Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benide alın lütfen

benide alın lütfen

kızlar....disiplinliyim kurallara uyarım paylaşım yaparım diyorsanız 7. takıma 2 hafta deneme süreci için gelebilirsiniiiz....bu süreçte diyetimize dikkat ediyoruz tabiii...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4893.html#post23338929

slm 1,60 boyunda 66,6 kiloyum 2009 yılında bir kızım oldu
kilolarım doğumdan kallma tabii üstüne bende azmetmiş vereceğime
almışım şuan spora başladım amacım en az 10 kilo vermek birazda
tatilde pikini giyebilmenin azmide var sanırım çünkü kızımdan sonra ilk defa
haziranda tatile gidicez acilll zayıflamam lazımmmmmmmm benide bur gruba
alırsınız inşallah :)

Arkadaşlar merhaba ,
bende 79 kiloyum boyumda 1,68 şuanda fitnese gidiyorum 4 senederi 2 sene önce 68 kiloya düştüm çok az fazlalığım vardı ve yavas yavas geri aldım kiloyu spor yapmayı cok seviyorum fakat yemeyide , spordan sonra fena bir iştah sorunum oluyor ama bir hedef olunca önüme dünyaları verseler yemiyorum, o yüzden bu tam benlik bi iş azim etmek lazım ,

merhaba ben kk ne yeni katıldım, hiç bir zaman tığ gibi olamadım ama normal kilom 65 66 idi ancak son bir aydır 71 kiloyum ve hedefim 57. desteğe çok ihtiyacım var. isteyince kilo verebiliyorum ancak tek kalınca pes ediyorum. grubu boş olan var mı? bu arada 22 yaşındayım.

merhaba 22 yaşındayım boyum 1.57 kilom 63 bende çoğu kişi hiçbir zaman incecik olmadım ama üniversiteye geçince sürekli fast food tarzı beslenmek zorunda kaldığım için ve kızlar bir araya geldiğindeki gecelerde atıştırmalarla birlikte üniversitede epey kilo aldım.Okul bitince nişanlandım şuan çalışmıyorum. Nişanlıyım evlendikten sonra çalışmaya başlayacağım sürekli evde olduğum için sürekli atıştırmada kaçınılmaz oluyor sürekli kendime söz veriyorum ama tek başıma üstesinden gelemiyorum.10 kilo vermeyi hedefliyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu kilolar beni deli ediyor sürekli kafama takıyorum kilolarımı düğüne kadar fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum lütfen yardım edin.... lütfen :2::2::2:

inanır mısın ben özet geçmişim duygularıma tercüman oldun. üniversitedeyim evde kalıyorum ve dediğin o yemekli muhabbeler yüzünden bu hale geldim bi de etrafımdakiler hep zayıf olunca dikkat eden de olmuyo tabi. inşallah başarıız bu cuma gruplarını görünce çok heyecanlandım

evet canım ya benim etrafımdakilerde zayıftı onlarla yedim yedim bu hale geldim umarım ulaşırız hedeflerimize :2::2:

evet canım ya benim etrafımdakilerde zayıftı onlarla yedim yedim bu hale geldim umarım ulaşırız hedeflerimize :2::2:

inşallah gireriz yarışmaya ben başlayalı iki gün oldu diyete ama desteğe ihtiyacım var. dün kılar gece menemen yediler. aç olmama rağmen yemedim ilk sınavı geçtim

benim boyum 1.65, şimdiye kadar 55-58 aralığındaydım hep, üniversitenden mezun olunca rahatlıktan heralde 61 küsüre çıkmıştım, işe başlayınca kendi kendime vermiştim, tekrar eski halime dönmüştüm, şimdi ise evleneli 6-7 ay oldu her ay 1 kilo aldım sanki, 63-64 ü gördüm artık, dur dedim, bişeyler yap dedim :) bu hafta başladım, bu sayfayı da görünce katılmak istedim...

Selamlar, ben de yeni üyeyim, Ramazan'dan önce kulllandığım kortizon haplarından dolayı 86 kilo aldım fakat azim ettim Ramazan'a kadar 72 kiloya düştüm daha sonra dikkat etmedim, yine 80'lere çıktım. Şu an 77 kilo 1,67 boyum, Diyestisyene gittim iştah kesici bir ilaç yazdı fakat hap değil, antibiyotik kullandığım için ancak bunu yazabildi ilk kez dün kullandım gayet memnunum canım meyve bile yemek istemiyor doktorun yazdığı hap değil aslında suya atıyorsunuz erıyor suyu içiyorsunuz iştah kesıyor, ideal kilom 62 doktor 5 ayda verebileceğimi söyledi, 1,5 ay sonra kontrolum var, kontrolüme kadar hedef 6 kilo yani 72 kilo olacağım, şimdilik çok iyi gidiyor, akşamları 15 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum, kendimde bölgesel çalışma yapıyorum 20-25 dk ayrıca günlük yarım saat yuruyus yapıyorum, şimdilik iyi gidiyor fakat yine de bu yarışmaya katılıp, daha bir azimlenmek istiyorum Umarım yarışmaya katılabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…