benim hayalim. senin fazla değilmiş ama benim yol uzun 10.5 kiloluk uzun bir yol. o zaman cumaya ilk denemeyi yapalım olur mu. sayfayı açınca haber verirsin değilmi.
Bundan iyisi Olamazdı başka fikri olan yoksa açıyroumbilmem ne olsun ki. mesela ( cuma ekstra grubu ) olabilir mi. daha güzel bir isim aklına gelirse onu yaz.
bizde seni bırakmayız :) öyle 4 kilo verip kaçmak yok. :)