destina_88' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Aralık / 1
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 1 KİLO
Ocak / 1,1
Şubat / 0,2
Mart / 0,4
Nisan / 0,2
Mayıs / 0,3
Haziran / 0,1
Temmuz / 0,7
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (289. Etap) ( 67,0 )
Bitiş Kilosu (317. Etap) ( 63,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 5,97% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,21% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 138 )
Yorum : Sevgili destina_88, 21 Aralık 2012 (289. Etap) ve 67 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 12 Temmuz 2013 (317. Etap) tarihinde toplam 4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 63 dür. Hedefini %100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
diğer arkadaşlarıma göre çok az kilo vermiş olmama rağmen, kupayı görünce çok sevindimm
.
Ortaokul yıllarımdaki kiloya dönmüş olmanın mutluluğu var içimde
.
hep etli butlu bi çocuk ve sonrasında da öyle bir gençtim. ortaokul yıllarım 63-67 kilolar arasında geçmişti. lise bittiğinde 74'ü görmüştüm. boyum da 1.74'tü fakat bu kiloyla çok iri gösteriyordum.
bikaç diyetisyen maceram oldu, aldım verdim, aldım verdim. 67'nin altına inemedim son diyetisyenimle. sıkılmıştım küçük yaştan beri kiloyla mücadele etmekten. sonra bu grubu denedim, 6.takım'ı. arkadaşlarımla birlikte olmaktan çok keyif aldım; birinden sporla ilgili bilgilendiysem, diğerinden yiyeceklerle ilgili, bir diğerinden de bu işin psikolojik boyutu ile bilgilendim.kilo vermek çünkü bir bütün. biri olmadan diğeri olmuyor.
geçen yıl temmuz ayında evlenirken 67 kiloydum, şimdi 1 yıllık evliyim ve 63 kiloyum. evlenince daha çok kilo alırsın diyenlere inat ben verdimm
. tabi bu durumdan en çok eşim karlı çıktı. 'ben yine seni severim ama evlendikten sonra sen 80 olursun.' demişti. iddiaya girmiştik, onunla olan iddiamı da kazandım; bana hayran bakışlarını da
. en çok onu şaşırtmak hoşuma gitti sanırım
.
disiplin yerleşti artık, sahur-iftar dikkatli yemeye ve spor yapmaya devam ediyorum.
bu takım olmasaydı, hayatta bunları yapamazdım. çünkü her vazgeçişimde, kolumdan tutup kaldıran, sırtımda destek veren ellerini hissettiğim takım arkadaşlarım, dostlarım oldu.yüz kere vazgeçsem, yüz kere kaldırdılar; sağolsunlar, varolsunlar; mutlu ve zayıf kalsınlar, hepiniz gibi:))