Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu + çilek yağı ile masaj

bende iki gundur yiyorum ama cignedikce acayip bir tat oluyor biraz cigneyip pesinden su iciyorum tadini almamak icin sen nasil yiyorsun? ve kac cm buyume oldu olctun mu?

cnm peynire ve salatalara çk yakışıyo bolca dök tadı eminim güzel gelecek.

merhaba bende çörek otu yağıyla masaj yapmayı denedim bir süre şu sıralar bıraktım. Çilek yağı hakkında bi yerde sıkılaştırdığı için büyütmez diye bir yazı okumuştum acaba sizde duydunuz mu. Fikir verin lütfen kararsızım :/

kızlar çilek yağını ben denemedim ama çörek otu yağı için sadece şunu söylüyorum MUCİZE !!
benim göğüslerimde çatlaklar vardı ve 80 beden giyiyordum biraz daha büyük istiyordum. sabah kalkınca çatlak kremini sürüyorum akşam yatmadan önce çörek otu yağını göğüslerime masajla yedirip streç film'liyorum sabah uyanınca streçler zaten çıkmış oluyor 1 aydır devam ediyorum ve şu an 85 giyiyorum ama biraz taşıyor ve 17 yaşındayım daha. herkese öneririm aktarlardan alın 4-4,5 tl ortalama gidip o kadar silikon parası vereceğinize doğal büyütün :))

kızlar streç filmi göğsünüze nasıl sarıyorsunuz? ve gece onla nasıl yatıyosunuz biri ayrıntılı anlatabilir mi :)) her sabah yıkamak gerekiyo demi bide erkenden işe gidenler fln napacak :/

kızlar ben aynen çilek yağıyla masaj yaptım ve çörek otu yedim. bi de hayıt içiyorum. Ve sonuçlar mükemmel diyebilirim.Daha 1 hafta olmadı ama 75 destekli büyük gelirken şuan taşıyor diyebilirim. :O gözle görülebilir fark var. elime de dolgun geliyorlar zaten

Arkadaşlaaar çilek yağı ve çörek otu hakkındaki son durumlar nelerdir bilgilendirebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…