çörekotu tok karna yenince kilo aldırıyo canım bnmde göğüslerimi büyüttü ama 5 kilo aldım gerçi isteyerek aldım ama herkes kilo almak istemez aklınızda olsun
bahsettiğin çörekotu yağı değil değil mi canım bildiğin çörek otunu yedin tok karnına yani?
Evet tatlım konuda çörek otu yedim demiş arkadaş oyüzden söyledim göğüsleri büyüttüğü doğru 50 yaşındaki annemde bile farkediliyo am kiloyada dikkat etmek lazım aç karna suyla yendiğinde kilo aldırmıyomuş ama tokken balla yersen aldırıyo
Çilek yağı tüylenme falan yapıyor mu arkadaşlar? :18:
bunuda ilkkez duydum yaa..:76: öyle şey olurmu hiç kızlar ya...büyümiyecekse büyümez..gelişme çağındaysan zati büyürler...:44:
canım ne kadar sürede etki etti?
kızlar dün bi video izledm mralm altüst oldu:S:S doktorr btkisel ürünlerde olsaa sürmeyn göğsnüzee mutlaka kmysl vrdrr vee kanser riski artar diyordu.eğer büyütüyrsa böyle şyler ozaman korkn asıl dediii yaaa:S:S:S ancak ve ancak estetkle büyürmüşşş doktorr bu tarz seylernn kanser riskini artırdığını söyledii.bnde cok üzüldm duynca mralm bozllduu.hiç kullanmadm gerçi byle şyler anma dkkat edn kzlarrr sağlık dha cok önemlii.vazgeçin demiyormm.ama ben spor yapıyrmm 5 harekt vr onları yapıyorm buzla masaj yapmayada bşladm böle dvam ecicem bkalm gelşme olckmıı ümidimi kaybetmedm :)
kızlar dün bi video izledm mralm altüst oldu:S:S doktorr btkisel ürünlerde olsaa sürmeyn göğsnüzee mutlaka kmysl vrdrr vee kanser riski artar diyordu.eğer büyütüyrsa böyle şyler ozaman korkn asıl dediii yaaa:S:S:S ancak ve ancak estetkle büyürmüşşş doktorr bu tarz seylernn kanser riskini artırdığını söyledii.bnde cok üzüldm duynca mralm bozllduu.hiç kullanmadm gerçi byle şyler anma dkkat edn kzlarrr sağlık dha cok önemlii.vazgeçin demiyormm.ama ben spor yapıyrmm 5 harekt vr onları yapıyorm buzla masaj yapmayada bşladm böle dvam ecicem bkalm gelşme olckmıı ümidimi kaybetmedm :)