Paylaşımım bol olur diyorsan 6. takıma gel mügüş. İstenmez olur musun hiç.
Yuppppiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşımım bol olur diyorsan 6. takıma gel mügüş. İstenmez olur musun hiç.
2.takımdayım oley
merhabalar bende zayıflamak istiyorum desteğinizle... boy 170 kilom 91
merhaba bende tek başına zayıflayabilen biri değilim. benimde motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. 1,68 boyundayım ve 67.2 kg oldum ve 60 olmak istiyorum beni de aranıza almanızı rica ediyorum.
paylaşımı çok olan bi takıma girmek istiyorum 2 hafta önce başladım diyete...
mrb kızlar 20.11.2011 de doğum yaptım 92 kiloyla doğuma girdim şuan 82 küsürlü kilodayım emzirdiğim için ilk etapta hızlı kilo versemde sonradan yavaşlayacağını düşünüyorum
zayıflamak çok istesemde öncelikli hedefim beslenme düzeni olştrmaak yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorm inş
hedefim 59 boyum 1.66 benim kiloma yakın kilolarda üyelerin oldğu takımlardan davet bekliyorm
eee ya ben nerelere gideyim
Merhaba bende bir diyet grubuna katılmak istiyroum....umarım açık grup vardır... Acil zayıflamam lazım:)))))))))))))67 KİLOYUM....
mrb kızlar 20.11.2011 de doğum yaptım 92 kiloyla doğuma girdim şuan 82 küsürlü kilodayım emzirdiğim için ilk etapta hızlı kilo versemde sonradan yavaşlayacağını düşünüyorum
zayıflamak çok istesemde öncelikli hedefim beslenme düzeni olştrmaak yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorm inş
hedefim 59 boyum 1.66 benim kiloma yakın kilolarda üyelerin oldğu takımlardan davet bekliyorm
ben acil falan kilo vermek istemiorum ben adam gibi 25 hazirana kadar 60 kilo olmak istiyorum çünkü düğünüm var bunu daha öncede yaptım liedeyken üniversitedeyken ama kpss ye hazırlanırken bi aldım alış o alış yani bu gece bi baktım 6 ilo daha almış ama şu an dur dedim paartesiyi beklemedim sonra yaparım demedim saat su an gecenin birbuçuğu ve ben yiyeceklerimi hazırlayıp çantama kutular halinde koydum beni grubunuza alın çünkü ihtiyacım var grup ruhuna ihtiyacım var önümde 5 ay var ve vermem gereken 30 kilo var bunu yapabilirim inanıyorum sizde ianın lütfen bu arada 83 kilo gördüm tartıda
merhaba canım bebeğine Allah uzun ömür versin,hayırlı evlat olur inşallah. yani daha 10 gün önce doğum yapmışsın bence bir kaç ayda doğumdan önceki kilona ulaşırsın. Hamile kaldığında kaç kilodaydın? bende senin gibiyim aslında boyum 163 kilom 80. ikimiz aynı grupta olabiliriz.
merhaba.. 24 yaşındayım 172 boy 70 kiloyum yazın epey kilo vermiştim 58 olmuştum. Fakat masa başı çalışıyorum pek hareket yok işimde malum yediklerim oturuyor üstüme. benim bölgesel fazlalığım var göbeğim yok basenim var biraz. yardımcı olursanız memnum olurum
ben acil falan kilo vermek istemiorum ben adam gibi 25 hazirana kadar 60 kilo olmak istiyorum çünkü düğünüm var bunu daha öncede yaptım liedeyken üniversitedeyken ama kpss ye hazırlanırken bi aldım alış o alış yani bu gece bi baktım 6 ilo daha almış ama şu an dur dedim paartesiyi beklemedim sonra yaparım demedim saat su an gecenin birbuçuğu ve ben yiyeceklerimi hazırlayıp çantama kutular halinde koydum beni grubunuza alın çünkü ihtiyacım var grup ruhuna ihtiyacım var önümde 5 ay var ve vermem gereken 30 kilo var bunu yapabilirim inanıyorum sizde ianın lütfen bu arada 83 kilo gördüm tartıda
merhaba.. 24 yaşındayım 172 boy 70 kiloyum yazın epey kilo vermiştim 58 olmuştum. Fakat masa başı çalışıyorum pek hareket yok işimde malum yediklerim oturuyor üstüme. benim bölgesel fazlalığım var göbeğim yok basenim var biraz. yardımcı olursanız memnum olurum
selam kızlar
3.takıma 2 yenı üye arıyoruz , kaptanımızın izniylede yenı takım arkadaslarına ıhtıyacımız var , kılo verenlere ve gun ıcınde pol paylasım yapanlara nazar boncugu dagıtıyoruz....
gelın yazın paylasalım...
bende hemen geliyorum 2. takımcım herdemk te gelmiş oooo tam bana göre