Selam arkadaslar,
Esra ben..
Bu cuma yarısmalarına diyete basladıgımdan beri katılmak istiyordum ama olayı tam kavrayamadıgım için bugune kadar kaldı..
22 yasında ve 1.62 boyundayım.. 5 Aralık 2011 den bu yana diyetteyim.. Aslında buna diyet demek istemiyorum cünkü aklıma bunun bir saglıklı beslenme programı oldugunu yer ettirdim.. 65.6 kilo olarak basladım programıma heemen hemen 2,5 ay sonunda suan da 58 kiloyum..
Bu yasıma kadar 55 kilo da dahi bana hiç kimse zayıfmıssın demedi, hep bi biraz balıketlisin derlerdi.. Ama gecenlerde bundan 5 sene öncesinde cekilen bir fotografımı gördüğümde 'hadi canım bana bu zamanlarımda kilolu diyorlarsa simdiki halimi gördüklerinde ne düşünüyorlar acaba diye bi söylendim..
En son gectiğimiz yaz 65 kiloya kadar cıktım herkes kilo aldın kilo aldın dese de daha cok yedim.. En son diyetisyene gitmek istediğimi annemle paylastım ve bana 1 ay kendin bi dene o kadar para vereceksin ne gerek var ben sana aksamları yemekleri yagsız pisiricem destek olucam deyince bir anda diyete basladım.. Ve ilk defa bu kadar iradeliyim.. Cünkü benim hayatımda yemek yemenin cok önemli bir yeri vardı, keyif verirdi yemek yemek..
Simdi bu yarısmaları yine cok anlamadım ama ögreniriz sonucta, takımında yer olan arkadaslardan davet beklemekteyim..
Tesekkür ederim simdiden..
8.takıma gelebilirsin cnmKimse buraya bakmıyormu yoksa takımlar mı kabul etmiyorlar bizi.
Neyse güncellik acısından alıntıladım.
8.takıma gelebilirsin cnmhala beklemedeyim..kimse bakmamış yazıma :26:
8.takıma gelebilirsin cnm
30yasındayım 1.5 yasında kızım var.105kg ile diyete basladım. yanlış biliyorum ama 5gün5 kilo diyetiyle 11kg verdim .suan 92deyim. düzgün kalıcı diyet yapmak istiyorum. kürler var farklı farklı tücrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum.günde 3litre bazen 4 litre su içiyorum. spor desen işyerim 30dakkada yüüme mesafesinde. bu aralar ankara buzlu ve soguk yürüyemiyorum. yeşil çay 1 2 bardak içiyorum. ama 1 aydır tık yok. kaldım 92de inemiyorum. boyum 172.insallah birgruba girip devam ettiririm. zamanında hatırlamıyorum ama bir grup beni almamıştı. ve ben 11kg verdim. onlar kendilerini bilir. kızım küçük oldugu için günün hersaati buraya giremem. işyerinde sabah öğle girerim. akşamda evden. tamamsa bekliyorum.
ben hiçbir takıma giremeyeceğim galiba
88 kiloyum her yaz gelmeden 20 kilo veriyordummmmmmmmm ama geçn yaz hırs azim batık beni terk etmiş ee benimde size motive arttıcı arkadaşlara ihtiyacım varr acillll diyorum çünkü ben bu gün başladım yaza hazırlanmaya hadi takım başkanlarııı mesajlarınzı bekliyorumm eee sizinde bana ihtiyacınız varr :))))))))))
merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben 27 yaşındayım 1.58 boyundayım.daha önce 13. takımda zayıfladım ve hamile kaldım ama şimdi bende acilen biraz kendime çekidüzen vermek istiyorum ,67.2 kg yum dün tartıldım ve hedefim 50 kg olmak. 2 aylık kızım var doğumdan sonra verdigim kg 10.5 kg verdim ve şuanda kg veremiyorum 64 e inmiştim ama tekrar geri aldım süt olacak şeyleri tüketiyorum ,karbonhidrattan uzak duruyorum ,mekik ve evde yapabildigim egzersizleri yapmaya çalışıyorum ,çalışkan bir yapım var alıcı bekliyorum
kızlar günde 5 mesaj kuralına uyarım derseniz bekliyoruz sizi 6. takıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?