canlarım uzun süredir bu siteyi takip ediyorum sizler için en genel geçer ve etkisi olan yorumları topladım ben aynen bu yazanları uygulayacağım kesinlikle bunları yapmadan para tuzaklarına düşmeyin pahalı kremler almayın hersey bitkileren geçiyor...
işte yorumlar (((((( Arkadaşlar uzun zamandır bloglarınızı takip ediyorum ve sizin bilgilerinizden yararlanarak bende
göğüs büyütme serüvenine başladım. Tam tamına 1 ay 5 gün oldu bu süre boyunca tek yaptığım şey çörek otu yemek ve akşamları yatmadan önce çilek yağı ile masaj yapmak ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki göğüslerim büyüdü. denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. bol şanslar
--------------------------------------------------------------------------------
sabah akşam yedim kızlar bununla birlikte her akşam yatmadanda msaj yaptım çörek otunuda 1 tatlı kaşığı yedim evet caım 6 cnmlik bi büyüme var ve ben en büyük etkenin çilek yağ olduunu düşünüyorum kesinlikle çilek yağı ile masaj yapmanızı tavsiye ediyorum etkisini görceksinizdir. çörek otunu nasıl ydiğime gelince ben direk çiğnemeden yutuyorum kızlar küçüde öyle yutuyodum hatta. bide benim göğüslerim kilo verdiğim için yumuşamıştı çok ama şu 1 aydır hem sertleşti hemde
--------------------------------------------------------------------------------
canım benimkinin markası karden. üstünde karden çilek aroması yazıyo çörek otuna gelince ben çiğemeden yutuyorum küçüde öyle yutuyodum suyla yutarsan bişey olmaz)))))
bu cümlelerr site kullanıcılarının ve güwenilir ben sınadan sonra başlayacağım bi krem kullanıom şuan 3 kutu gaza geldim 189
ama keşke bu yorumları okuupta 189 luk kremi 200 tl lik göğüs büyüten bantları alsa idim.. ama bu iki ürünün faydaısnı görmo deilim.. 4 cm ws büyüdüler.. yanlız bu parantez içindeki şeyleri uyguluycam bigün 80 yapacağım onları