Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu + çilek yağı ile masaj

ben 3 4 qun kullndm çörek otu yagını kullndm belirgnleştı tuylerım çörek otu yagını bıraktm çilek yagıyla devam edıyorum

kizlar birsey soracam ben aktardam cilek ve corek otu yagini aldim ama markasi "doganurunler"
ama bana sanki bu yaglar'da katki olarak baska birsey var cunku bir ara cilek yagini yuzume surerken dudagima geldi ve tadi ck aciydi hic cilek yagi yani konsantre bir katkiya benzemiyrdu.
Acaba sizinkiler ne urunu? ve doganurunler'i kullanan veya bilen varmi??

göğüsler için çilek yağı diyorum başka bir şey demiyorum kızlar.bir haftadır kulanıyorum aman maş diyeyimm.her gece yatmadan önce masajla sürüyorum ve ir haftadır her sabah gece yattığımdan daha iri bir şekilde kalkıyorum.ben de çok işe yaradı teytey

çörekotu tok karna yenince kilo aldırıyo canım bnmde göğüslerimi büyüttü ama 5 kilo aldım gerçi isteyerek aldım ama herkes kilo almak istemez aklınızda olsun

çörekotu tok karna yenince kilo aldırıyo canım bnmde göğüslerimi büyüttü ama 5 kilo aldım gerçi isteyerek aldım ama herkes kilo almak istemez aklınızda olsun

bahsettiğin çörekotu yağı değil değil mi canım bildiğin çörek otunu yedin tok karnına yani?

bahsettiğin çörekotu yağı değil değil mi canım bildiğin çörek otunu yedin tok karnına yani?

Evet tatlım konuda çörek otu yedim demiş arkadaş oyüzden söyledim göğüsleri büyüttüğü doğru 50 yaşındaki annemde bile farkediliyo am kiloyada dikkat etmek lazım aç karna suyla yendiğinde kilo aldırmıyomuş ama tokken balla yersen aldırıyo

canım ne kadar sürede etki etti?

bunuda ilkkez duydum yaa..:76: öyle şey olurmu hiç kızlar ya...büyümiyecekse büyümez..gelişme çağındaysan zati büyürler...:44:

bunuda ilkkez duydum yaa..:76: öyle şey olurmu hiç kızlar ya...büyümiyecekse büyümez..gelişme çağındaysan zati büyürler...:44:

hmmmmmmmm hemen onyargi yapmayin, bastan "gogus buyutmek" deyince "kilo veriyrm" gibi kulaga normal gelemez ama imkansiz da degil. Nasil bir yerini inceltiyorsaniz, bir yerinizide genisletebilirsiniz.. bircok yonte var ve uygulayanlar da gayet memnum sonuc alamayanlar hairc ki bunlarin sebebi ne bilemem. masaj ile hersey olur ama baska tpiklerde gorudugum gibi bir melodi ile buyuyor denildigine ben inanmadim ve hala inanmam ama masajla hersey olur. Ister gogus buyut ister selulitlerini yok et!!!

kızlar dün bi video izledm mralm altüst oldu:S:S doktorr btkisel ürünlerde olsaa sürmeyn göğsnüzee mutlaka kmysl vrdrr vee kanser riski artar diyordu.eğer büyütüyrsa böyle şyler ozaman korkn asıl dediii yaaa:S:S:S ancak ve ancak estetkle büyürmüşşş doktorr bu tarz seylernn kanser riskini artırdığını söyledii.bnde cok üzüldm duynca mralm bozllduu.hiç kullanmadm gerçi byle şyler anma dkkat edn kzlarrr sağlık dha cok önemlii.vazgeçin demiyormm.ama ben spor yapıyrmm 5 harekt vr onları yapıyorm buzla masaj yapmayada bşladm böle dvam ecicem bkalm gelşme olckmıı ümidimi kaybetmedm :)

doktor estetik reklamini yapmis olmasin? canim yaglarda belki koruyucu kimyasal maddeler vardir ama bunlar E vitamin gibi seylerdir tahmince. Ama sana sunu soyleyeyim, bakim niyetine surdugumuz onca nemlendirici, sampuan, sabunlar, makyaj, vs hatta bazi hazir gidalar da bile kanser riski arttiran kimyasal maddeler bulunuyor. Hele bakim kremlerinde kimyasal maddeden baska birsey yok bunu garanti edebilirim. Ha ama sunu unutmayalim ki kullandigimiz dogal yagalar ne kdr dogal olsa bile fazlasi zararlidir. Heleki boyle konsantre olan yaglar olunca.
Yinede uyarin icin tesekkur ederim

ya kızlar allah aşkına biri tam olarak anlatsn napılcanı. çörek otunu mu yiycez? yağını mı sürcez? küç yağı ne ? ve küç yağı, çörek otu yağı ve çilek yağı bunların hepsi çok ağır gelmesin ? cevap vern lütfen bnde ona göre yarın başlıycam. bu arada hayıt tohumu içiyorum ben ayriyeten oda kadınlık hormonu östrojen içeriyo ve göğüs büyütüyomuş tüylenmeleri gideriyomuş, adeti düzene sokuyomuş vs. bilginize...:)

hayıtı 2 hafta yedim bala karıştrıp birde civan perçemi çayı içtim biraz dolgunlaştı gibi aama hala adet görmedim :S sıkılıp bıraktım tekrarmı başlasam acab a:S

kızlar hepinize bol şans.benim bi sorum olcak.hayıt içiyorum sabah akşam.ve yatmadan önce çörek otu yağı ile masaj yapıyorum.2 oldu başlayalı ama ilk günden kaşıntı kasılma ve dolgunlaşma hissedenler olmuş.ben kaşıntı dahi hissetmedim erken diceksinz belki ama kaşıntı fln hissedenler olmuş onun için soruyorum.ilk günlerde faydasını görmeyip sonradan gelişme olan var mı? kaç günde değişiklk hissetmeye başlarım:44:

çilek + çörek oyu yağıyla masaj yapmanın gerçekten faydası var kızlar annem bile büyümüş bunlar dedi ve kilomda artışta yok her duşa girerken önce çörek otu yağıyla masaj yapıyorum 10 dk sonra biraz çekmesini bekleyip aynı işlemi çilek yağıylada tekrarlıyorum adet dönemimde geçti ama dolgunluk aynı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…