- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 51
Merhaba
Ben çocukluğumdan beri çok zayıf birisi olmadım. Lise yıllarında bile 60-61 kilodaydım. Üniversitede ise 55-60 aralığında değişti hep kilom. 2005 te sigarayı bıraktım ve 2 ayda 16 kilo alarak tam 77 kilo oldum. Hemen akupunktura başladım. Akupunkturla beraber doktorun verdiği tamamen yağsız karbonhidratsız ve hergün 1-1,5 saat tempolu yürüyüşle 15 kilo verdim. Ancak kiloları geri almam vermemden daha hızlı oldu. 2006 da 72 kilo iken evlendim. Evlilikle birlikte ibre yukarı fırlamaya devam etti. 86 kg ile hamile kaldım. hamileliğin 8. ayında 104 kg geçtikten sonra doktor beni tartmaktan vazgeçti zaten
Emzirme dönemi zaten verirsin kiloları sen ye bebek doysun dediler. Kızım şu an 19 aylık ben en son 98.9 kg oldum. Artık kızım ortalıkta koşturuyor ama ben peşinden yetişemez oldum bu kilolarla. 1 ay kadar önce diyete başladım. şu ana 90.5 kg 'a düştüm. Çok kararlıyım ve zayıflamak istiyorum. Aynı sorunu yaşayan kişilerin paylaşımları motive edici oluyor. Diyete başladığımdan beri bu forumu okuyorum ve çok faydası oldu gerçekten.
Cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum...
2 aftalık deneme süreci için 7. takıma gelebilirsin canım....günlük en az 5 mesaj yazmak ve menü bildirimi en önemli kuralımızz...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4955.html#post23579318