• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de zayıflama takımlarından birine katılmak istiyorum:)
Hikayeme gelince; oooof of:)
Netice itibariyle 2 yılda 65 kg.dan 85.kg a çıkmış 40 yaşında bir hatuncuğum ve kesinlikle zayıflamak istiyorum:)

bende zayıflamak istiyorum ve motiveye ihtiyacım var bende bi takıma girmek istiyorum kızlar..

Ben de zayıflama takımlarından birine katılmak istiyorum:)
Hikayeme gelince; oooof of:)
Netice itibariyle 2 yılda 65 kg.dan 85.kg a çıkmış 40 yaşında bir hatuncuğum ve kesinlikle zayıflamak istiyorum:)

4. takıma bekleriz canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4690.html

Son düzenleme:
24 yaşında 1.68 boyunda, 75 kilo bir bayanım,kilolar genellikle göbek bölgemde toplanmış durumda.
İnsanların zayıfla demesinden gına geldi artık. Çok fazla kilolu durmuyor vücudum bundan eminim fakat 10-15 kiloyu son 2-3 yılda aldığımdan dolayı sanırım insanlarda böyle bir tepki yaratıyor.
Ben de rahatsız olduğum noktalar var tabii özellikle göbek sorunumla ilgili,
Ama kilo veremiyorum,ekmeği kessem gene boğazımı tutamıyorum, pilava vs.sarıyorum.Ama o kadar da çok yemiyorum, şu an masabaşı çalışma düzenimin kilo almamda ve veremememde çok büyük etken olduğunu düşünüyorum ve bir an önce zayıflamaya başlamak istiyorum

2 yıl önce doğum yaptım.iştahım ve iradesizliğim sonucu 84 lere çıktım.1 yıldır kendi çabalarımla 78 lere indim.ama tek başıma yapamıyorum.bunu anladım.1.65 boyunda 28 yaşındayım.eşime karşı çok utanıyorumşkendimden nefret ediyorum bazen.kararlı ve azimli bi takımda yarışmak istiyorum

2 yıl önce doğum yaptım.iştahım ve iradesizliğim sonucu 84 lere çıktım.1 yıldır kendi çabalarımla 78 lere indim.ama tek başıma yapamıyorum.bunu anladım.1.65 boyunda 28 yaşındayım.eşime karşı çok utanıyorumşkendimden nefret ediyorum bazen.kararlı ve azimli bi takımda yarışmak istiyorum

Bol bol paylaşımda bulunurum dersen buyur 13. takıma gel.

24 yaşında 1.68 boyunda, 75 kilo bir bayanım,kilolar genellikle göbek bölgemde toplanmış durumda.
İnsanların zayıfla demesinden gına geldi artık. Çok fazla kilolu durmuyor vücudum bundan eminim fakat 10-15 kiloyu son 2-3 yılda aldığımdan dolayı sanırım insanlarda böyle bir tepki yaratıyor.
Ben de rahatsız olduğum noktalar var tabii özellikle göbek sorunumla ilgili,
Ama kilo veremiyorum,ekmeği kessem gene boğazımı tutamıyorum, pilava vs.sarıyorum.Ama o kadar da çok yemiyorum, şu an masabaşı çalışma düzenimin kilo almamda ve veremememde çok büyük etken olduğunu düşünüyorum ve bir an önce zayıflamaya başlamak istiyorum

3.takıma gelebilirsiniz yerimiz var

merhaba
ben 170 boyunda 84 kiloyum bana yardım edin :((((( lütfen motivasyona desteğe ihtiyacım var

3.takımda yerımız var...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1939.html

slm kızlar,bende yarın başlıyorum diyete ve spora :) aslında bu akşam ilk sporumu koşu bandımda başlattım,45 dklık bir yürüyüşle...benim hikayem şöyle ben hiç birzaman incecik bir kız olamadım,hep kiloluydum.devamlı dikkat ettim.60 ların üstüne çıkmamak için,ozamanlar başarıyordum...2006 yılında 74 kg çıktım ve diyetisyene gidip 4ay içinde 58 kg ya düştüm...ozaman nişanlanmıştım çokta iyiydim öyle ahh ahhh :( sonra 2007de evlendim ,ve dikkat etmemeye başladım,devamlı bişeyler özellikle aburcubur yüzünden kilo aldım yineee :( ve şuanda 94 kg olmuşum.....nasıl oldu ben bile anlamadım ama artık çok sıkıldım 55 kg olmak istiyorum...çok kere denedim ama başarılı olamadım malesef.bu sefer çok kızgınım ciddiyim başladım dönüşü yok bunun.hem bebekte istiyoruz artık...bu kiloyla çok zor ama bunuda biliyorum.oyüzden bir takıma girmek istiyorum kızlar ben hazırım :3:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back