Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu + çilek yağı ile masaj

ben de çok merak ediyorum bunu tatlım ya. kuzenim 8 ay önce doğum yaptı hamileyken süperdi diyor çok memnundum dedi ama sonra eski boyutuna dönmüş:/ hem de yumuşuyormuş şimdi biizmki gibi dik de durmuyormuş yani. ama tabi bu durum kişiye göre değişir. annemin de hamilelikte büyümüş tabii sonra küçülmüş ama eski haline de dönmemiş

canım bu benım 2.dogumum ve su an emzırdıgım için buyuk.ilk cocugumdan sonra yanı emzırmeyı bıraktıktan sonra çok küçüldü.yanoı yumusayınca daha küçük gözüktu.benım daha öncesınde böyle bı takıntım yoktu.yanı emzırdıkten sonra sorun yarattı bana.o sertlık kalmıyor.tabı buyuyenlerde var.bence bunye meselesı.kısıden kişiye degısıyor galıba....CADIARZU

çörek otu yağını 2 gündür yatmatmadan sürüyorum masaj yapıyorum 5 dk çilek yağıda mı ekliyim şimdi

çilek yağında 2. haftam göğüslerimin yanları acıyo inş büyüme acısıdır bunlar :) adet dnemime daha çok var bakalım çilek yağına azimle devam :)

ben şu çörek otu yağını bi kullanayım 10 günü aşsın bi değişiklik olursa devam ederim yoksa
çilek yağı ile devam ederim

ya biriniz yiyin diosunuz çörek otunu biriniz çörek otu yağıyla masaj yapın diosunuz hangisi doğru :KK43::KK59:

canlarım uzun süredir bu siteyi takip ediyorum sizler için en genel geçer ve etkisi olan yorumları topladım ben aynen bu yazanları uygulayacağım kesinlikle bunları yapmadan para tuzaklarına düşmeyin pahalı kremler almayın hersey bitkileren geçiyor...

işte yorumlar (((((( Arkadaşlar uzun zamandır bloglarınızı takip ediyorum ve sizin bilgilerinizden yararlanarak bende göğüs büyütme serüvenine başladım. Tam tamına 1 ay 5 gün oldu bu süre boyunca tek yaptığım şey çörek otu yemek ve akşamları yatmadan önce çilek yağı ile masaj yapmak ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki göğüslerim büyüdü. denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. bol şanslar
--------------------------------------------------------------------------------

sabah akşam yedim kızlar bununla birlikte her akşam yatmadanda msaj yaptım çörek otunuda 1 tatlı kaşığı yedim evet caım 6 cnmlik bi büyüme var ve ben en büyük etkenin çilek yağ olduunu düşünüyorum kesinlikle çilek yağı ile masaj yapmanızı tavsiye ediyorum etkisini görceksinizdir. çörek otunu nasıl ydiğime gelince ben direk çiğnemeden yutuyorum kızlar küçüde öyle yutuyodum hatta. bide benim göğüslerim kilo verdiğim için yumuşamıştı çok ama şu 1 aydır hem sertleşti hemde
--------------------------------------------------------------------------------

canım benimkinin markası karden. üstünde karden çilek aroması yazıyo çörek otuna gelince ben çiğemeden yutuyorum küçüde öyle yutuyodum suyla yutarsan bişey olmaz)))))

bu cümlelerr site kullanıcılarının ve güwenilir ben sınadan sonra başlayacağım bi krem kullanıom şuan 3 kutu gaza geldim 189 :KK43: ama keşke bu yorumları okuupta 189 luk kremi 200 tl lik göğüs büyüten bantları alsa idim.. ama bu iki ürünün faydaısnı görmo deilim.. 4 cm ws büyüdüler.. yanlız bu parantez içindeki şeyleri uyguluycam bigün 80 yapacağım onları :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar nette okudum.bir doktorun sitesinde hatırlayamadım şimdi.ama çörek otunun sürekli yenmesi bağırsaktaki yararlı bakterileri öldürüyormuş.ben çörek otu yağı,çilek yağı ve birde ısırrgan otu aldım.çörek otu yağını akşam çilek yağını gündüzleri,ısırgan otunuda yatmadan önce bir fincan içerek deniycem gelişmeleri 3-4 topikte paylaşıcam bakalım faydasını görücekmiyim.:KK1:

çiLek yagını bende kuLLanmıstım gecen sene fayda etmıstı asLında ama suan göğüs öLçüm iyi gene alıcam cıLEk yagını cunku cıLek yagıyLA masaj sertLEstırıyo göğüsLEri

Ben sürdüm çörek otu yağını,gündüzleride çilek yağını sürcem.bakalım neler olcak.:18:

ayy ne güzel bilmeden göğüslerimi büyütüyomuşum ben :KK66:
bende çörek otunu yiyorumda,daha 2 hafta oldu...
ben kilo almak için balla karıştırp yiyorum meğer göğüste büyütüyomuş baksenn...
çilek yağımda var ee bende başlarım bu geceden masaja artık:KK66::KK66:

bende dun kullanmaya basldm kızlar bnmkılerde suanda çok acıyor. bi tavsıyem daha war . kollara boyuna ve omuza yapılan masajlar cok etkılı oluyo bır haftadr yapıyrm acayp dolgunlk oldu:81:

bende dun kullanmaya basldm kızlar bnmkılerde suanda çok acıyor. bi tavsıyem daha war . kollara boyuna ve omuza yapılan masajlar cok etkılı oluyo bır haftadr yapıyrm acayp dolgunlk oldu:81:

kızlar bende yarın çilek yağıyla çörek otu alıyorum inşallah. Allahım nolur işe yarasınnnnnnnnnnn !!!!!!!! :KK14: :KK14: :KK14: :KK5: :KK5:

çilek yagı sertlık verıo gögüse şeklı super oluo :KK70: çörek otu yagıda genışletıoda tüylenme olur dye korkuorum snra bıde onla uraşmıyım :S

çilek yagı sertlık verıo gögüse şeklı super oluo :KK70: çörek otu yagıda genışletıoda tüylenme olur dye korkuorum snra bıde onla uraşmıyım :S

karamelcim bende 2 haftadır çörek otu yağını ve mersin yağını karıştırıp sürüyorum. hafif hafif tüyler vardı zaten çoğaldırlar ve belirginleşmeye başladılar. benden söylemesi:KK25:

X