merhaba arkadaslar...ben 1.55 boyunda su an ıtıbarı ıle 64 kıloyum...hedefım 48 kılo olmak...3 sene once kendı cabamla, azmımle, hırsımla 64 kılodan 50 ye kadar zayıfladım...ama benım en onemlı sorunlarımdan bırı su:" verdıgım kıloyu koruyamamak "....23 yasındayım unıversıte ogrencısıyım...stres ve sıkıntıdan dolayı sureklı bırseyler yıyorum...artık yeter dıyorum...hayatımda degısıklık ıstıyorum...yenı bır ben olmak ıstıyorum....dolabımda bekleyen gıyemedıgım kıyafetlerımı gıyınmek, aynada cekınmeden kendıme bakabılmek ıstıyorum...en onemlısı kendıme olan özguvenımı gerı kazanmak ıstıyorum...cevremdekı ınsanlara ısteyınce nelerı basarabıldıgımı göstermek ıstıyorum...tekrar 64 kılo oldugumdan bu yana 3 sene oncekı ıradeyı, azmı, hırsı kendımde bulamıyorum...cevremde bana bu konuda destek olan pek kımse yok ne yazık kı...o yuzden dıyetlerım en fazla 1 hafta suruyor...1 seneyı geckın bu sıteyı takıp edıyorum...basarı hıkayelerını okuyorum...resımlere bakıyorum...demek kı oluyor dıyorum....bu sıtedekı dıyet gruplarındakı yarısmalar sayesınde kısıler bırbırıne destek oluyor...beraber zayıflıyorlar...benım de destege ıhtıyacım var...benı de aranıza alırsanız cok sevınırım....buyuk bır sevıncle sızden haber beklıyorum...
bende bir gruba katılmak istiyorum
32 yaşındayım 86,5 kiloyum hamileliğimde çok kilo aldım oğlum nerdeyse 3 yaşında olcak hala zayıflayamadım
ilk hedefim 75
benide alın lütfen
ben takımlara katılmak istiyorummmm
26 yaşında 1 çocuk annesiyim boyum 160 kilom şuan 64 72 ile diyete başladım 3 ay oldu anca 8kilo verebildim kilo alma sebebim tabikide doğum oğlum şuan 2 yaşında ama ben sürekli 3 5 kilo averip hep geri aldım ilk defa bukadar çok kilo verimbusefer kararlıyım vereceğim ve istediğim kiloya kavuşacağım acelem yok aslında ama gruplara girersem aha çabuk veririm diye düşünüyormmm amma 1 ay içinde amma 5 ay içinde vercem ve ideal kiloma kavuşacağım benide aranıza alırsanız sevinrim
takımlardan bırıne gırmeyı gercekten cok ıstıyorum...buradakı destek ve motıvasyonla hedefledıgım kıloya ınecegımden emınım...benı de alın aranıza...
Selamlar, 160cm boyum, 76 kilomtam tamına 3.5 yıldır kiloluyum önceden oldukça zayıftım. sürekli kararlar alıp uygulayamayanlardanım. Gelinliğim 46 bedendi, 5 aydır evliyim ve artık zayıflamak istiyorum aranız alırsanız sevinirim:)
18 yaşındayım, 1.80 boyundayım ve 91 kiloyum. Kendimi bildim bileli hep bir kilo problemim oldu, oysa ki küçükken zayıfmışım. Ara ara verip aldığım oldu ama bu vermelerin hepsi bilinçsiz, hayatın akıbetiyle oluşmuştu. Şimdi kilo vermek istiyorum, 8 gündür dikkat ediyorum ve iki kilo verdim.
8.takıma gelebirisiniz kızlar...
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1.62 boyundayım malesef ki 74 kiloyum.
Eşimle çok kısa zamanda evlilik kararı aldık ve bunu ailelerimizi açıkladık.
Hala gözümün önünde şok etkisi yarattık resmen.
Kabullenmeleri zor oldu.Onlar zorlandıkça ben sitrese girdim,sitrese girdikçe yedim.
Söz,nişan,düğün hepsini atlattık şükür.Yoğun sitresli ve bilgisayar başında bir işim var.Hareket imkanım kısıtlı anlıyacağınız.
Pazartesi gününden itibaren diyetteyim.Kararlıyım bu yaza çıtır hatun olacağım dilediğimi rahat rahat giyeceğim.
Fark ettim ki bu tek başına olcak iş değil burdaki motivasyonda çok iyi.zaten sırf o yüzden üye oldum.
Şimdi çalışmam gerekirken ben menülerimi paylaşıp araştırma yapıyorum.
Tüm gün pc başında olduğum için rahatlıkla paylaşım yapabilirim.Öğrenmem gereken çok şey farkındayım.
Desteğe ihtiyacım var.Bu nedenle takımlardan birine katılmak istiyorum.Hem zayıflarım hemde katkıda bulunurum diye ümit ediyorum.
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum.
boyum 160
kilom şuan 71. geçen hafta 72 ile başladım.
hedefim 53
öğrenciyim eskişehirde. günlüğüm filan var ama pek paylaşım olmuyor başka topiklerde bu konuyla ilgili malesef. bi gruba girmeye ihtiyacım var
merhaba ben mine.
21 yaşındayım ve 1.63 boyundayım.kilom 89.artık kendime isyan noktasına geldim.küçüklüğümden beri hep kiloluydum.yani hiç zayıf bir fotoğrafım olamadı.ömrüm boyunca tartılar 4 kilodan fazla verebildiğimi görememişlerdir.bu güne kadar kilo haricinde neyi kafama koyduyssam başardım ama bu kilo işini bir türlü beceremedim.şu anda üniversitede 2.sınıfta okuyorum ve bu durumumun artık değişmesini istiyorum.hayatımın değişmesini istiyorum.kıyafetlerimi kilom seçmesin ben seçim istiyorum.bu konudada hırslıyım ve başarılı olmak istiyorum.bu başarmak istiyorum.benide aranıza alırmısınız?
merhaba.ben de 9 ay önce doğum yaptım.boyum 1.67 ve hedefim 60.1 ay önce 80 kiloydum.biraz dikkatle 75 kiloya düştüm ama 1 haftadır 75te takılı kaldım.sanırım bunda yavaş yavaş tatlı krizlerine yenik düşmemin de katkısı varverdiğim beş kiloyu kk yorumları okuyup güdülenerek verdim.şimdi aktif bir şekilde bir takımda yer alırsam sanırım hedefime daha kolay kilitlenip sonuç alabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?