Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çörek otu + çilek yağı ile masaj

tempro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
21
0
36
İstanbul
Arkadaşlar uzun zamandır bloglarınızı takip ediyorum ve sizin bilgilerinizden yararlanarak bende göğüs büyütme serüvenine başladım. Tam tamına 1 ay 5 gün oldu bu süre boyunca tek yaptığım şey çörek otu yemek ve akşamları yatmadan önce çilek yağı ile masaj yapmak ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki göğüslerim büyüdü. denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.. bol şanslar kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan

sabah akşam yedim kızlar bununla birlikte her akşam yatmadanda msaj yaptım çörek otunuda 1 tatlı kaşığı yedim

bende iki gundur yiyorum ama cignedikce acayip bir tat oluyor biraz cigneyip pesinden su iciyorum tadini almamak icin sen nasil yiyorsun? ve kac cm buyume oldu olctun mu?

hiç ölçtün mü cm olarak büyüme var mı? ben de ilk çilek yağı kullanmıştım, o zaman baya büyümüştü, hâlâ diyorum kendi kendime, acaba çilek yağının hikmeti miydi diye çünkü o kadar hızlı bi büyüme bir daha olmadı, çok yavaş oldu, ama bir daha kullanmak da nasip olmadı...
yaş kaç bir de?

evet caım 6 cnmlik bi büyüme var ve ben en büyük etkenin çilek yağ olduunu düşünüyorum kesinlikle çilek yağı ile masaj yapmanızı tavsiye ediyorum etkisini görceksinizdir. çörek otunu nasıl ydiğime gelince ben direk çiğnemeden yutuyorum kızlar küçüde öyle yutuyodum hatta. bide benim göğüslerim kilo verdiğim için yumuşamıştı çok ama şu 1 aydır hem sertleşti hemde şekillendikaydirigubbakcemile2

bu arada yaşım 23 kızlarrr uzun zamandır sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyodum inş şimdide siiz benm yaptklarımdan motive olursunuz ve bu tavsiyemi dikkate alıp göğüs büyütme serüveninize çilek yağı ve çörek otunu eklersiniz :))

Ben denemistim birsey fark etmemisti bi kac hafta kullanmistim ama simdi 1günü cörek otu yagi ve 1günü cilek yagiyla masaj yapiyorum...

benim her sabah uyandığımda göğüslerimde çok güzel bi dolgunlaşma oluyo istikrarlı bir şekilde devam etcem arkadaşlar inş deneyen arkadaşlarda faydasını görürler

tatlım kullandığın çilek yağının markası ne? markadan markaya kokusu bile değişiyo yağların

canim ya ben aktardan alcaktim cilek yagi kadin bana dediki elinde tuttugun aslinda esans ne icin kullancaksan belki etkili olmaz dedi bilmiyorumkismile

benimkide mecitefendinin cilek esansi .. ama ben aldim aslinda yaglardan da korkuyorum kanser riski falan filan diyolar bilmiyorum dogrmu yapiyorz tatlim bilmiyorumkismile

masajı yağı falan bırakınca eski haline dönmesin memişler???

çilek yagını baska bir yagla inceltsek nasıl olur benim cildim kuru diye sürünce yanıyo...bide göğüslere de çörek otu yagı öneriyorlar ne düşünüyosunuz...son olarak ne kadar yemek lazım aşşağı yukarı kaç kaşık?

yalnız şu var çörekotunu öyle çiğnemeden yutarsak nası bi etkisi olucak bir de ben küç ve nar çekirdeği yediğim dönemde makattan kan gelmişti hiç acımadan yani hemeroid şikayetim falan da yok anladım ki bağırsakta kılcal damar yırtılması. yani bağırsağı çizebiliyor kızlar dikkat edin ben yaşadım bunu çok önemli olmayabilir ama kan gelmesi ürkütüyor insanı.

kızlar yazdıklarınızı yeni gördüm valla benim şuanlık bi problemim yok herşey güzel gidiyo yannz göğüslerim 4 gündür çok hassas dokunamıyorum bile hastalancam bu hafta o yüzden baya şiştiler :))) kanser riski taşıdığını düşünmüyorum ama genede bi bilene sormak lazım tabikide. çörek otuna gelince ben çiğemeden yutuyorum küçüde öyle yutuyodum

kızlar size bi tavsiyem daha olcak buz kalıplarının içine çilek yağı ve herhangbi bi kremi karştrp koyun buz halindeyken msaj yaparak gezdirin göğüsleriniz hem sertleşiyor hmde dolgunlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…