meraba arkadaşlar,153cm boyunda ve malesef 83-84 kiloyum,2010 yazından 2011 yazına kadar 20 kilo zayıfladım ama bunun 10nu stresden oldu atanıp atanamama derdi geri kalan 10 kiloyuda düzenli beslenme ve sporla verdim.Sonunda çok şükür atandım ama şırnağa hareketsizlik ve tek başına yaşamanın verdiği can sıkıntısıyla 6 ay içinde 8 kilo aldım ,şimdi herşeye tekrar yeniden başlamak istiyorum ALLAH nasip ederse mayısa nişan yazada düğünüm var ve bende çok güzel olmak istiyorum,önceki kilolarımı verirken montignac grubuna katılmıştım 6 kiloyu onunla vermiştim şimdi tekrar devam etmek istiyorum burdaki birliktelik gerçekten çok güzel insan tek başına olunca nefsine yenik düşebiliyor ama burdaki brliktelik insanı firenliyor,hedefim ayda 4-5 kilo arası ,sabırsızlıkla haber bekliyorum,şimdiden teşekkürler
Sayın takım yöneticileri 1.60 boyunda 91 kiloyum. Daha önce 10 takımdaydım ama takım arkadaşlarımız istikrarlı olamadığı için yöneticimiz kapatma kararı aldı.Bu süreçte ben 11 kilo verdim ve 2 ayda 4 kilosunu geri aldım acil motivasyona ihtiyacım var.Davetinizi bekliyorum
benide alın lütfen
merhaba 22 yaşındayım boyum 1.57 kilom 63 bende çoğu kişi hiçbir zaman incecik olmadım ama üniversiteye geçince sürekli fast food tarzı beslenmek zorunda kaldığım için ve kızlar bir araya geldiğindeki gecelerde atıştırmalarla birlikte üniversitede epey kilo aldım.Okul bitince nişanlandım şuan çalışmıyorum. Nişanlıyım evlendikten sonra çalışmaya başlayacağım sürekli evde olduğum için sürekli atıştırmada kaçınılmaz oluyor sürekli kendime söz veriyorum ama tek başıma üstesinden gelemiyorum.10 kilo vermeyi hedefliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu kilolar beni deli ediyor sürekli kafama takıyorum kilolarımı düğüne kadar fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum lütfen yardım edin.... lütfen :2::2::2:
evet canım ya benim etrafımdakilerde zayıftı onlarla yedim yedim bu hale geldim umarım ulaşırız hedeflerimizeinanır mısın ben özet geçmişim duygularıma tercüman oldun. üniversitedeyim evde kalıyorum ve dediğin o yemekli muhabbeler yüzünden bu hale geldim bi de etrafımdakiler hep zayıf olunca dikkat eden de olmuyo tabi. inşallah başarıız bu cuma gruplarını görünce çok heyecanlandım
evet canım ya benim etrafımdakilerde zayıftı onlarla yedim yedim bu hale geldim umarım ulaşırız hedeflerimize:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?