öncelikle iyi gunler herkese
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum basarı hikayelerini, nasıl diyet yapıldıgını, insanların nasıl birbirini motive ettiklerini okuyorum
bugun eger benide aranıza alırsanız katılmaya karar verdim.cocuklugumdan beri sismandım bi ara lisede 70 kilodan 60 kiloya indim ve balık etli oldum sisman degildim ve uzun yıllar bu sekilde kaldım, taki su anki esimle tanısana kadar, gerci hep 5-6 kilo fazlalıgım vardı ama genede guzel gorunuyordum.
sonra esimle tanıstım ve iki yıl cıktık kendisi iriyarı ve yemeyi seven biri onunla birlikte yıllarca kaldıgım 60 kilodan direk 70 e cıktım sonra dügüne yakın zayıfladım tekrar 61 kiloya indim ve evlenir evlenmez 8 ayda tekrar 68 kiloya cıktım ustune hamile kaldim ve 87 kiloyla doguma gittim. Dogumdan sonra ise 72 kiloya kadar inebildim ve oyle kaldım, oglum 3 yasına geldi defalarca diyete basladım ama verdigim 3-5 kiloyuda hemen geri aldım yoruldum sıkıldım.
simdi ise 160 boya 72 kiloyum hayatım boyunca diyet modunda yasamaktan bıktım ne diyet yapabildim nede istediğimi yiyebildim artık bu işe son noktayı koymak ideal kiloda yasamak istiyorum
ama uzun vadede nasıl diyet yapılır nasıl devam ettirilir kilo verme durunca ne yapılır hic bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. bu arada 33 yasına yeni girdim. 35 ten sonra kilo dahada zor veriliyo diyolar.
2 gundur diyetteyim ama bu baslayıpta bozdugum kacıncı diye bilemiyorum, bunu en son gittigiim diyetisyen vermisti 1 hafta uygulayabildim ve bir haftada 2 kilo verdim simdilik bu diyeti uygulayacagım.umarım benide aranıza alırsınız.
iyi gunler
konuşkan bir arkadaşa ihtiyacımız var. bize katılırsan seviniriz. 6. takıma bekleriz
kızlar merhaba bende bu yola sizinle başkoymak istiyorum.
artık bu kilolar canımı sıkıyor.
kendime olan güvenim ve saygım kalmayacak.kıyafet almayı çok sevmeme rağmen artık hiçbirşey almak istemiyorum.
çünkü mağazada denediğim zaman acayip canım sıkılıyor.
eve gelince ağlıyorum.
evlendiğimde 62 kiloydum. evlilik çocuk derken şimdi 82 kiloyum.
ilk hedefim 70 olmak.
ben daha önce hırs yapmıştım.
2,5 ayda 84 kilodan 68 kiloya düşmüştüm.
yine o kilolara düşüp artık çıkmak istemiyorum.beni de ekibinize alın hep birlikte zayıflayalım
merhabalar ben 1 sene öncesine kadar gayet ideal kilomda olan bi insandım 62-63 kilolarda gezerdim boyum 1.70.geçen yıl şubat ayında hamile kaldım 68 kiloyla ilk 5 ay sadece 2 kilo aldım ancak toplamda 15 kilo alarak 83 kilo oldum ve 2 aralıkta doğum yaptıktan sonra sadece 8.5 kilo verebildim oda doğumda giden sadece.sonrasında neler denedim neler ama veremedim.bebeğimi emziriyorum ama kesinlikle kilom gitmiyo.bende sizin aranıza katılarak 60 kiloya düşmek istiyorum eskiden olduğu gibi çok moralim bozuluyor kilo yüzünden inanın kafayı yiyecek hale geldim anlatamam size haftalardır tartıda aynı kiloyu görmek ne kötü bişey zayıflamak istiyorum artık lütfen yardım edin bana da.....
Herkese Merhaba....
Ergenliğimden beri kilo sorunu olan bir kişiyim..
Evlenince çocuk sorunu yaşadım,5 düşük yaptım..
5 düşük,ardından 5 kürtaj ve kaçınılmaz depresyonlar...
Her düşükte üç-dört kilo kaçınılmaz oluyordu..
Nihayet zor bela bir hamilelik ve erken doğum...
Bu sefer çocugun saglık durumları oldu,ve ben kendimi yemeğe verdim...
Kısaca kilo almalarım hep depresyon nedeni ile oldu...
Şimdi hayatım düzene girdi,kötü günlerimin hediyesi obezlik oldu....
En büyük hatalarım abur-cubur beslenme..meyve ve sebze yemeyi sevmiyorum..klasik obezlik hikayesi işte.....
39 yaşındayım,154 boyum ve şuan ki kilom 84..
Ağustos ayından beri kendi çabalarımla sadece 6 kilo verebildim..
hiç geri kilo alımım olmadı...sadece doğru beslenerek verdim bu kiloları..
Eğer kabul ederseniz sizlerle beraber bu zorlu yarışa devam etmek istiyorum...
kızlar günlük en az 6 paylaşım yaparım katılımım yüksek olur derseniz 6. takıma bekliyoruzsesimiduyan yokmuuuu sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar günlük en az 6 paylaşım yaparım katılımım yüksek olur derseniz 6. takıma bekliyoruz
Herkese merhaba,
Ben küçüklüğümden beri hiç zayıf olmadım ama hiç bu kadar kiloluda olmamıştım.
6 yıl prof. sporcuydum gayet iyi bir fiziğim vardı ama bırakınca birden kilo aldım,aldığım kiloda aynen 5 yıl takip ettim hiç vermedimde almadımda.
Son 3-4 ay içinde 10 kilo aldım
Ve bunları vermeye kararlıyım.
Boyum 1.75 kilom 72
Yakında 62 olacak inşallah:)
Benide alın benide benide:)
ben takımlara katılmak istiyorummmm
26 yaşında 1 çocuk annesiyim boyum 160 kilom şuan 64 72 ile diyete başladım 3 ay oldu anca 8kilo verebildim kilo alma sebebim tabikide doğum oğlum şuan 2 yaşında ama ben sürekli 3 5 kilo averip hep geri aldım ilk defa bukadar çok kilo verimbusefer kararlıyım vereceğim ve istediğim kiloya kavuşacağım acelem yok aslında ama gruplara girersem aha çabuk veririm diye düşünüyormmm amma 1 ay içinde amma 5 ay içinde vercem ve ideal kiloma kavuşacağım benide aranıza alırsanız sevinrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?