Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam ben bufalo,
şişkonun diyet günlüğü diye bir günlüğüm var diyet günlükleri bölümünde. sağolsunlar çok takipçim var
arkadaşlar çok ısrar ettiilla diyet gruplarına gel diye. beni kimse istemez dedim ama düşününce akıllıca olduğunu gördüm. boyum 1.72 kilom 87.
yalnız denenmek istemiyorum. takıma direk girmek istiyorum. daha önceden 7. takımda 25 kilo verdim. ismim farklıydı. derecem vardı. diyetisyene gittim.

şimdi aynı diyet listesiyle tam gaz başlıyorum yarın. diyet listem bile hazır. hatta marketten alacaklarımı yazdım çantama koyucam.
sevgilerimle.
bufalo

Son düzenleme:
selamm

bende zayıflamak isteyenlerdenimm.. 1,67 boyunda şu an 74,1 kg 24 yaşında bir bayanım ama artık 65 olmak istiyorum. 30 ocaktan beri dikkat ediyorum yediklerime,ilk önce diyetle başladım ama sonra sağlıklı beslenmeyle verirsem daha kalıcı olduğunu düşünüdm şimdi öyle devam ediyorum. (30 ocakta 77,7 kg ile başladım). bende bir cuma zayıflama takımına girmek isityorum beni de alın tek başına yapamam

Kimse buraya bakmıyormu yoksa takımlar mı kabul etmiyorlar bizi.
Neyse güncellik acısından alıntıladım.

88 kiloyum her yaz gelmeden 20 kilo veriyordummmmmmmmm ama geçn yaz hırs azim batık beni terk etmiş ee benimde size motive arttıcı arkadaşlara ihtiyacım varr acillll diyorum çünkü ben bu gün başladım yaza hazırlanmaya hadi takım başkanlarııı mesajlarınzı bekliyorumm eee sizinde bana ihtiyacınız varr :))))))))))

30yasındayım 1.5 yasında kızım var.105kg ile diyete basladım. yanlış biliyorum ama 5gün5 kilo diyetiyle 11kg verdim .suan 92deyim. düzgün kalıcı diyet yapmak istiyorum. kürler var farklı farklı tücrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum.günde 3litre bazen 4 litre su içiyorum. spor desen işyerim 30dakkada yüüme mesafesinde. bu aralar ankara buzlu ve soguk yürüyemiyorum. yeşil çay 1 2 bardak içiyorum. ama 1 aydır tık yok. kaldım 92de inemiyorum. boyum 172.insallah birgruba girip devam ettiririm. zamanında hatırlamıyorum ama bir grup beni almamıştı. ve ben 11kg verdim. onlar kendilerini bilir. kızım küçük oldugu için günün hersaati buraya giremem. işyerinde sabah öğle girerim. akşamda evden. tamamsa bekliyorum.

3. Takıma gel buyur canım

ben hiçbir takıma giremeyeceğim galiba

kızlar günde 5 mesaj kuralına uyarım derseniz bekliyoruz sizi 6. takıma.

13. takımdan ayrılalı ne kadar zaman oldu?

2 yıldır evliyim eskiden 38 bedendim evlilik sonrası hormonal değişikliklerle 6 ayda 10a yakın kilo aldım ardından aşılama yaptırdım 75 -74 oldum zorlaya zorlaya (aşılamadan sonra 2. derece hiperstimülasyon oldum) hormonların etkisinden kurtuldum sayılır 70 kiloya indiğime şükrediyorum. diyet yapıyorum spor yapıyorum zorla 1 kilo verdim... çok sportif birisiyim... beni kim takımına alacak? almazsanız bakın şimdi çikulata yemek üzereyim.. biri beni durdursuuunn..sizlerin de desteği ve yarışma heyecanıyla daha iyi kilo vereceğime inanıyorum.. biran önce 60lra inmek sonra da 50lilere gelmek istiyorum. bu arada bu ay klomenle yumurta takibi yapılacak...

kızlar merhaba.ben yaklaşık 2 sene önce 92 kiloydum.öyle ara sıra diyet spor derken bu 2 senelik zaman zarfında 68 kilo oldum.yalnız şöyle bir durum var benim boyum 1.63 olduğu için hala kilolu bir insanım ve bu imajdan sıyrılmam lazım kalan 12 kiloyu da yardımlarınızla vermek istiyorum acaba bana da yer var mıdır?

slm güzeller... ben de doğum sonrası kilo vermek için uğraşıyorum..7 aylık bebeğim var ama sütüm bitit malesef bend ediyete başladım artık...30 yaşındayım 1.58 boyundayım...şu andaki kilom 60.400 gr....geçen hafta 64 kg dım...100 kalorilik bi diyet uyguluyorum kk den buldum..ama kafama görede takılıyorum genelde.. 1 haftada 4 kiloya yakın verdim bakalım..bugünde yürüyüşe baladım...hedefim 51 kilo olmak..doğum öncesi hep 47-51 arasıydım...hırslıyım neşeli ve umutluyum herşeye varım yani bendie bi gruba iliştiriverin bi zahmet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…