slm kızlar,bende yarın başlıyorum diyete ve spora :) aslında bu akşam ilk sporumu koşu bandımda başlattım,45 dklık bir yürüyüşle...benim hikayem şöyle ben hiç birzaman incecik bir kız olamadım,hep kiloluydum.devamlı dikkat ettim.60 ların üstüne çıkmamak için,ozamanlar başarıyordum...2006 yılında 74 kg çıktım ve diyetisyene gidip 4ay içinde 58 kg ya düştüm...ozaman nişanlanmıştım çokta iyiydim öyle ahh ahhhsonra 2007de evlendim ,ve dikkat etmemeye başladım,devamlı bişeyler özellikle aburcubur yüzünden kilo aldım yineee ve şuanda 94 kg olmuşum.....nasıl oldu ben bile anlamadım ama artık çok sıkıldım 55 kg olmak istiyorum...çok kere denedim ama başarılı olamadım malesef.bu sefer çok kızgınım ciddiyim başladım dönüşü yok bunun.hem bebekte istiyoruz artık...bu kiloyla çok zor ama bunuda biliyorum.oyüzden bir takıma girmek istiyorum kızlar ben hazırım
kilo 80,2
boy 160 cm
3 aylık bebişim var emzirme donemindeyim ama kısmak istiyorum benide aranıza alın
Bol paylaşımda bulunabilirsen buyur 13. takıma gel Özlem.
ben ben ? :)
beni istemez misin, bir anca once kendimi bir takima ait hissetmek istiyorum :)
ben su an 13. takimda kesin olarak var miyim
bir deneme suresi gibi bir sey yaziyordu forumda
eger varsam bu haftaya dahil olacak miyim ? ve takim topigimize gidip bir mehaba mesaji atmak isterim
bir de yapmam gereken seylerle ilgili, ( sorumlulugum kilo bildirimi vs ) bilgi verebilir misin
Sen koş takıma gel buradan.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-6823.html#post21992685
Ben sana orada kuralları yazayım.
Deneme süresi evet var hatta kurallar da biraz sıkı gelebilir bizim takımın.
Eğer öyle gelirse istersen başka takıma bakarsın
ya bir şey sormak istiyorum... ben okuldu derslerdi sınavlardı iyce bakımsızlaştım 1 yıl içerisinde 50 kilodan 66ya yükseldim ve artık tam karar verdim. yaptığınız uygulama şekli hoşuma gitti. verilen herşeye uyarım. evde tekim bu konuda yalnız başına olmuyor ve her an pc başına geçebilirim paylaşım için. Gruplarınıza nasıl dahil olabilirim?
ya bir şey sormak istiyorum... ben okuldu derslerdi sınavlardı iyce bakımsızlaştım 1 yıl içerisinde 50 kilodan 66ya yükseldim ve artık tam karar verdim. yaptığınız uygulama şekli hoşuma gitti. verilen herşeye uyarım. evde tekim bu konuda yalnız başına olmuyor ve her an pc başına geçebilirim paylaşım için. Gruplarınıza nasıl dahil olabilirim?
merhaba,
cuma takımlarında kuralları tam olarak bilmiyorum ama bir takıma alınırsam tek başına başaramadığım kilo verme işini hallederim gibi geliyor 3 sene önce 74 kg iken gittiğim diyetisyen sayesinde 64 kg düştüm tamam ben bu işi öğrendim diyip bıraktığımda 68 kg ile hamile kaldım ve tam 25 kgla sonlandı hamileliğimşuan 71 kgyim çalışıyorum uygun bir takımdan davet bekliyorum
BİZİM TAKIMIZIDA YER VAR ŞUAN
GELEBİLİRSİN :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2683.html#post22003644
Merhaba yaptığınız motive edici birlikte kilo verme yarışması çok mantıklı geldi...
Bende hem üniversite zamanında dengesiz beslenme hemde yeni evli olmam sebebiyle aldığım birçok kilo var
Eğer gruplarda yeriniz varsa benide dahil edermisiniz??..
merhaba bende takımınıza katılmak istiyorum ilgilenirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?