• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba 30 yaşındayım bende bir gruba dahil olmak istiyorum 2 defa tüp bebek denedim sonuçları olumsuz olunca kendimi yemeğe verdim ve 1,67 boyundayım şuan 84 kiloyum ne olur benide alın bir gruba azimliyim başaracağımada kesinlikle inanıyorum üstelik 3.denememi yaptığımda sağlıklı bir vucuda gelsin bebişim istiyorum.ayrıca sık sık internette girebiliyorum çalışmıyorum sürekli paylaşım da yapabilirim ayyy ne olur benide alın

Son düzenleme:
merhaba 30 yaşındayım bende bir gruba dahil olmak istiyorum 2 defa tüp bebek denedim sonuçları olumsuz olunca kendimi yemeğe verdim ve 1,67 boyundayım şuan 84 kiloyum ne olur benide alın bir gruba azimliyim başaracağımada kesinlikle inanıyorum üstelik 3.denememi yaptığımda sağlıklı bir vucuda gelsin bebişim istiyorum.ayrıca sık sık internette girebiliyorum çalışmıyorum sürekli paylaşım da yapabilirim ayyy ne olur benide alın

yaaa neden almıyorsunuz kii gruplarınıza çok azimliyim ben

28 yaşında, 1.58 cm boyunda, 70 kg ağırlığındayım. Ben kendimi bildim bileli hep kilolu oldum, ama en çok 2 sene önce kilo aldım ve geçen sene kesin zayıflayacam diye diyetisyene gittim, 77 kg dan 66 kg düştüm, ancak gerek çalışma hayatım, gerek yoğunluğumdan kaynaklanan hareketsiz yaşam, hazır yiyecekler ve gerekse abur cuburu çok sevmem nedeni ile maalesefki yeniden kilo aldım, ancak ben zayıflamak istiyorum :(. 6 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kararlıyım, zayıflamak istiyorum... benide aranıza alır mısınız?

Son düzenleme:
biz ayrı grup açsak olmuyormu ya,20.grup mesela :1:baksanıza bir sürü benim gibi takıma girmek isteyen arkadaş var ama takımlarda yer yok.buda demektirki haftaya cumaya kadar yer açılcak diye bekliycez.şaka bir yana ben sıradayım ha ona göre sevgili takım kaptanları:3:

neden beni hala kimse almadı? bakın önümde kocaman bir fıstıklı çukulata var almazsanız onu yerim :7: ve de canınızı çektiririm.. neden hala alınmadım? benden sonra yazan biri 14. gruba çağırılmış beni de alın ya daha çok kilo vereceğime inanıyorum yarışırsam daha çok su içerim... hadeee hadeee hadeeeeeeeeeeeeeeee

27.Şubat.2012. Pazartesi – Kilo 76
Arkadaşlar,
Ben de kilo alıp verme macerası yıllardır devam edenlerdenim. Çocukluğumdan beri iştahlı ve yaşıtlarımdan iri biriydim. 1,68 boyundayım, liseye kadar sınıfımın en uzun boylu kızıydım. Dönem dönem kilolu da oldum, ama bunu çok önemsemedim. Taki üniversite sınavına hazırlanırken 70 kilo olana kadar. Sürekli oturup ders çalışırken annemin önüme getirdiği yemekleri, çerez ve meyveleri yiyerek oldukça kilo almıştım.
Mezuniyet balosu yaklaşırken paniğe kapıldım. Hayatımda ilk defa diyet ve spor yaparak 2 haftada 70 kilodan 63’e indim. Öyleki mezuniyet elbisesinin son provasında elbiseyi o kadar çok daralttılar ki, neredeyse baştan dikmek zorunda kaldılar. Malesef ilk yoyo diyetimle karşı karşıyaydım. 2 haftada verdiğim 7 kilonun 5ini 1 haftada geri aldım.
Üniversite için şehir dışında yaşamaya başladım ve 1 sene boyunca babannemlerde kaldım. Tüm sınıf arkadaşlarım benden oldukça zayıftı. Kilo vermek artık bir zorunluluktu. 1 senede 10 kilo verip veremeyeceğim üzerine kardeşimle iddiaya girdik. 2 haftada 5 kilo verdiren diyetlerden 4-5 defa yaptım sanırım. Her seferinde 5 kilo veriyor, bunun 1-2sini geri alıyordum. Bazen bunu birkaç ay koruyor, bazen de aynen geri alıyordum. 1 sene geçtiğinde iddiayı kazanmak benim için onur meselesiydi ve elbette başardım 58 kiloya inmiştim.
Sonrasında yurtta kalmaya başladım ve diyet maceram daha da sıkı bir hal aldı. O zamanlar doğru dürüst kahvaltı yapmazdım. Hergün yurttan okula gidip gelirken yaklaşık 1 saat yürürdüm. Akşamları da yurtta öğrencilik hayatı gereği ya çorba salata, yada makarna yerdik. Oldukça hareketli bir hayatım vardı. Haftada 2-3 akşam dans etmeye gidiyor, saatlerce dans ediyordum.
2. senenin sonunda hayatımın en zayıf haline ulaştım, 53 kiloydum. Zaten ince olan üst bedenim daha da incelmişti, artık kaburga kemiklerim dahi sayılabiliyordu. Çok fazla spor yapmadığım için kalçalarım yerli yerindeydi. Zor da olsa 36 bedene sığmayı başarmıştım, inanılır gibi değildi!
Elbette bu kiloyu uzun süre koruyamadım. Yürüyüşler devam ediyordu ama akşamları gittiğimiz dans partileri son buldu. Normal yeme düzeniyle, spor yapmadan o kiloda kalmam neredeyse imkansızdı. 6 ay gibi bir sürede 56-58 kilo bandına geri geldim. Üniversite bitene kadar da bu kiloda kaldım, hem de fazla çaba harcamadan.
Üniversite bittiğinde eve çıktım, yüksek lisansa başladım. Yeme düzenime aburcuburlar ilave oldu. Artık misafirlerim geliyor onlara yemek hazırlıyor birlikte yiyorduk. Kendi mutfağım olduğu için düzenli yemek yemeğe başladım. Ayrıca yürüyüşlerim de azalmıştı ve kilolar gelmeye başladı. Yüksek lisans yaparken 2,5 senede 60 kiloya çıktım. Halen kilolu sayılmazdım ama artık 36 değil 38 bedendim.
Sonrasında iş hayatım başladı. Önceleri çok hareketli ve mobil bir çalışma hayatım vardı. Kilolar fark etmeden ve yavaşça geldi. 60’dan 63’e çıktım, diyetlerle yeniden 58-60 oluyordum ama bunu uzun süre koruyamıyordum.
İşimi değiştirip şu anki şirketime geçtiğimde öldürücü darbe geldi. Artık sürekli oturarak çalışıyor, araba ile seyahat ediyordum. Ofisteki tüm çalışma arkadaşlarım erkek. Aralarda atıştırıyor, çiğ köfte ve karışık tostlarla ara öğün yapıyorlar. Bu düzenden ben de nasibimi aldım. Önce 68 kiloya sonra da 72 kiloya çıktım. Diyetler ve spor ile 63e inmeyi başardım ama bunu 1 seneden fazla koruyamadım. Bu dönemde psikolojik yemelerim de arttı. Artık canım sıkıldıkça çikolataya ve aburcubura saldırıyordum. 2 senedir 70-75 kilo bandında salınırken 3,5 hafta önce babamı kaybettim. İlk günler ağzıma lokma koyamazken sonrasında eve gelen börek ve tatlılardan yemeye başladım. Neticede tartıda 77 kiloyu gördüm ve sadece 30 yaşındayım.
Teyzem 55 yaşında ve yıllardır 100 kilo civarında. Benim yaşlarımdayken 3 çocuk doğurmuştu ve hemen hemen benim kilolarımdaydı. Bir anda gelecekteki halimi görür gibi oldum. Henüz bekar ve çocuksuz olduğum düşünülürse evlenip çocuk yaptığımda ondan daha da kilolu olabilirdim ve ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirdim!
Artık bu sorunu kökünden çözmek istiyorum. Sağlıklı beslenerek ve sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazanarak ömür boyu kalabileceğim kilolara inmek, yıllardır içine giremediğim kıyafetlerimi yeniden giymek istiyorum. Kalp, tansiyon, şeker gibi kilo ile tetiklenen ve ailemizde de sıkça görülen hastalıkların radarından çıkmak istiyorum.
Bu yolda bana destek olacak, benim yaşadıklarımı yaşamış, yaşayan siz hanımlardan da destek alarak birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Umarım birlikte çok daha başarılı olur ve sevdiklerimizle keyifli sağlıklı uzun bir yaşam sürebiliriz.

Bu kadar uzun yazınca hedefimi yazmayı unutmuşum. 1,687 boyundayım, şu anki kilom 76. İlk hedefim 65, sonraysa 58. Elbette önemli olan rakamlar değil sürdürülebilir olması ama hedefler olmadan sonuca ulaşmak mümkün olmuyor :)
Sizlere bir de sorum olacak. Şu hedeflerin yazılı olduğu alttaki şekilleri nasıl oluşturuyoruz, help please :)

Sayın takım yöneticileri 1.60 boyunda 91 kiloyum. Daha önce 10 takımdaydım ama takım arkadaşlarımız istikrarlı olamadığı için yöneticimiz kapatma kararı aldı.Bu süreçte ben 11 kilo verdim ve 2 ayda 4 kilosunu geri aldım acil motivasyona ihtiyacım var.Davetinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back