püskütçüm çok teşekkür ederim
karnemi bende hep eda01 olarak bakmıştım unutmuşum bu nickimi
inşallah tekrar yine karne alırımm
18 Temmuz 2005 tarihinde başlayan yarışmamızda bugüne kadar; kimler kaç kilo vererek mezuniyet karnesi aldı, başarı öyküsünü kimler paylaşıp başarısının sırrını açıkladı?
Hepsi bu mesajda ve indeks görünümüyle yer almaktadır ve düzenli olarak güncellenecektir.
Not: Yarışmacılar, mezuniyet tarihine göre sıralanmıştır.
Merhabalar:) buraya yazmadan gitmemek gibi bi hayalim vardi ve ben bunu basardim cok mutluyum su anda.. 84leri gordum ve artik dur demem gerektigini anladim kendimi herkes gibi seven bi insanim yazik etmemeliyim dedim zayiflamaya karar verdim tek basima 78leri gordugumde burayi farkettim cuma yarismasini. 7.takima katilmam bana cok moral oldu sporuma ve diyetime tamamen olmasada adapte olabildim evet kacamaklarimda oldu ama dukan yapiyodum zaten ve bi porsiyon meyve bile kacamakti spor salonuna yazilmam kilo vermemi cok hizlandirdi yani sporsuz olmaz bu is .. Tam hedefime ulasamasamda su anki halimden memnunum ve dukana 7.takimdan neve kaptanima bana destek olan herkese cok tesekkur ediyorum eski yeni halim diye fotograf atmak istiyodum ama eski halim olmadigindan soyle soyleyebilirim 44e olmazken suanda 38bedene girebiliyorum ve mutluyum tabiki darisi yarismadaki tum bayanlara:) hersey icin tekrar tesekkurler cuma yarismasiii:)
ananee ' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 2,1
Ağustos / 2,9
Eylül / -0,7
Ekim / 3,2
Kasım / 0,9
Aralık / 3,4
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,8 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (265. Etap) ( 79,0 )
Bitiş Kilosu (289. Etap) ( 67,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 11,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,94% )
Toplam Süre ( 25 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,60% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 472 )
Yorum : Sevgili ananee, 6 Temmuz 2012 (265.Etap) ve 79 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 28 Aralık 2012 (289. Etap) tarihinde toplam 11,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 58 dir. Hedefini %84 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Degerli kadinlar kulubu uyelerine basta Püsküüt'e,tum 9.takimima ama ozellikle bu yola beraber ciktigimiz dukandasim,yolarkadasim Buseb'e cooook ama coook tesekkurler.Dukanla basladigim amacima yine dukanla ulastim.Kolay mi oldu? Tabii ki hayir, ama burdaki paylasim,destek olmasaydi hic olmayabilirdi.Takim ruhunun inkar edilemez etkisini kesinlikle yasadim ve gordum.Kararliysaniz, iyi bir takiminiz varsa hiiic korkmayin kizlar dogru yerdesiniz.Tek yapmaniz gereken; burasi diyetin bir parcasi, bunu unutmadan, duzenli paylasimda bulunarak,buraya, paylasimlara sadik kalarak, hatalarinizin gorunmesi ve sizin de baskalarinin hatalarini gormeniz, bunlarin paylasimi neticesinde de zaman zaman kosar adimlarla kimi zaman da salyangoz edasinda hedefe ulasmaniz,inanin bazan herseye uysaniz da kilonuz duruyo ama pes etmeyin sabirli olun,ben (biz) bunu yaptik.Inanin gerisi otomatik olarak gelio zaten.Paylasimlarinizi yaparken lutfen samimi olun,elestirmeye ve elestirilmeye acik olun cunku dost aci soyler birbirimizi kirariz endisesiyle samimiyetsizlikten uzaklasmayin ama sevgi ve saygi cercevesinde bunlari yapalim.Hepinizin en kisa surede hedeflerine ulasmasini tum kalbimle diliyorum.En buyuk kadinlar kulubu
marti 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Aralık / 0,8
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 0,8 KİLO
Ocak / 4,3
Şubat / 2
Mart / 1
Nisan / -0,1
Mayıs / 0,3
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (290. Etap) ( 70,2 )
Bitiş Kilosu (307. Etap) ( 61,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,82% )
Toplam Süre ( 18 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,66% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 461 )
Yorum : Sevgili marti, 28 Aralık 2012 (290. Etap) ve 70,2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 3 Mayıs 2013 (307. Etap) tarihinde toplam 8,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dir. Hedefini %81 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.