piam ...
5. takım seninle gurur duyuyor, kilo vermek herkesin harcı değil. hayatın diğer alanlarında da azimli,başarılı bir insan olduğuna eminim.seni çok seviyorum ve öpüyorum bitanem
sevgili pia
tebrik ederim hayatım alkisalkisalkis hihoyyyt :hooray: çok güzel bir başarı ve azim örneği oldun karşımızda :enbuyukkk: sen bu karneyi hakettin yani:lepi: inşallah verdiğin kilolarla tekrar karşılaşmazsın :Saruboceq: darısı bizim başımıza biz de bir gün bu sayfalara adımızı yazdırırız inşallah :Saruboceq:
Piacığıma gelince.....
Yalnızlıktan bunalan gurbet güzelimiz:teselli:
Hayata her anlamda güzel tarafından bakmayı başarabilen insan kişisi:roflol:
Muhteşem ve merhametli güzel bir anne...Şeniz
Hayır işleriyle hayatını dopdolu geçiren muhteşem insanşutarafagittibuyrunnnnnnnnn
5. takıma katkısı büyük olan güzel arkadaşımız senide sonunda mezun etmenin keyfi ile gülümseyerek açtık bu gün gözümüzü, terik ederim azimli arkadaşım benim, 5. takımın kalan üyeleri için çok güzel bir örneksin, dilerim kurtulduğun kilolarınla bir daha hiç bir araya gelmezsiniz....Başarın için tekrar tebrik ediyor senin adına çok mutlu olduğumu belirtmek istiyoruma.s.hayırlı olsun canımcımmm:teytey:
piacım seni çok tebrik ediyorum.ne güzel hedefine ulaştın inşallah bende birgün hedefime ulaşıp şuraya adımı yazdırırım.ama yinede mutluyum hala hedefime varamadıysamda bir çaba içinde olmakta güzel .seni çok öpüyorum tebriklerr.
piacigim sende mezun oldun canim.benim gurbet arkadasim tebrik ediyorum seni. cok gurur verici bir sey basardigin. insallah kilolarin birdaha dert olmaz basina. cndan kutluyorum.a.s.:1hug:
SıCaK BrOwNi'nin Cuma Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Eylül / 2,2
Ekim / 2,7
Kasım / 0,9
Aralık / -0,3
Ocak / 0,4
Şubat / 2,8
Mart / 0,4
Nisan / 0,7
Mayıs / 0
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 68,2 )
50. Etap Bitiş Kilosu ( 58,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 9,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,37% )
Toplam Süre ( 35 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,41% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 280 )
Yorum : Sevgili SıCaK BrOwNi 7 Eylül 2007 tarihinde ve 68,2 kiloyla başladığı Cuma Yarışması'ndan, 16 Mayıs 2008 tarihinde toplam 9,8 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacıların bireysel derecelerini gösteren, başlangıçtan bugüne vermiş oldukları toplam kiloya göre sıralandıkları 3 Mayıs tarihli son listede dokuzuncu (9/89) sıradadır.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmadan bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.