Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende aranıza kaltılmak kilo vermek istiyorum sizinle birlikte kilo vermek istiyorum
vereceğim 4 5 kilo beni çok zorluyor ama ben çok inatçıyım, siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım alarak
istediğim kiloya ulaşmak istiyorum
162 boyum
57 kiloyum
20 yaşındayım
Günaydın ben geldim benide aranıza alırmısınız
Lütfennn..
[/QUOTE]Merhaba arkadaşlar eğer azimle yarışacak birini arıyorsanız ve aranıza katılacak kişiye destek olacaksanız ben hazırım. Takımım için yarışıyorum diye düşüneceğimden gaza geleceğim ve takımımı yükseltirken kalorilerime veda edeceğim. İki hafta önce spora başladım. Ayrıca tempolu yürüyüşümü de yapıyorum. Gıdalarıma dikkat ediyorum. Haftada bir gün kendimi sınırlamadan yiyorum. İki hafta önce 67 idim şu an 65 kiloyum.
Azimle, sevgiyle, el ele verecek bir takımdan teklif bekliyorum.
Bel 75 cm
Basen 105 santim beni bu basenlerden kurtaracak en mantıklı yer burası bunu biliyorum.
Esen kalın.
Ben kendimi bildim bileli kiloluydum ama son dönemlerde daha da fazla aldım. 1.61 boyunda 78 kiloydum. 1 haftadır dikkat edip 2 kilo verdim. Ama motivasyonum arada bir kayboluyor. Ben de bu takımlardan birine katılmak istiyorum.
Ben 1.71 boy 67,2 Kilo ile bugün rejime başladım. Aslında hergün rejimdeydim ancak günün kapanışını çikolata, gofret ve bisküvi ile yaptığım için bi işime yaramadı.
sigarayı bıraktıktan sonra almış olduğum 11 kiloyu verebilmek için var gücümle uğraştım ancak +3 - 3 döngüsünde tartım sürekli gidip geldi.
internette muzaffer kuşhanın diyet reçetesini uygulayanların oldukça memnun kaldıklarını okudum. ( her ne kadar fizyolojik açıdan zorlandıklarını belirtselerde.)
bugün bende başladım. Şimdiden başım dönüyor, gözlerimin önünde bişeyler uçuşuyor. kendimi ölecek gibi hissediyorum. Ancak azimliyim. Başaracağımmm):))
Evet sabah kahvaltısında neredeyse hiç birşey yoktu. Ancak sürekli uygulanmıyor bu diyet. maksimum 4 hafta daha sonra 45 günlük dinlenme süreci başlıyor.
Ara öğünde yok, meyvede yok.bu diyetin yorumlarını etkileyici buldum. 15 gün sayılı gün temennim çabuk geçmesi :)