• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bende tek başına zayıflayabilen biri değilim. benimde motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. 1,68 boyundayım ve 67.2 kg oldum ve 60 olmak istiyorum beni de aranıza almanızı rica ediyorum.

paylaşımı çok olan bi takıma girmek istiyorum 2 hafta önce başladım diyete...

2. takıma buyrun kızlar :16:

mrb kızlar 20.11.2011 de doğum yaptım 92 kiloyla doğuma girdim şuan 82 küsürlü kilodayım emzirdiğim için ilk etapta hızlı kilo versemde sonradan yavaşlayacağını düşünüyorum

zayıflamak çok istesemde öncelikli hedefim beslenme düzeni olştrmaak yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorm inş

hedefim 59 boyum 1.66 benim kiloma yakın kilolarda üyelerin oldğu takımlardan davet bekliyorm

ben acil falan kilo vermek istemiorum ben adam gibi 25 hazirana kadar 60 kilo olmak istiyorum çünkü düğünüm var bunu daha öncede yaptım liedeyken üniversitedeyken ama kpss ye hazırlanırken bi aldım alış o alış yani bu gece bi baktım 6 ilo daha almış ama şu an dur dedim paartesiyi beklemedim sonra yaparım demedim saat su an gecenin birbuçuğu ve ben yiyeceklerimi hazırlayıp çantama kutular halinde koydum beni grubunuza alın çünkü ihtiyacım var grup ruhuna ihtiyacım var önümde 5 ay var ve vermem gereken 30 kilo var bunu yapabilirim inanıyorum sizde ianın lütfen bu arada 83 kilo gördüm tartıda

mrb kızlar 20.11.2011 de doğum yaptım 92 kiloyla doğuma girdim şuan 82 küsürlü kilodayım emzirdiğim için ilk etapta hızlı kilo versemde sonradan yavaşlayacağını düşünüyorum

zayıflamak çok istesemde öncelikli hedefim beslenme düzeni olştrmaak yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorm inş

hedefim 59 boyum 1.66 benim kiloma yakın kilolarda üyelerin oldğu takımlardan davet bekliyorm

merhaba canım bebeğine Allah uzun ömür versin,hayırlı evlat olur inşallah. yani daha 10 gün önce doğum yapmışsın bence bir kaç ayda doğumdan önceki kilona ulaşırsın. Hamile kaldığında kaç kilodaydın? bende senin gibiyim aslında boyum 163 kilom 80. ikimiz aynı grupta olabiliriz.:8:

merhaba.. 24 yaşındayım 172 boy 70 kiloyum:( yazın epey kilo vermiştim 58 olmuştum. Fakat masa başı çalışıyorum pek hareket yok işimde malum yediklerim oturuyor üstüme. benim bölgesel fazlalığım var göbeğim yok basenim var biraz. yardımcı olursanız memnum olurum:4:

eee ya ben nerelere gideyim :(

Merhaba bende bir diyet grubuna katılmak istiyroum....umarım açık grup vardır... Acil zayıflamam lazım:)))))))))))))67 KİLOYUM....

ben acil falan kilo vermek istemiorum ben adam gibi 25 hazirana kadar 60 kilo olmak istiyorum çünkü düğünüm var bunu daha öncede yaptım liedeyken üniversitedeyken ama kpss ye hazırlanırken bi aldım alış o alış yani bu gece bi baktım 6 ilo daha almış ama şu an dur dedim paartesiyi beklemedim sonra yaparım demedim saat su an gecenin birbuçuğu ve ben yiyeceklerimi hazırlayıp çantama kutular halinde koydum beni grubunuza alın çünkü ihtiyacım var grup ruhuna ihtiyacım var önümde 5 ay var ve vermem gereken 30 kilo var bunu yapabilirim inanıyorum sizde ianın lütfen bu arada 83 kilo gördüm tartıda

merhaba canım bebeğine Allah uzun ömür versin,hayırlı evlat olur inşallah. yani daha 10 gün önce doğum yapmışsın bence bir kaç ayda doğumdan önceki kilona ulaşırsın. Hamile kaldığında kaç kilodaydın? bende senin gibiyim aslında boyum 163 kilom 80. ikimiz aynı grupta olabiliriz.:8:

merhaba.. 24 yaşındayım 172 boy 70 kiloyum:( yazın epey kilo vermiştim 58 olmuştum. Fakat masa başı çalışıyorum pek hareket yok işimde malum yediklerim oturuyor üstüme. benim bölgesel fazlalığım var göbeğim yok basenim var biraz. yardımcı olursanız memnum olurum:4:

2. takıma buyrun kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-3279.html

merhaba canım inşallah istediğin kiloya inersin. şimdi hesapladımda 5 ayda 30 kilo demek her ay 6 kilo vermek demek :19:sağlığından olabilirsin yani hesabı yanlış yapmış olma ihtimalini düşünüyorum 83 kilosun 60 kilo olmak istiyorsun yani 23 kilo vereceksin her ay 4 kilo verebilirsen 5 ay sonra 63 kilo olursun. her hafta 1 kilo vermek en sağlıklısı bu şekilde kendine bir program hazırlarsan eminim 5 ayda 20 kilo verirsin tabi spor şart :8: ben 85 kiloydum ekim ayında, kasım ayı boyunca 5 kilo verdim diyet yapmadım sadece şeker ve ekmeği kesdim hamur işlerinden bir gram yemedim :25: sporsuz olmaz dedim dedim 2 gün öncede spora başladım şimdi 80 kiloyum bakalım aralık boyunca ne kadar vereceğim. her hafta 1 kilo vermek istiyorum hedefim bu... sanada kolay gelsin canım sıkma canını panik olma ve 5 ayı iyi değerlendir gerçi düğün hazırlığında kilo verir insan tatlı telaşlar...

merhaba Hazalcan, yazdan bu tarafa 12 kilo mu aldın hııım yani 5-6 ayda almışsın. yani biraz hızlı kilo almışsın. neyse halledersin sıkma canını. bende yıllarca masa başı çalıştım ve evet basenlerde birikme oluyor birde genetik faktörler kiloları hemencecik almamıza neden oluyor :25: spor olmadan ne yazıkki kilo veremeyiz bende yeni başladım.ikimize de bol şans :8:

Son düzenleme:
selam kızlar

3.takıma 2 yenı üye arıyoruz , kaptanımızın izniylede yenı takım arkadaslarına ıhtıyacımız var , kılo verenlere ve gun ıcınde pol paylasım yapanlara nazar boncugu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: dagıtıyoruz....

gelın yazın paylasalım...

bende zayıflamak ve zayıflama grubuna katılmak istiyorum.. demir ilaclarım sayesınde 3 ayda 5 kilo aldım şuan 55 kiloyum 50 kiloya dönmek istiorummm... 3. takımı nası bulcam beeennn.. link war mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back