• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende zayıflamak istiyorum ama tek olmuyor öneri teşviklerinize ihtiyacım var. Benimde kilo verebileceğimi esim dahilnherkese göstermek istiyorum tabii öncelikle kendim icin 2 dogum yaptım ilkinde 32 kilo ikincisinde 13 kilo aldım su anda 69 kiloyum hiç bu kadar olmamıştım. Benide aranıza alın hepbirlikte verelim su kiloları.:14:
Ne yapmam gerektiğini kısaca anlatırsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bende zayıflamak istiyorum ama tek olmuyor öneri teşviklerinize ihtiyacım var. Benimde kilo verebileceğimi esim dahilnherkese göstermek istiyorum tabii öncelikle kendim icin 2 dogum yaptım ilkinde 32 kilo ikincisinde 13 kilo aldım su anda 69 kiloyum hiç bu kadar olmamıştım. Benide aranıza alın hepbirlikte verelim su kiloları.:14:
Ne yapmam gerektiğini kısaca anlatırsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

6. takıma gelebilirsin canım...
orada ne yapman gerekenleri anlatırız...

selam, ben karar verdiğim taktirde oldukça iradeli ve hırslı bir insanım. ergenliğe geçerken 59 kilo ya kadar çıkmıştım. Sonra bir kaç arkadaşımın lafı üzerine gaza gelip 46-47 kiloya kadar düştüm. Düzenli spor ve beslenmeyle. 1 buçuk yıl kilomu korudum. Fakat sınav senesi gelince ve sporu da bırakınca tekrar kilo almaya başladım. Onlarca pantalonumdan sadece 1 2 sini giymek bana çok koyuyor. İnsanların gelip bana yanak yapmışsın demeleri de beni oldukça hırslandıryor. Evet şuan 60 61 kiloyum. 163 boyundayım. Bu sene mezuniyetim de var ve tombiş bir kız olmak istemiyorum. Düzenli bir şekilde yanımda birilerinin olduğunu da hissederek birlikte kilo vermek istiyorum. Saygılar..

Merhaba;

Ben üniversiteye kadar zayıflığından utanan bir kızdım, üniversiteden sonra yemek yemenin ne kadar keyifli bişi olduğunu keşfettim ve şimdi fotoğraflarımı kırpmakla meşkulüm:(
Eski güzel fiziğime dönmeye niyatim var ve bunu hep birlikte başarırsak mutlu olurum.1,63 boy, 65 kg. :((

ama neden beni de almıyorsunuz aranıza =) hepimiz kader ortağı değilmiyiz =) bende üniversiteye başladım evden uzağım diye yedikçe yedim 12 kilo aldım.6 si gitti kendi çabalarımla ama hala uğraşıyorum.şuan 66 kiloyum ve 24 yaşındayım.Bir gruba girsem iyi olur hepinizi seviyorum :3:

arkadaşlar yeni üye oldum 26 yaşımdayım 2 yıllık evliyim evlendikten sonra 8 kilo aldım ara ara verim yine aldım artık tamamen kurtulmak istiyorum 66 kiloyum 55 e düşmek istiyorum umarım benim için burası denetleme mekanizması olur cevabınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,

doğumdan sonra başka bir internet sitesinde katıldığım iki aylık yarışma sayesinde 58 kg. a düştüm. Ancak 6 yıl içinde 65 kg çıktım.
Boyum 1,60 bir hafta önce spora başladım. Haftada 3 gün spora gidiyorum. Yağ, kas, su ölçümlerimi yaptırdım, aksatmadan ayda bir yaptırmaya devam edeceğim ve evdeki tartımda da bunun kontrolünü sağlayacağım. Kurslar v.s nedeniyle haftanın 6 günü sürekli koşturmaca içindeyim. Tek eksiğim diyete başlayamamak.
Şu an 65 kg ım eğer bir yarışmaya katılırsam yine zevkle, eğlenerek ve motive olmuş bir şekilde kilo verebileceğime inanıyorum. Zaten en güzel yanı yediklerinizin listesini yaparak yeme alışkanlığınızın farkındalığına varmak.

Ayrıca bu yarışmaları düzenlemek için üyelik ücreti talep etmemiş olmanızdan ve verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim.

Diyet bölümünün kurallarından haberdar olmadığımdan dün 60-69 kg grubuna yanlışlıkla katılım isteği mesajı göndermiştim. Kan şekerim sürekli düşüyor ve kendimi durdurmakta zorlanıyorum. Günde 8 kez kendimi bir şeyler yerken buluyorum. Yarışma içinde olmak bu açıdan bana fayda sağlıyor. Bundan sonra da sağlayacağına eminim. Dilerim gruplarınızda boş yer vardır. Beni aranıza alacağınızı ümit ediyorum.

Esen kalın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back